03 martie 2019, 17:31:18 • actualizat 03 martie 2019, 17:31:47 (2 ori)
Hmm, ma tot joc cu UI, am pus background pe titlu telefonului pentru a fi mai expresiv cand e vorba de preferintele userului (ii place, nu ii place telefonul).. insa poate parea prea incarcat. (exemplu: https://mowned.com/joel_maxuel )
@spvc100 oricum nu fac prostii prin cookies . De fapt cookies seteaza google analytics, in rest nici nu stiu daca folosesc, pt ca ma folosesc de local storage sa salvez key-ul de autentificare (sa stii cand esti logat) si cookie approval (sa nu mai apara overlay de cookie). Pai unde vedem ce telefoane ai? ca androidz nu sunt pe profilul tau de pe mowned )
Nu am adăugat telefoanele cu android ptr.că nu mă simt aşa de ataşat de ele cum eram de vechiile telefoane. Astea îşi fac treaba, nimic ieşit din comun. Momentan am un s9+. Merge.🤣
@spvc100 ai folosit adresa de mail de pe citromail. ai link inspre profil in semnatura (aia nu apare pe mobile) daca vrei pot schimba adresa, trimite-mi un pm.
legat de Android 8.0, apare pt ca asa e in user agent. Mozilla/5.0 (Android 8.0.0; Mobile; rv:65.0) Gecko/65.0 Firefox/65.0
17 martie 2019, 01:31:31 • actualizat 17 martie 2019, 01:58:24 (2 ori)
Of. Acum văd, adresa asta de email nu o mai am. Apropo, nici paroloa nu o mai ştiu🤣 Iar ca fapt divers pe noul mobilewave nu găsesc cum să-ţi trimit mesaj🙄 Hi că am găst pân la urmă🤣
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.