Internet de la Orange
7 505 vizualizări
138 răspunsuri
Linkuri topic "Internet de la Orange"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 aprilie 2011, 13:25:00
Baaaaaaa da` foloseste functia search!
15 aprilie 2011, 13:33:15
baaaaaaa sa-mi trag palme daca am gasit eu cevaaaa!
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 aprilie 2011, 13:39:00
http://mobilewave.ro/forum/search.php?key=GPS&action=search&what=titles&mode=
//un moderator sa mute posturile astea.
//un moderator sa mute posturile astea.
15 aprilie 2011, 13:43:36 • actualizat 15 aprilie 2011, 13:44:08 (1 ori)
baaaaaa nu vad tutorialul
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 aprilie 2011, 13:53:33 • actualizat 15 aprilie 2011, 13:55:56 (1 ori)
alegeti unul din topicurile de mai sus omule, in functie de telefonul tau.
15 aprilie 2011, 13:54:54
pitiponcule
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
Symbian
16 aprilie 2011, 03:15:32 whiteboy 15-04-2011 13:12:34
marius34 15-04-2011 08:40:01
Ce ofera orange și nu are cosmote ?servicii de calitate
si cam atat, dar pentru unii dintre noi fara aceste doua lucruri pierdem foarte mult!
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
[img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
16 aprilie 2011, 11:49:42
da, sunt 100% sigur de ceea ce zic, cei de la Cosmote au agatat o mare parte din clienti cu "semnalul lor" imbatabil, mie unul(si probabil si altora) nu le foloseste semnalul care il au ei, eu daca merg in Bucegi merg sa ma relaxez nu sa stau cu pitipoanca la telefon. probabil voua va este utila prostia asta, insa pentru mine este important sa pot purta o conversatie decenta cu o persoana, sa ma intelega clar, sa nu se intrerupa(iar apoi sa imi de-a 1.8 centi si eu sa fiu fericit cu chestia asta), sa imi pot verifica mail-ul si sa pot citi dimineata stirile fara sa fac atac cerebral.
MW Addicted
2247 mesaje
din 22/08/2006
-2 aprecieri
17 aprilie 2011, 11:52:05
vezi cum te contrazici singur ?
Orange pana acum un an si ceva intradevar avea de oferit calitate,dar de ceva timp ofera destul de multe tzepe si asta pt ca mai nimeni nu-si da interesul sa refuze asa ceva si se multumeste cu calitatea de kkt oferita ... pacat ca unii sprijina aceasta politica cu siguranta fiind inconstienti de asta . bravo pt cosmote ca reuseste sa se ridice peste aceste servicii imbatabile ... pacat ca nimeni inca nu realizeaza importanta voip vpn si alte servicii ce pe viitor vor fi cu siguranta folosite de toata lumea
Orange pana acum un an si ceva intradevar avea de oferit calitate,dar de ceva timp ofera destul de multe tzepe si asta pt ca mai nimeni nu-si da interesul sa refuze asa ceva si se multumeste cu calitatea de kkt oferita ... pacat ca unii sprijina aceasta politica cu siguranta fiind inconstienti de asta . bravo pt cosmote ca reuseste sa se ridice peste aceste servicii imbatabile ... pacat ca nimeni inca nu realizeaza importanta voip vpn si alte servicii ce pe viitor vor fi cu siguranta folosite de toata lumea
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
17 aprilie 2011, 12:03:36 • actualizat 17 aprilie 2011, 12:04:00 (1 ori)
ma bucur ca tu esti singurul inteligent si constient de aici, pentru voi calitate = wap unlimited, nu? sa stau cu 16kb/s pe net si sa agat pitipoanca pe hi5 nu imi este util, asa ca foloseste tu wnw. Eu prefer sa folosesc serviciile de internet de la orange, pentru un pret foarte bun am destul trafic pe CARE IL POT CONSUMA DECENT, nu am nelimitat si imposibil de consumat. Poate voi aveti nervi de otel, sa asteptati 30 de secunde pana se incarca o pagina, eu insa, sunt mereu pe fuga si am foarte putin timp liber, nu imi permit sa pierd 10 minute sa verific mersul trenurilor, sa la ce ora incepe piesa de teatru, intelegi?
Voi reprezentati regresul, chinuindu-va si facand pe pitbull-ul(stiti voi, pitbull-ul nu se linge pe bot, decat la Cosmote) pentru Cosmote.
eu cu 10E/luna la orange, ma pot lauda ca am totul nelimitat, nu am reusit sa vorbesc inca 30 ore intr-o singura luna, despre SMS-uri nici macar nu pot vorbi, minute si mesaje nationale/internationale imi ajung pentru ca toti partenerii si toti prietenii sunt pe orange, internet, 700mb/luna cu o viteza de 7.2Mbps imi ajung foarte bine!
btw, daca vrei calitate nu trebuie sa fii chitra sa te zgarcesti la 0.5Euro.
