Internet de la Orange
7 505 vizualizări
138 răspunsuri
Linkuri topic "Internet de la Orange"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Admin
2438 mesaje
din 29/07/2008
47 aprecieri
31 iulie 2010, 15:55:51
4 centi/mb ? Nu este scump traficul suplimentar.
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
31 iulie 2010, 16:02:33
Da, conform http://web.orange.ro/young/optiunea-multimedia/index-ppy.html
Buba e ca tre' sa tii tu minte cand trece luna...
Buba e ca tre' sa tii tu minte cand trece luna...
MW Addicted
1961 mesaje
din 21/04/2007
6 aprecieri
31 iulie 2010, 16:40:27
eu am activa acum optiunea de 7 zile de internet gratis (nu am net de o saptamana ca au furat tiganii cablul de telefon...si nici pana acum nu au fost in stare sa rezolve problema) )
28 martie 2011, 21:25:56
Speta: am un coleg cu samsung galaxy s,are abonament orange la care,printre altele are 750 mb de trafic pe luna.la ultima facturare,in ultima zi inaintea facturarii,mai avea in jur de 100 mb trafic si cu toate astea,dupa o zi,i s-a facturat cu un cost suplimentar de 12 euro.nu avea idee de ce si a facut o reclamatie in acest sens,raspunsul fiind ca in ultima zi a intrat intr-o unitate bundle(la 6.14 am,cand colegul afirma ca dormea,precum si la 20.00 pm cand era la serviciu,ambele sesiuni de trafic fiind tarifate cu 6 euro.
aveti idee ce inseamna BUNDLE asta?
aveti idee ce inseamna BUNDLE asta?
Opera Mini
14 aprilie 2011, 23:31:04
Da tu cum crezi ca orange a fost in topul companiilor cu cel mai mare profit cu bundle si net nelimitat la numai .......25 euro ! Oau....iti dai seama singur ce inseamna.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
15 aprilie 2011, 01:29:49 • actualizat 15 aprilie 2011, 01:30:49 (1 ori)
Nu te mai agita atat ca ametesti!
Orange a fost si va fi in topul companiilor datorita serviciilor si maturitatii in domeniu nu pentru ca un sistem automat a facut o greseala de tarifare.
Am avut si eu multiple tarifari aiurea dar cu un telefon s-a rezolvat.
Va obositi degeaba sa scoateti pete pe portocalii din intamplari izolate si este incorect sa acuzi o intreaga companie pentru neprofesionalismul, nepregatirea sau greseala unui individ. Nu e vina companiei ca din miile de angajati (unii din servicii externalizate) mai sunt si idioti.
Pana in momentul de fata Orange nu m-a dezamagit. Din contra. Mi-au oferit facilitati, reduceri si planuri tarifare mai mult decat bune.
Daca iti trece prin gand sa faci vreo comparatie cu Cosmote mai bine iti gasesti altceva de facut. Nu ai cum sa le compari. Cosmote e cu 5 ani in urma la nivel tehnologic si cu vreo 20 de ani sau mai bine in ceea ce priveste profesionalismul si viziunea.
Si find la capitolul "date", Orange are cel mai rapid si stabil internet pe mobil si cele mai bune oferte.
De viziune, imagine si idei nu mai are rost sa vorbim. Nimeni nu ii bate. Si daca va ganditi ca nu conteaza stilul si calitatea unei campanii de promovare va inselati.
Nu stiu altii cum sunt, dar ziua mea se schimba cu Orange!
Orange a fost si va fi in topul companiilor datorita serviciilor si maturitatii in domeniu nu pentru ca un sistem automat a facut o greseala de tarifare.
Am avut si eu multiple tarifari aiurea dar cu un telefon s-a rezolvat.
Va obositi degeaba sa scoateti pete pe portocalii din intamplari izolate si este incorect sa acuzi o intreaga companie pentru neprofesionalismul, nepregatirea sau greseala unui individ. Nu e vina companiei ca din miile de angajati (unii din servicii externalizate) mai sunt si idioti.
Pana in momentul de fata Orange nu m-a dezamagit. Din contra. Mi-au oferit facilitati, reduceri si planuri tarifare mai mult decat bune.
Daca iti trece prin gand sa faci vreo comparatie cu Cosmote mai bine iti gasesti altceva de facut. Nu ai cum sa le compari. Cosmote e cu 5 ani in urma la nivel tehnologic si cu vreo 20 de ani sau mai bine in ceea ce priveste profesionalismul si viziunea.
Si find la capitolul "date", Orange are cel mai rapid si stabil internet pe mobil si cele mai bune oferte.
