Internet de la Orange
7 505 vizualizări
138 răspunsuri
Linkuri topic "Internet de la Orange"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Opera Mini
17 aprilie 2011, 19:01:25
Ba ti-o spun pe de-a dreptu ESTI UN BOU AROGANT banati-ma ca uni de pe forum sunt prea prosti ...tu castigi mii de euro ? Ba tu nu ai educatie nici pentru a fi vacar la tara .
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
17 aprilie 2011, 20:27:14
Ne cunoastem cumva analfabet sarantoc ce esti? Daca nu ai dupa ce bea apa e problema ta dar nu mai face pe desteptul daca bubui de prostie. Tu nu vezi ca esti un frustrat ce si-ar dori mai mult dar nu este in stare de nimic?
Vrei sa ne cunoastem sa iti demonstrez ca pot urina pe tine si pe tot ce te inconjoara fara repercursiuni? Din contra. Ati fi multumiti sa-mi simtiti urina viermi si paraziti incompetenti ce sunteti.
Mai intai invata limba romana mucosule si apoi sa incerci sa vorbesti de sus. Auzi la el, jumatate de buletin ofticat.
Pleaca capul sclavule ca nu stii cu cine vorbesti. Sau vrei sa mergi cu frica pe strada. Au mai fost "viteji" ca tine ce acum nu mai stiu cum sa-si scoata coada dintre picioare.
Fii fericit in prostia ta si scuteste-ne de opiniile tale fabricate la Non-Stop pe datorie ca de lepre ca tine suntem satui.
Asa ca mars si nu mai comenta!
Vrei sa ne cunoastem sa iti demonstrez ca pot urina pe tine si pe tot ce te inconjoara fara repercursiuni? Din contra. Ati fi multumiti sa-mi simtiti urina viermi si paraziti incompetenti ce sunteti.
Mai intai invata limba romana mucosule si apoi sa incerci sa vorbesti de sus. Auzi la el, jumatate de buletin ofticat.
Pleaca capul sclavule ca nu stii cu cine vorbesti. Sau vrei sa mergi cu frica pe strada. Au mai fost "viteji" ca tine ce acum nu mai stiu cum sa-si scoata coada dintre picioare.
Fii fericit in prostia ta si scuteste-ne de opiniile tale fabricate la Non-Stop pe datorie ca de lepre ca tine suntem satui.
Asa ca mars si nu mai comenta!
Opera Mini
17 aprilie 2011, 22:53:55
Educat nene ,foarte educat cuvintele spun totul.ROG ADMINISTRATORI SA STEARGA ACEST CONT.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
18 aprilie 2011, 00:04:29
Hai gata! Termina cu mascarada asta.
Foarte bine ca esti fericit cu Cosmote si foarte bine ca suntem noi fericiti cu Orange.
Asta inseamna ca e loc pentru toata lumea.
Gaseste-ti alt subiect de discutie si gata.
Paste fericit!
Foarte bine ca esti fericit cu Cosmote si foarte bine ca suntem noi fericiti cu Orange.
Asta inseamna ca e loc pentru toata lumea.
Gaseste-ti alt subiect de discutie si gata.
Paste fericit!
Opera Mini
18 aprilie 2011, 00:11:14
Nu am spus nicodata ca sunt fericit cu cosmote am zis doar chestia ......cu prea mult.Paste fericit si tie.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
18 aprilie 2011, 00:31:26
Na ca sa stai linistit: Am un abonament de ~22 de euro cu ~900 minute in retea, ~200 nationale, ~700 sms in retea ~150 nationale, 750 MB de internet, 50 de MMS, garantie pentru telefon in caz ca il rup, il scap in apa sau whatever si cred ca atat. Nici nu mai stiu. Pentru asta am luat telefonul cu o reducere de 75% si in total a meritat afacerea pe deplin. Internetul e mai mult decat suficient. Consum maxim 50MB pe luna cand sunt in Bucuresti (wi-fi acasa si la munca, date doar pe drum sau la plimbare). Consum mai mult cand sunt pe la bunici dar nu am depasit 300MB. La parinti am internet dar nu am wi-fi. Deci si cand sunt pe acolo consum un pic mai mult.