Voi reprezentati regresul, chinuindu-va si facand pe pitbull-ul(stiti voi, pitbull-ul nu se linge pe bot, decat la Cosmote) pentru Cosmote.
eu cu 10E/luna la orange, ma pot lauda ca am totul nelimitat, nu am reusit sa vorbesc inca 30 ore intr-o singura luna, despre SMS-uri nici macar nu pot vorbi, minute si mesaje nationale/internationale imi ajung pentru ca toti partenerii si toti prietenii sunt pe orange, internet, 700mb/luna cu o viteza de 7.2Mbps imi ajung foarte bine!
btw, daca vrei calitate nu trebuie sa fii chitra sa te zgarcesti la 0.5Euro.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
17 aprilie 2011, 14:05:41
Lucian, daca tu ai avut o problema si nu ai fost capabil sa o rezolvi nu inseamna ca Orange e un mustacios care da tepe.
Eu nu am parte de tepe, am servicii de calitate, mi se ofera tot timpul consultanta ok. Poate am eu mai mult noroc. Eu si peste 90% din utilizatori.
Daca sunteti asa nemultumiti de ce nu luati un net de la Vodafone sau Cosmote? A... e scump? Si nu merge mai bine ca org? A.... e cat de cat bine la orange ca dai 3 euro pe o gramada de trafic dar esti nemultumit ca nu merge dld-ul la viteze gigabit si nu poti sa faci server acasa ca nu ai porturile deschise? Aaaa... vrem gratis tot? Un masaj ceva nu vrem? Un sters la fundulet? Gu-gu-gu-gu!
Cine te crezi? Stewie Griffin?
Eu nu am parte de tepe, am servicii de calitate, mi se ofera tot timpul consultanta ok. Poate am eu mai mult noroc. Eu si peste 90% din utilizatori.
Daca sunteti asa nemultumiti de ce nu luati un net de la Vodafone sau Cosmote? A... e scump? Si nu merge mai bine ca org? A.... e cat de cat bine la orange ca dai 3 euro pe o gramada de trafic dar esti nemultumit ca nu merge dld-ul la viteze gigabit si nu poti sa faci server acasa ca nu ai porturile deschise? Aaaa... vrem gratis tot? Un masaj ceva nu vrem? Un sters la fundulet? Gu-gu-gu-gu!
Cine te crezi? Stewie Griffin?
17 aprilie 2011, 16:13:07
mama ce va mai ofticati
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
iPhone
17 aprilie 2011, 17:04:06
ce te mai oftici tu, dude!
17 aprilie 2011, 17:39:52 • actualizat 17 aprilie 2011, 17:43:13 (1 ori)
eu nu ma oftic voi va ofticati nu eu dau explicatii tip vrajeli de publicitate eu doar am spus ca net la 25 euro pe luna e cam exagerat si punand cap la cap totul ce mare acoperire de date are orange ? . . .vedeti voi alta harta in afara de cea de pe situl orange ? . .sa va fie de bine cu orange altuia cu vodafone altuia cu cosmote mai terminat-io ,dar sa rasucesc un pic cutitul in rana NET NELIMITAT LA ORANGE 25 DE EURO PE LUNA
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
17 aprilie 2011, 17:53:53 • actualizat 17 aprilie 2011, 17:54:37 (2 ori)
Pentru unii 25 de euro nu inseamna nimic pentru ca isi permit si nu isi rod de sub unghii ca tine.
O da. Ce se mai oftica unii ca isi permit sa dea mai multe zeci de euro pe un abonament plin de optiuni. Ce n-ar da sa plateasca 3 euro pentru un gprs amarat.
Care e problema ta daca unii fac cateva mii pe luna si nu le pasa daca dau 100 de euro pe un abonament? Ei se oftica?
Eu zic sa iti iei crodul de paine sa il umpli cu zahar si sa mergi sa bati mingea pe ulita. You unfledged illiterate!
O da. Ce se mai oftica unii ca isi permit sa dea mai multe zeci de euro pe un abonament plin de optiuni. Ce n-ar da sa plateasca 3 euro pentru un gprs amarat.
Care e problema ta daca unii fac cateva mii pe luna si nu le pasa daca dau 100 de euro pe un abonament? Ei se oftica?
Eu zic sa iti iei crodul de paine sa il umpli cu zahar si sa mergi sa bati mingea pe ulita. You unfledged illiterate!
Înapoi la Orange
Topicuri similare
›
Arrow
acum 8 ani
3
169 567 vizualizări
›
ascary
acum 11 ani
98
11 390 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.