De viziune, imagine si idei nu mai are rost sa vorbim. Nimeni nu ii bate. Si daca va ganditi ca nu conteaza stilul si calitatea unei campanii de promovare va inselati.
Nu stiu altii cum sunt, dar ziua mea se schimba cu Orange!
Opera Mini
15 aprilie 2011, 01:39:06
Bai tu esti ametit de publicitatea orange de ce te feresti de adevar ca daca nu aparea cosmoteul mai vorbeai si acum 100 de minute cu 5 euro si despre greselile pe care le fac angajati sunt adevarate dar nu cred ca ei le fac ci sistemul ca doar nu or face facturile cu pixu si totusi daca tu ai 25 de euro pentru net nelimitat e o dovada de snobism
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
15 aprilie 2011, 02:40:38 • actualizat 15 aprilie 2011, 02:42:20 (3 ori)
Esti doar un frustrat agitat. Sa stii ca verdele duce la nevroze.
Eu nu vorbesc 100 de minute cu 5 euro. Am incluse in abonament destule ca sa nu ma gandesc ca trebuie sa inchid sau sa dau beep, am destul trafic ca sa nu imi fac vreo problema si destule mesaje ca sa folosesc serviciul de text ca cel de messenger. Cat dau eu nu e treaba ta si daca imi permit nu inseamna ca sunt snob. Sunt client orange de cand au venit in Romania si au preluat Dialog. Intre timp am avut ocazia sa testez si Vodafone si Cosmote si Cosmorom si ce mai vrei tu. Nu se compara. Am prieteni care lucreaza la Cosmote si sunt satui pana-n gat de sistemul deficitar. Sunt niste amatori in tot ce fac iar serviciile sunt de rahat. Asta o sustin cei ce lucreaza acolo.
In fine, nu are mai are rost discutia asta. Pana la urma fiecare cu ce este multumit, dar nu mai vorbi gratuit ca nu este cazul (doar daca iti iei ceva de la verzi).
Un lucru este clar: poate sa ofere Cosmote miliarde de minute daca nu imi overa servicii integrate de calitate. Eu nu am nevoie doar de voce. Am nevoie de date pe care sa ma pot baza, am nevoie de calitate si am nevoie sa ma simt bine cant intru in Orange Shop indiferent ca imi platesc facturile sau ca vreau sa achizitionez ceva. Orange imi ofera toate astea, nu imi depasesc abonamentul si sunt multumit de cat platesc. Pentru mine Orange este cea mai buna alegere. Asta nu inseamna sa vin pe topicurile dedicate Cosmote si sa aberez.
E cazul sa te linistesti un pic si sa te gandesti ca este posibil sa vorbesti cu persoane ce au mai multi ani de experienta decat ai tu minute in retea si pentru care telefonul mobil inseamna un pic mai mult decat o chestie cu care dai beeb-uri.
Cosmote e fost si este bun pentru persoanele care se limiteaza strict la voce si vor cantitate in loc de calitate.
Hai ca nu am chef sa ma cert si nici sa sa deviem prea mult discutia. Nu uita ca e un topic pentru internet nu pentru voce si daca esti multumit de Cosmote e foarte bine pentru tine. Dar nu pentru toata lumea. Mai exista persoane cu cu aspiratii, idealuri, pretentii, standarde mai ridicate.
Bafta!
Eu nu vorbesc 100 de minute cu 5 euro. Am incluse in abonament destule ca sa nu ma gandesc ca trebuie sa inchid sau sa dau beep, am destul trafic ca sa nu imi fac vreo problema si destule mesaje ca sa folosesc serviciul de text ca cel de messenger. Cat dau eu nu e treaba ta si daca imi permit nu inseamna ca sunt snob. Sunt client orange de cand au venit in Romania si au preluat Dialog. Intre timp am avut ocazia sa testez si Vodafone si Cosmote si Cosmorom si ce mai vrei tu. Nu se compara. Am prieteni care lucreaza la Cosmote si sunt satui pana-n gat de sistemul deficitar. Sunt niste amatori in tot ce fac iar serviciile sunt de rahat. Asta o sustin cei ce lucreaza acolo.
In fine, nu are mai are rost discutia asta. Pana la urma fiecare cu ce este multumit, dar nu mai vorbi gratuit ca nu este cazul (doar daca iti iei ceva de la verzi).