Este foarte bine. Am hsdpa, viteza este foarte buna, e stabil si am un telefon care are nevoie de o conexiune parmanenta la internet. Altfel nu am ce face cu el.
Mai am un abonament mai vechi pentru prietena mea care inca are activata optiunea wap unlimited. Intr-o luna sau doua expira perioada contractuala si o sa il prelungesc schimband cu aceeasi optiune. Sper sa apara Galaxy s2 la orange pana atunci si sa imi placa.
In total pe luna o sa platesc ~200RON si nu imi lipseste niciun serviciu.
Personal pun serviciile de date peste cele de text sau voce. Si este foarte clar ca in domeniul asta Orange este cel mai ok.
Deci dupa cum vezi ziua mea se schimba cu Orange. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie la fel pentru toata lumea.
Deci daca tie ti se pare scump 25E pentru un internet mobil nelimitat poate ca ai dreptate. In momentul asta nici eu nu as activa o optiune de genul asta. Dar sunt situatii in care nu este scump. Pana la urma este un internet mobil care merge foarte bine daca nu cel mai bine.
Fiecare dupa necesitati, posibilitati si afinitati.
Noapte buna!
Este foarte bine. Am hsdpa, viteza este foarte buna, e stabil si am un telefon care are nevoie de o conexiune parmanenta la internet. Altfel nu am ce face cu el.
Mai am un abonament mai vechi pentru prietena mea care inca are activata optiunea wap unlimited. Intr-o luna sau doua expira perioada contractuala si o sa il prelungesc schimband cu aceeasi optiune. Sper sa apara Galaxy s2 la orange pana atunci si sa imi placa.
In total pe luna o sa platesc ~200RON si nu imi lipseste niciun serviciu.
Personal pun serviciile de date peste cele de text sau voce. Si este foarte clar ca in domeniul asta Orange este cel mai ok.
Deci dupa cum vezi ziua mea se schimba cu Orange. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie la fel pentru toata lumea.
Deci daca tie ti se pare scump 25E pentru un internet mobil nelimitat poate ca ai dreptate. In momentul asta nici eu nu as activa o optiune de genul asta. Dar sunt situatii in care nu este scump. Pana la urma este un internet mobil care merge foarte bine daca nu cel mai bine.
Fiecare dupa necesitati, posibilitati si afinitati.
Noapte buna!
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
Symbian
18 aprilie 2011, 09:39:08
omfg , acum un an si ceva aveai net unlimited plus... la 10 euro , acu ai doar net la 25 euro ( pardon asta nu e tzeapa ) astia nu au schimbat semnalu la antene,e acelasi,doar pretu pt facebook e marit ( aveau nevoie de un motiv pt a agata pe partea de net ca pt mail nu a mers vrajeala ) .Ei oricum emit un semnal constant de X unitati,dar si-au dat seama ca daca il imparte in X1,X2,X3... Xn unitati vor avea vezi doamne mai multi utilizatori "fericiti" care cu siguranta "vor trai mai bine" .Deci daca ar vrea sa fie "za best" pot oferi net ca in america .Blandule nu vorbi din auzite,da doamne sa ti se buseasca 2 saptamani wireless.urile de la job si acasa iar apoi sa scapi telf in apa si dupa asta iti dau voie sa te lauzi pt ce platesti tu 2000 lei ( pardon 200 )
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
18 aprilie 2011, 11:53:19 • actualizat 18 aprilie 2011, 15:00:52 (1 ori)
Ofera pentru piata de aici. nu iti convine poti sa mergi in state. Nu mai face comparatii tampite ca nu este cazul. Nu au de ce sa ofere net ca in alte state daca piata de aici este diferita. Tu gandesti doar din punctul de vedere al consumatorului (pantru ca nu poti sa fii mai mult). As vrea sa te vad in locul producatorului gandind la fel. Din pacate (sau din fericire) asta nu o sa se intample.
