Tocmai citeam ca:dintii scosi sau rupti pot fi pusi la loc, daca nu stau pe uscat mai mult de 5 minute. Prindeti incisivul de varf si nu de radacina, care este foarte sensibila. Curatati-l cu grija, sub un jet subtire de apa rece. Nu-l frecati cu peria! Iar pentru a-l transporta la medic, inmuiati-l in lapte rece pasteurizat (se poate conserva 4-5 ore) sau inveliti-l intr-o folie umeda (maximum o ora)! Sa fie oare posibila o reimplantare astfel?
Analizele astea nu sunt obligatorii, oarecum. Daca nu le faci si ai nevoie, va trebui sa le platesti.
Mie nu imi place deloc programul asta, drept urmare nu o sa merg. A fost scos de (l-as jigni rau) Eugen ca sa vada oamenii ca nu doarme si voteze iarasi pnl-ul, in loc sa faca si el ceva bun. Ce-mi vine sa schimb guvernul...
Stie cineva sa interpreteze rezulatatele de la analizele astea pe baza cupoanelor acelea gratuite sau vreun site unde se poate face asa ceva ? Apropo , albumina din organism la ce ajuta sau ce se intampla in caz de exces sau lipsa acestei substante ?
faza e ca in baza de date a ministerului de sanatate eu figurez la o alta adresa, de la care m-am mutat acum 8 ani.. astia de ce dracu nu colaboreaza cu cei de la Serviciul de evidenta informatizata a persoanei?! macar ar avea oarecum adresele la zi.. oarecum.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.