website-brasov.ro (TEAPA)

210 vizualizări
1 răspunsuri
autor subiect #1
phpguru
Acces restricționat
32 mesaje
din 06/07/2012
15% warn
25 august 2012, 23:07:16
Cine sunt ei si ce intentii au?

Pai sa incepem cu trecutul, pe care multi il stiu care sunt mai vechi, altii nu. Au pornit de jos, cu un chat wap copiat de pe net, au continuat cu subdomenii inchiriate la preturi exagerat de scumpe, intre timp si-au facut un renume prost pentru ca implementau shell-uri pe chaturile unor copii si inchideau subdomeniile celor care dateau bani grei sa aiba un chat la ei.
Cu timpul si-au cumparat propriul server din banii prostilor, si-au schimbat de cateva ori numele la domeniul care "cica ofera gazduire profesionala si web design" pentru ca au pacalit multi copii naivi, acum ofera gazduire si web design la preturi negociabile (ca la piata) iar daca li se par ceva in neregula iti inchid site-ul si ramai cu banii dati, depinde ce gazduiesti. Folosesc templateuri gratuite de pe net pe care le modifica dupa placul clientului (prostului) sau al lor. Nu credeti in lozinca: "Ieftin, Calitativ si Prosper", iar daca vreti sa colaborati cu aceasta firma de duzina aparuta peste noapte, ganditi-va bine cu cine o faceti pentru ca in echipa respectiva este un pusti de 19-20 de ani si un tip trecut de 40 de ani care se pricepe la tepe (cel putin asa erau acum 1 an) Sectiunea Portofoliu si sectiunea Clienti multumiti sunt de fapt site-urile de duzina facute aproape la fel pentru amicii lor, iar comentariile sunt facute de ei ca propaganda de marketing. Sunt multi naivi pe net care sunt gazduiti de ei si poate ma vor contrazice la ceea ce am scris...dar...nu toti putem fi pacaliti, daca stim cine sunt  ;) In ziua de astazi cu firma sau nu, oricine poate face bani usor "daca merge". Acest mesaj NU este un pamflet.
Publicitate
Publicitate
#2
Hades
Începător
48 mesaje
din 30/06/2005
1 aprecieri
20% warn
26 august 2012, 12:23:04
Kiss s-a mai discutat despre come4me :lol:
Je
Înapoi la Situri diverse
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 10 ani
phpguru
Acces restricționat
Ultimul acum 10 ani
Hades
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 37
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 133 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.015⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!