S-a extins acoperirea 3G/3G+ la orange. Chiar dupa ce am plecat eu la facultate, a ajuns 3G si in localitatea mea. ) Pana in acel moment, cea mai aproapiata zona 3G de localitatea mea era undeva la 35-40km.
da confirm si eu ca s-a imbunatatit acoperirea hsdpa
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
la mine la tara ieste semnal 3G full dar uneori cand vreau sa sun im zice ca sunt in afara ariei de acoperire cu toate ca semnal am full pe 3G, daca setez telu pe gsm imi merge perfect fara nici o problema.care ar putea fi problema?
Salut! Vreau o lamurire in legatura cu internetul mobil gratis pe abonament de la Orange!
Deci, sunt abonat la Orange si am internetul mobil activat dar fara nici o optiune, nici macar nu stiu cum se taxeaza. Urmatoarele 3 zile plec de acasa si vreau sa fiu conectat la net dar vreau o optiune gratis fiindca am nevoie doar 3 zile, daca as avea nevoie zi de zi as activa o optiune!
M-am interesat si vad ca aici -> http://www.orange.ro/business/internet-mobil/try-ro.html spune ca pot avea net gratis pe abonament timp de 30 zile dar selectand o optiune. Nu inteleg, ori e gratis ori trebuie sa platesc o optiune?
Cand activez netul gratis se activeaza si o optiune? Daca activez ma va taxa in plus la factura? Vreau sa aflu cum pot sa am gratis inetrenul mobil cateva zile fara sa fiu nevoit sa platesc o optiune!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.