Sanatate
13 815 vizualizări
579 răspunsuri
Linkuri topic "Sanatate"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
19 iunie 2009, 01:59:36
Pune comprese cu gheata! Trebuia atunci imediat!
MW Lurker
258 mesaje
din 10/01/2009
Opera Mini
19 iunie 2009, 02:09:45
N-am facut lucrul asta atunci.O fi vreo alergie.In dimineata asta ma duc la doctor sa vad ce imi da.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 noiembrie 2009, 17:49:29 • actualizat 05 noiembrie 2009, 17:54:20 (1 ori)
legat de gripa porcina,uitati un comment de pe realitatea.net al unui cetatean:
"Cer guvernului dovada: Până la urmă, Emil Boc s-a hotărât să importe o jumătate de milion de doze de vaccin H1N1, cu orice preț, cel al sănătății populației pe lângă cel plătit din banii noștri. Asta e în directă contradicție cu cele declarate ieri de Băsescu, când plin de mândrie patriotică ne anunța că otrava va fi produsă în intregime, la noi în țara. Cer pe această cale tuturor politicienilor care ard de nerăbdare să ne vaccineze și să ne risipească sudoarea pe substanțe toxice, să-și vaccineze odraslele întâi, în direct la televizor. Dacă nu au copii, domniile lor sa intindă brațul. Fiolele să fie alese la întâmplare din milioanele de doze, de către un român care se opune acestei politici criminale - eu unul voluntariez. Numai așa își vor câștiga dreptul să ne îndemne să ne vaccinăm. Există un principiu elementar care spune "dovedește-mi tu însuți, înainte de a-mi cere mie". Cuțitul a ajuns la os. Ne-stimatilor politicieni: DOVEDIȚI-NE ! http://wp.me/pAmVJ-gH "
Daca ar gandi toti asa...
EDIT: eu nu ma vaccinez nici mort de nimic!
"Cer guvernului dovada: Până la urmă, Emil Boc s-a hotărât să importe o jumătate de milion de doze de vaccin H1N1, cu orice preț, cel al sănătății populației pe lângă cel plătit din banii noștri. Asta e în directă contradicție cu cele declarate ieri de Băsescu, când plin de mândrie patriotică ne anunța că otrava va fi produsă în intregime, la noi în țara. Cer pe această cale tuturor politicienilor care ard de nerăbdare să ne vaccineze și să ne risipească sudoarea pe substanțe toxice, să-și vaccineze odraslele întâi, în direct la televizor. Dacă nu au copii, domniile lor sa intindă brațul. Fiolele să fie alese la întâmplare din milioanele de doze, de către un român care se opune acestei politici criminale - eu unul voluntariez. Numai așa își vor câștiga dreptul să ne îndemne să ne vaccinăm. Există un principiu elementar care spune "dovedește-mi tu însuți, înainte de a-mi cere mie". Cuțitul a ajuns la os. Ne-stimatilor politicieni: DOVEDIȚI-NE ! http://wp.me/pAmVJ-gH "
Daca ar gandi toti asa...
EDIT: eu nu ma vaccinez nici mort de nimic!
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
05 noiembrie 2009, 17:54:41
Subscriu: jos vacinurile.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
05 noiembrie 2009, 18:02:43
vaccinele astea sunt obligatorii la elevi? daca nu, nu cred ca il fac nici eu.
hmm, tocmai ce scriam mesajul am auzit ca vaccinurile astea sunt in special pt copii între 6 si 15 ani, phiu
hmm, tocmai ce scriam mesajul am auzit ca vaccinurile astea sunt in special pt copii între 6 si 15 ani, phiu
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
05 noiembrie 2009, 18:06:55 • actualizat 05 noiembrie 2009, 18:07:46 (1 ori)
Sunteti cam...noroc ca aia ca mine au jurat sa aiba grija si de aia ca voi.
@Raoul Acum zici ca vaccinul nu e bun! Cu ceva timp in urma spuneai ca virusii sunt produsi exact de companiile care fac medicamente. Pai atunci ar trebui sa te vaccinezi ca baietii aia fac o treaba tare buna cu ingineria genetica. Si scopul ar fi ca vaccinul facut de ei sa fie eficient pe virusul obtinut tot de ei, ca sa-l cumpere lumea. Ideal ar fi ca virusul sa fie foarte agresiv, ca sa se cumpere multe vaccinuri, stii tu, de teama! Hotaraste-te ca esti confuz...sa nu fii cumva racit! groh-groh!