Cat despre wi-fi-urile mele poti sta linistit. Te rogi degeaba. Mai bine te-ai ruga pentru alte lucruri nu pentru caprele "vecinului". Astfel ai putea sa meriti mai mult. Cat despre "laude" sunt doar in capul tau. Eu prezentam un fapt si 2 abonamente.
De ce sa ofere net full nelimitat? Crezi ca meriti? Crezi ca se merita ca in zona asta a balcanilor sa nu pui limite? Cand au fost servicii de sms nelimitat, le-am pus in genunchi in 2 zile. La fel si cu miile de minute de la Cosmote. Balcanicii sunt atat de nesatui si ignoranti in cat ar consuma mai mult decat au nevoie. 80% din sms-urile trimise gratuit si din apelurile gratuite efectuate nu erau necesare. Au fost consumate pentru "glume" sau spam. Pentru ca asta e natura noastra. Sa consumam tot. Credem ca ni se cuvine totul. Ei bine nu este asa. Si pana nu se va maturiza societatea (daca se va inampla...) nu se merita sa dai chestii nelimitate.
Crezi ca meriti asa ceva? Citeste-ti postul! Esti mai interesat de ce fac altii decat de ce faci tu. In loc sa iti canalizezi energia pentru ceva util macar pentru tine tu ridici jertfe ca sa imi pice mie netul sau telefonul in apa! Tipic balcanic. Nu o sa mi se intample nimic. Nu te mai obosi. Si chiar daca s-ar intampla nu stiu ce urmaresti. Am sta la tara la bunici destul de mult doar cu internetul de la orange si nu am avut probleme si nu mi-am depasit planul. Nu l-am scapat inca in apa dar iti garantez ca daca il scap o sa il schimb.
Ce rol are discutia asta?
Practic niciunul. Totul se trage de la cateva (exagerez) persoane nemultumite care vor sa ii indemne si pe altii la nemultumire. Nu prea merge cu mine. Eu sunt multumit pentru ca daca nu eram apelam la alternative decat sa ma plang in stanga si in dreapta ca viata nu este dreapta. De ce stai la orange? De ce nu alegi altceva?
Pentru ca esti genul omului ce nu stie altceva decat sa se lamenteze si asta o sa faci tot timpul.
Vezi ca se mai angajeaza inca bocitoare. Nu cred ca se castiga cine-stie-ce dar e mai bine decat sa te plangi pe aici de pomana.
Deja mi-am pierdut prea mult timp cu voi (a fost totusi un exercitiu interesant). Cu bine!
Cat despre wi-fi-urile mele poti sta linistit. Te rogi degeaba. Mai bine te-ai ruga pentru alte lucruri nu pentru caprele "vecinului". Astfel ai putea sa meriti mai mult. Cat despre "laude" sunt doar in capul tau. Eu prezentam un fapt si 2 abonamente.
De ce sa ofere net full nelimitat? Crezi ca meriti? Crezi ca se merita ca in zona asta a balcanilor sa nu pui limite? Cand au fost servicii de sms nelimitat, le-am pus in genunchi in 2 zile. La fel si cu miile de minute de la Cosmote. Balcanicii sunt atat de nesatui si ignoranti in cat ar consuma mai mult decat au nevoie. 80% din sms-urile trimise gratuit si din apelurile gratuite efectuate nu erau necesare. Au fost consumate pentru "glume" sau spam. Pentru ca asta e natura noastra. Sa consumam tot. Credem ca ni se cuvine totul. Ei bine nu este asa. Si pana nu se va maturiza societatea (daca se va inampla...) nu se merita sa dai chestii nelimitate.
