Sony Xperia T poate rula filme divx?
272 vizualizări
1 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Xperia T poate rula filme divx?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
1 mesaje
din 09/02/2013

Dupa ce am pierdut o gramada de timp cautand pe net fara vreun rezultat, m-am gandit sa postez si aici problema mea. Defapt e mai mult o intrebare: pot rula filme de pe un Sony Xperia T? Si daca nu, ce e de facut ca sa pot face acest lucru? Raspunsul vostru m-ar ajuta mult in decizia de a-mi cumpara unul sau nu.Multumesc anticipat! Ah...si are gorilla glass? In unele review-uri mi se spune ba ca da, ba ca nu...Nu stiu ce sa mai cred...

theXpower
3208 mesaje
din 06/08/2005
13 aprecieri
09 februarie 2013, 21:57:48 • actualizat 09 februarie 2013, 22:03:01 (3 ori)
Da poti rula filme divx cu un anumit tip de player pe care il iei de pe Google Play. Nu are gorilla glass dar asta nu e un motiv sa nu-l cumperi. Ecranul e cel putin la fel de rezistent ca gorilla glass fiind fabricat din sticla minerala. Oricum un telefon cu o husa buna si putina atentie in folosirea lui nu cred ca e un modiv de ingrijorare spargerea ecranului.
Înapoi la Android OS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.