Semnal 3G/4G Permanent
1 109 vizualizări
24 răspunsuri
Linkuri topic "Semnal 3G/4G Permanent"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Am reteaua Cosmote pentru internet. Avand in vedere, ca tot se comuta pe GSM in HDSPA, si invers, am zis sa creez un topic. Se poate instala un patch sau o modificare in soft prin care sa fie doar HDSPA? In meniu, la setari retea, exista numai GSM sau GSM si 3G.

MW Lurker
478 mesaje
din 08/09/2010
43 aprecieri

Sony W910i, dar eu doresc si pentru alte modele, din aceasta marca.

MW Lurker
478 mesaje
din 08/09/2010
43 aprecieri

MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri

Nu te ajuta patch-ul! Daca il pui doar pe 3g cand nu va avea semnal ti se va opri tot. Mai bine lasa-l asa ca trece pe edge si iti continua descarcarile si ce mai ai pe acolo.

Asa este la Digi. Doar 3G cu 3.6mbps. Si este mai bine asa. Dar cum pune un patch, care il voi utiliza la Cosmote.

MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri

Ce nu intelegi? Daca il pui DOAR pe 3g cand pierzi semnalul o sa ti se opreasca download-ul si tot ce mai ai! Stiu din experienta! Si tot pe cosmote. Cel mai bine e pe dual!

Pentru a avea semnal 4G, permanent, este necesar de o mica comanda cu ajutorul programului Java: Bluetooth Hacker. Se conecteaza dupa un alt telefon la dispozitivul care doriți setarea, intrati la Function Phones>WCDCMA Only. Telefon va ieși din rețea, apoi revine pe 4G, chiar dezactivați Bluetooth. Cred că setarea e valabilă până la închiderea telefonului. Eu am descărcat 190Mb, și așa a rămas. Aștept păreri, cine a testat, pe Cosmote/Orange.

MW Lurker
478 mesaje
din 08/09/2010
43 aprecieri

Depinde și de telefon. Dar mie imi merge perfect, cum l-am setat, pot sta și jos, e mult mai bine, decat anterior

MW Lurker
478 mesaje
din 08/09/2010
43 aprecieri

Mie, îmi apare pe display HSDPA. Asta inseamnă că e foarte bine. Ce părere ai de optiunea de a avea un tip de conexiune?

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
01 august 2012, 13:52:51
lol HSDPA e 3G

MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri

Defapt e 3G+ sau 3.5G din cate stiu eu.

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
02 august 2012, 01:43:41 • actualizat 02 august 2012, 01:44:59 (2 ori)
invatati sa folositi google http://en.wikipedia.org/wiki/High-Speed_Downlink_Packet_Access
High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed, which allows networks based on Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) to have higher data transfer speeds and capacity. Current HSDPA deployments support down-link speeds of up to 42 Mbit/s. Further speed increases are available with HSPA+, which provides speeds of up to 337 Mbit/s with Release 11 of the 3GPP standards.[1]
High-Speed Downlink Packet Access (HSDPA) is 3G (third generation) mobile telephony communications protocol in the High-Speed Packet Access (HSPA) family, also dubbed, which allows networks based on Universal Mobile Telecommunications System (UMTS) to have higher data transfer speeds and capacity. Current HSDPA deployments support down-link speeds of up to 42 Mbit/s. Further speed increases are available with HSPA+, which provides speeds of up to 337 Mbit/s with Release 11 of the 3GPP standards.[1]
Înapoi la Tuning
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.