Aplicatii iOS (iPhone App Store)
1 190 vizualizări
17 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii iOS (iPhone App Store)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
04 mai 2014, 18:00:33
@Arrow Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
04 mai 2014, 21:57:25
nasol aveam nevoie pe Iphone 3G,Ceva asemanator si compatibil exista?
MW Veteran
551 mesaje
din 30/12/2005
1 aprecieri
03 iulie 2014, 19:31:52
Salutare ! Am si eu nevoie de o parere , un sfat , un ajutor : sunt in Austria - Viena , gasisem o aplicatie - Centel International call - care imi dadea voie sa sun cu minutele locale in Romania , si alte tari ; din ''nefericire'' aceasta aplicatie avea un anumit ''credit'' care s-a consumat , ( eu cred ca s-a consumat din cauza ca lasam mereu netul deschis atunci cand sunam , dar aplicatia merge si fara net ) ! Are idee cineva de o aplicatie de genul ? Aici sunt scumpe optiunile cu minute in EU , dar nici nu se merita dupa parerea mea ! Astept un raspuns , multumesc !
Înapoi la Software iPhone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.