Eu navighez mult pe net. Mie imi trebuie ceva smooth si pe care sa te boti baza. Si ca utilizator de Android de multa vreme pot spune ca momentan iOS e peste Android la capitolul asta. Si vorbim de hardware similar (1gb ram, 1.2ghz dual core) pe Android 4.1 Jelly Bean prin Galaxy S2 si iOS 6.1 prin iPhone 5.
Problema am mai discutat-o (inchiderea/restartarea browserului cand era lumea mai draga). Chiar ieri mi s-a intamplat sa si pierd toate taburile deschise pe S2

Ce imi pare rau e ca nu ai suport pr flash pe iphone.
Alte puncte negative iOS: sistem inchis, aplicatiile au storage propriu (ex: daca vrei sa deschizi acelasi fisier in mai multe locuri ti-l importa in fiecare aplicatie..), bluetooth pt audio, etc.
Dar combinatia iphone 5 + iOS 6 aduce la placerea de a utiliza un telefon cu animatii fluente. Si switcherul de taskuri e mai rapid pe iphone. Observi doar daca ai telefoanele in fata si daca foloseati o perioada ambele sisteme de operare. Am testat in comparatie cu S2 si Galaxy Nexus.
Si iOS e facut destul de intuitiv.. Dai click pe bara de status si te duce in top, merge cam in orice aplicatie. Sau sa treci de la o melodie mai alta mi se pare mai intuitiv prin task switcheru de la iOS. Faci un swipe din partea de jos si dupa inspre dreapta si acolo ai controalele. Bine, pt asta am instalat un tweak Zephyr (tre jailbreak).
Ce mai imi place ca tweakurile astea se integreaza in aplicatiile stock de zici ca vin o data cu ele

Cint, serios, un iphone la care ii faci jailbreak nu e asa de dumb cum multi cred. Eu vreau un SMARTPHONE sa imi raspunda rapid la comenzi, sa fie intuitiv si stabil. Tu nu?
Si in plus iphone 5 si arata bine.. cel putin cateva luni