Crezi ca meriti asa ceva? Citeste-ti postul! Esti mai interesat de ce fac altii decat de ce faci tu. In loc sa iti canalizezi energia pentru ceva util macar pentru tine tu ridici jertfe ca sa imi pice mie netul sau telefonul in apa! Tipic balcanic. Nu o sa mi se intample nimic. Nu te mai obosi. Si chiar daca s-ar intampla nu stiu ce urmaresti. Am sta la tara la bunici destul de mult doar cu internetul de la orange si nu am avut probleme si nu mi-am depasit planul. Nu l-am scapat inca in apa dar iti garantez ca daca il scap o sa il schimb.
Ce rol are discutia asta?
Practic niciunul. Totul se trage de la cateva (exagerez) persoane nemultumite care vor sa ii indemne si pe altii la nemultumire. Nu prea merge cu mine. Eu sunt multumit pentru ca daca nu eram apelam la alternative decat sa ma plang in stanga si in dreapta ca viata nu este dreapta. De ce stai la orange? De ce nu alegi altceva?
Pentru ca esti genul omului ce nu stie altceva decat sa se lamenteze si asta o sa faci tot timpul.
Vezi ca se mai angajeaza inca bocitoare. Nu cred ca se castiga cine-stie-ce dar e mai bine decat sa te plangi pe aici de pomana.
Deja mi-am pierdut prea mult timp cu voi (a fost totusi un exercitiu interesant). Cu bine!
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
Symbian
18 aprilie 2011, 17:34:46
Man hai sa-ti spui de ce mai stau la portocali ,pt ca "din greseala" am sa zicem "ceva" nelimitat si gratis .Nu zic ce ca vad ca te oftici repede.Iar la faza cu serviciile ,intradevar am realizat asta pe propria piele ( sa zicem ca nu eram eu consumatorul ) .Nu urmaresc nimic ,doar gandeste-te la idee si ai sa vezi "calitatea" mult laudata .Nu am zis nimanui sa plece la y sau z ,doar am observat diferentele ,si man te rog nu mai trage concluzii pripite ( ataca subiectul,nu omul )
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
18 aprilie 2011, 18:38:13
Ok.
Numeste un operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de date mai bune si mai stabile decat Orange.
Numeste un operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de date mai bune si mai stabile decat Orange.
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
18 aprilie 2011, 22:26:04
In centrul Bucurestiului, abonamente business de date vodafone la notebook-uri din alea mici facea figuri mai rau ca pe vrema dial-up-ului. Am folosit abnonamentul meu pe persoana fizica ca sa dau net prin wi-fi si ca reporterii sa isi poata trimite un amart de comunicat de presa cu un word/pdf atasat.
Deci e discutabil.
Categoric, daca esti in situatia in care nu ai semnal decat de la un provider ala este cel mai bun. Cum este cazul tau cu voda asa sunt si cazuri cu org sau cosmote.
Prever sa ne referim la zone unde au toti semnal full si la oferte.
Deci e discutabil.
Categoric, daca esti in situatia in care nu ai semnal decat de la un provider ala este cel mai bun. Cum este cazul tau cu voda asa sunt si cazuri cu org sau cosmote.
Prever sa ne referim la zone unde au toti semnal full si la oferte.
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
20 noiembrie 2011, 12:28:48 • actualizat 20 noiembrie 2011, 12:29:24 (1 ori)
poate cineva valabil clarifica CLAR diferenta intre apnurile orange?
wap / net / internet...eventual daca mai exista si altul?
daca se poate pe coloane...cu cat mai multe detalii posibile?
ceva de genul asta...
http://shaaare.com/12679398
wap / net / internet...eventual daca mai exista si altul?
daca se poate pe coloane...cu cat mai multe detalii posibile?
ceva de genul asta...
http://shaaare.com/12679398
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
21 noiembrie 2011, 20:10:10
chiar nu stie nimeni?
iata un speed test pe apn net
iata un speed test pe apn net
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
22 noiembrie 2011, 08:15:55
suna la orange si intreaba acolo
Înapoi la Orange
Topicuri similare
›
Arrow
acum 8 ani
3
169 567 vizualizări
›
ascary
acum 11 ani
98
11 390 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.