@Raoul Acum zici ca vaccinul nu e bun! Cu ceva timp in urma spuneai ca virusii sunt produsi exact de companiile care fac medicamente. Pai atunci ar trebui sa te vaccinezi ca baietii aia fac o treaba tare buna cu ingineria genetica. Si scopul ar fi ca vaccinul facut de ei sa fie eficient pe virusul obtinut tot de ei, ca sa-l cumpere lumea. Ideal ar fi ca virusul sa fie foarte agresiv, ca sa se cumpere multe vaccinuri, stii tu, de teama! Hotaraste-te ca esti confuz...sa nu fii cumva racit! groh-groh!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 noiembrie 2009, 18:35:29
@Hidralazina,ar trebui sa te bucuri ca nu fac,ai o sansa sa scapi de mine! Si-asa nu ma suporti sub nici o forma...
MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
05 noiembrie 2009, 19:27:15
Gripa porcina loveste din nou in Bucuresti...Liceul de Metrologie Traian Vuia a fost inchis pentru 7 zile.
Sursa: Eu! Martor ocular!
Sa fi vazut pe toata lumea, de la maturator la director cu masti dinalea de protectie pe fata. Am inteles ca de dimineata au fost impartite fiecarei persoana care intra in scoala! Normal ca cine mai stie cine importa/produce mastile astea! Au dat lovitura... Cel putin 1000 de masti vandute dintr-un foc! Asa afacere as vrea si eu!
Sursa: Eu! Martor ocular!
Sa fi vazut pe toata lumea, de la maturator la director cu masti dinalea de protectie pe fata. Am inteles ca de dimineata au fost impartite fiecarei persoana care intra in scoala! Normal ca cine mai stie cine importa/produce mastile astea! Au dat lovitura... Cel putin 1000 de masti vandute dintr-un foc! Asa afacere as vrea si eu!
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
07 noiembrie 2009, 16:31:57
Adevarul despre gripa porcina:
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
07 noiembrie 2009, 17:18:55
Adica Mass Media nu se joaca cu creierii nostri,nu?
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
07 noiembrie 2009, 17:33:15
Adica vine mosneagul asta astmatic si declara ca a descoperit de unul singur "conspiratia" pe care o pun la cale mai marii lumii impotriva oamenilor simpli. Asta ce face, nu spala creiere? Nici macar nu aduce niste argumente solide la ceea ce spune, dar lumea tot pune botul la aceste baliverne.
Si in mass-media au fost prezentate aceste ipoteze, deci nu putem face acuze de genul asta. Nu vedeti ca mosul ala nu stie cum sa faca sa apara cat mai repede pe internet, sa primeasca commenturi pe YouTube si pe MySpace? Pe bune acum, maturizati-va
Si in mass-media au fost prezentate aceste ipoteze, deci nu putem face acuze de genul asta. Nu vedeti ca mosul ala nu stie cum sa faca sa apara cat mai repede pe internet, sa primeasca commenturi pe YouTube si pe MySpace? Pe bune acum, maturizati-va
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
07 noiembrie 2009, 17:58:43
Atunci fie cum spui. Du-te si vaccineaza-te ) Cine vorbeste de maturizare...
Te-ai vaccinat si de aviara?
Te-ai vaccinat si de aviara?
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
07 noiembrie 2009, 18:05:58
Nu m-am vaccinat pentru ca nu consider ca e necesar. Asa cum am scapat de gripa an de an, asa oi scapa si acum. Totusi m-am saturat de paranoici din astia care profita de orice ocazie sa apara la televizor. Ce e mai culmea e ca lumea chiar ii crede, desi acestia aduc niste argumente de doi bani (cipuri implantate in creier de catre extraterestri, puteri supranaturale, etc.). Dar genul asta de oameni justifica rating-ul facut de OTV si alte televiziuni de mana a doua.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
07 noiembrie 2009, 22:18:18
Si gripa porcina din '76 impreuna cu tot ce s-a facut atunci e tot un argument de 2 bani?? Cred ca tu esti ala care ar trebui sa aduca niste (contra)argumente!
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.