Un lucru este clar: poate sa ofere Cosmote miliarde de minute daca nu imi overa servicii integrate de calitate. Eu nu am nevoie doar de voce. Am nevoie de date pe care sa ma pot baza, am nevoie de calitate si am nevoie sa ma simt bine cant intru in Orange Shop indiferent ca imi platesc facturile sau ca vreau sa achizitionez ceva. Orange imi ofera toate astea, nu imi depasesc abonamentul si sunt multumit de cat platesc. Pentru mine Orange este cea mai buna alegere. Asta nu inseamna sa vin pe topicurile dedicate Cosmote si sa aberez.
E cazul sa te linistesti un pic si sa te gandesti ca este posibil sa vorbesti cu persoane ce au mai multi ani de experienta decat ai tu minute in retea si pentru care telefonul mobil inseamna un pic mai mult decat o chestie cu care dai beeb-uri.
Cosmote e fost si este bun pentru persoanele care se limiteaza strict la voce si vor cantitate in loc de calitate.
Hai ca nu am chef sa ma cert si nici sa sa deviem prea mult discutia. Nu uita ca e un topic pentru internet nu pentru voce si daca esti multumit de Cosmote e foarte bine pentru tine. Dar nu pentru toata lumea. Mai exista persoane cu cu aspiratii, idealuri, pretentii, standarde mai ridicate.
Bafta!
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
15 aprilie 2011, 08:32:09 • actualizat 15 aprilie 2011, 08:35:43 (1 ori)
Sa vedem in cat timp va reusi Orange sa implementeze 4G avand in vedere ca a inceput bataia pe licente. Din pacate sunt convins ca nu vor fi la fel de destepti ca nemtii, care au impus obligativitatea implementarii 4G in zonele care anterior nu aveau acoperire internet mobil. In Romania nu pare nimeni sa se gandeasca la asta, toti au bagat 3G/3G+ in marile orase apoi si in alea mai mici iar in rest edge sau mai rau gprs. Ce nu a inteles pana acum nici un operator e ca eu am nevoie de internet mobil mai ales cand plec din oras, in oras oricum netul e omniprezent. Eu vreau sa ma pot baza pe o conexiune stabila cand poate sunt in tren sau in vacanta la tara, si in general oriunde in afara orasului. OK, e vorba si de bani, de amortizarea investitiei, de asta se investeste intai in mediul urban, insa o companie cu o asa pretinsa viziune de ansamblu ar trebui sa stie ce pasi trebuie sa faca azi pentru a-si asigura pozitia de lider in sectorul de date in urmatorii ani.
In ce priveste noua campanie Orange, cu spoturi publicitare si oferte expirate e un bullshit, Orange nu schimba absolut nimic, cel putin nu anul asta.
In ce priveste noua campanie Orange, cu spoturi publicitare si oferte expirate e un bullshit, Orange nu schimba absolut nimic, cel putin nu anul asta.
Opera Mini
15 aprilie 2011, 08:40:01
Bai omule eu nu am zis doar ca e prea mult net la 25 de euro si incep sa cred ca tu esti frustrat nu eu ca-ci cred ca te-au prins cu abonament de care nu poti scapa acum cand s-au ieftinit toate.Ce ofera orange și nu are cosmote ?.Cred ca esti angajat orange de te strofoci atat si folosesti cuvinte gen ameteala oamenilor in magazin ,daca nu esti angajat orange la-so balta ca doar nu ne dau servici astia degeaba.
15 aprilie 2011, 08:45:59
Are dreptate blandu. Oricum pacat ca orange a mai scos din ofertele de date. Dar ramane cel mai bun operator de pe piata din romania.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
15 aprilie 2011, 12:37:22
marius34 15-04-2011 08:40:01
Bai omule eu nu am zis doar ca e prea mult net la 25 de euro si incep sa cred ca tu esti frustrat nu eu ca-ci cred ca te-au prins cu abonament de care nu poti scapa acum cand s-au ieftinit toate.Ce ofera orange și nu are cosmote ?.Cred ca esti angajat orange de te strofoci atat si folosesti cuvinte gen ameteala oamenilor in magazin ,daca nu esti angajat orange la-so balta ca doar nu ne dau servici astia degeaba. Opera Mini
15 aprilie 2011, 12:47:26
Poate ca postez de pe un mobil vechi.... eh nu toti au super telefoane
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
15 aprilie 2011, 13:12:34
marius34 15-04-2011 08:40:01
Ce ofera orange și nu are cosmote ?servicii de calitate
si cam atat, dar pentru unii dintre noi fara aceste doua lucruri pierdem foarte mult!
15 aprilie 2011, 13:13:20
Baaaaaaa un raspuns pentru un tutorial sa pun gps pe N95 nu este??
Înapoi la Orange
Topicuri similare
›
Arrow
acum 8 ani
3
169 567 vizualizări
›
ascary
acum 11 ani
98
11 390 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.