Va salut,
A incercat cineva instalarea firmware-ului de aici:
http://firmware.mobilewave.ro/Nokia-1/Nokia-E72-355/E72-RM-529-1209.html#instructiuni-instalare-firmware
Folosind indicatiile de aici:
http://www.mobilewave.ro/knowledge-base/Instalarea-unui-nou-firmware-pe-telefoanele-Nokia-123.html
Telefonul in cauza a fost cumparat de la Orange Ro, ma intereseaza debranduirea lui si decodarea, trebuie sa mai fiu atent la ceva in afara de pasii explicati deja ?
Multumesc !
Nokia E72 - firmware
1 677 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia E72 - firmware"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
18 octombrie 2012, 01:34:30 • actualizat 18 octombrie 2012, 01:36:00 (1 ori)
Salut
!
Firmware-ul din acel link e destul de vechi, iti recomand Navifirm. Dupa ce ai ales E72 (Products), 91.3(Releases), la cautare Variants scrii "Romania" si descarci in funtie de varianta ta (Black, White ...) .
Tutorialul cu Phoenix e valabil doar ca la pasul "ATENTIE, dupa ce ati descarcat firmware-ul in format .exe instalati-l in C:\Program Files\Phoenix, doar dupa ce faceti acest lucru incepeti instalarea propriu-zisa a firmware-ului." va trebui copiat manual softul. Pasii sunt : navighezi pana la "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products", creezi folderul RM-XXX (cifrele XXX le gasesti sub bateria telefonului ), aici copiezi fisierele din "NaviFirm+ 1.7\Fw\product code ales". Atentie RM-XXX trebuie sa contina doar fisiere nu si alte foldere.
Tot ce am scris mai sus e doar pentru debranduire, deblocarea nu se poate face fara echipamentul necesar.
Daca ti se pare prea complicat, ramai la firmware-ul de pe forum sau apeleaza la un service.
Oricum, multa bafta
.
!Firmware-ul din acel link e destul de vechi, iti recomand Navifirm. Dupa ce ai ales E72 (Products), 91.3(Releases), la cautare Variants scrii "Romania" si descarci in funtie de varianta ta (Black, White ...) .
Tutorialul cu Phoenix e valabil doar ca la pasul "ATENTIE, dupa ce ati descarcat firmware-ul in format .exe instalati-l in C:\Program Files\Phoenix, doar dupa ce faceti acest lucru incepeti instalarea propriu-zisa a firmware-ului." va trebui copiat manual softul. Pasii sunt : navighezi pana la "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products", creezi folderul RM-XXX (cifrele XXX le gasesti sub bateria telefonului ), aici copiezi fisierele din "NaviFirm+ 1.7\Fw\product code ales". Atentie RM-XXX trebuie sa contina doar fisiere nu si alte foldere.
Tot ce am scris mai sus e doar pentru debranduire, deblocarea nu se poate face fara echipamentul necesar.
Daca ti se pare prea complicat, ramai la firmware-ul de pe forum sau apeleaza la un service.
Oricum, multa bafta
.
Be smart.
Începător
7 mesaje
din 10/10/2010
18 octombrie 2012, 10:17:47
Multumesc pentru raspuns madalin88.
Eu speram ca prin rescrierea firmware-ului sa il si deblochez, branduirea nu ma deranja asa tare, asta era doar bonus
.
Deci nu scap de service...
Eu speram ca prin rescrierea firmware-ului sa il si deblochez, branduirea nu ma deranja asa tare, asta era doar bonus
.Deci nu scap de service...
MW Lurker
396 mesaje
din 25/05/2008
14 aprecieri
18 octombrie 2012, 21:39:11
Cu placere
!
Poate cu timpul apare o metoda de deblocare si de acasa, pana atunci mai asteptam.
!Poate cu timpul apare o metoda de deblocare si de acasa, pana atunci mai asteptam.
Be smart.
Începător
7 mesaje
din 10/10/2010
20 noiembrie 2013, 21:38:05
Salutare,
Revin cu o noua intrebare, as dori sa adaug limba slovaca, e posibil sa fac asta singur sau va trebui sa apelez la un service? Am observat ca Navifirm nu mai functioneaza, care ar fi alternativa?
Multumesc !
Revin cu o noua intrebare, as dori sa adaug limba slovaca, e posibil sa fac asta singur sau va trebui sa apelez la un service? Am observat ca Navifirm nu mai functioneaza, care ar fi alternativa?
Multumesc !
Înapoi la Discuții tehnice S60
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.