Schimbarea IMEI-ului

29 505 vizualizări
112 răspunsuri
#76
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
18 iunie 2009, 08:55:54
Prietene, esti OFF TOPIC, bati campii, cum se procedeaza si pe forumul respectiv.

Titlui topicului este cu totul altul, comparativ cu ce aberezi...dar pentru voi cei 10 useri activi ai forumului respectiv, gratuit, este ceva tipic: Nasul pe sus, flegme, aere de superioritate...doar sunteti "deontologi" sunteti miezul din fanta, miezul din dodoasca. :down:

In momentul cand cineva are ceva de spus sau doreste mai multe informatii/explicatii, aplicati metoda pumnului in gura!

Daca vrei sa bati campii in continuare, o poti face pe topicul Cafenea/Off Topic.

Succesuri :coolup: atat tie cat si celor 10 useri ai forumului respectiv.
Publicitate
Publicitate
#77
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
18 iunie 2009, 13:17:15
De, ce sa facem, nu este un forum de CS unde se inscrie tot crtierul...
In fine, se pare ca ti-a secat tolba cu argumente. Nu inteleg limbajul de cartier folosit de tine, dar banuiesc ca nu am scapat nimic important. Decat useri ca tine, mai bine doar 10.
Eu inca mai astept argumentele tale. Si nu din curiozitate (penru ca stiu ca nu ai, asa cum stii si tu) ci pentru ca, vacanta fiind, as vrea sa ma mai amuz cu ceea ce intlegi tu din fenomenul pus in discutie.
Daca tu judeci un forum dupa numarul de utilizatori, iti recomand sa te inscrii la Tip Top Minitop. Ai sa fii fericit acolo. Au putin peste 1000 de useri si ai sa gasesti multi care te egaleaza la nivelul de cunostinte. Nu la varsta insa... Ba chiar ai sa poti sa le dai lectii despre cum se foloseste copy/paste ca sa se dea mai destepti in fata userilor de la grupa mica.
Despre titlul topicului...ti-ai amintit cam tarziu. Te rog sa iti amintesti ca prima mea postare exact la tema data s-a referit. Stiu, ti-am atras atentia asupra plagiatului. De acolo au inceput aberatiile tale, eu nu am facut decat sa iti raspund.
Una peste alta, ai fost si esti amuzant. Nu am sa iti spun despre mesajele primite de la alti useri ai acestui forum in legtura cu tine. Te-ai intimida si ne-ai lipsi de amuzamentul pe care il meritam suportandu-ti postarile...
Daca tu te simti inferior datorita cunostintelor si modului de exprimare, nu e vina altor useri ca ei stiu si pot mai mult. O recomandare: lauda-te cu ce faci tu, nu cu ceea ce fac altii.
#78
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
18 iunie 2009, 16:43:43
FSpy SECURE ULTIMATE - Dynamic IMEI 1500 euro
FSpy SECURE ULTIMATE PROTECTION 2500 euro
SIEMENS S65. Pret: 7000 euro

Cu asa ceva se ocupa in general baietii.

NOTA LEGALA (DISCLAIMER)
Este responsabilitatea fiecarui utilizator FSpy sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea sa in scopuri ilegale...Prin instalarea si activarea FSpy, utilizatorul intelege si consimte ca va folosi FSpy doar intr-o maniera legala. Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea FSpy pe telefoanele altor persoane fara stiinta acestora poate fi considerata impotriva legii.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea ilegala a FSpy si pentru eventualele daune provocate tertilor. Este responsabilitatea end-user-ului sa se supuna legislatiei in vigoare si sa foloseasca FSpy in conformitate cu legea romana. Prin cumpararea, instalarea si activarea FSpy utilizatorul consimte la cele de mai sus.
...
FSpy este conceput prin excelenta ca o solutie de backup automat care permite salvarea datelor confidentiale de pe propriul telefon mobil, precum si monitorizarea doar a comunicatiilor desfasurate pe propriul mobil, folosind un numar de telefon prestabilit de utilizator. FSpy nu permite monitorizarea unor alte telefoane mobile decat cel pe care este instalat.
Conceptual, FSpy este identic cu alte aplicatii de backup automat destinate computerelor, si a caror detinere, comercializare si utilizare este perfect legala in Romania.

Utilizatorul final urmeaza a raspunde in cazul folosirii ilegale a FSpy. Nu ne asumam raspunderea pentru consecintele folosirii in maniera ilegala a software-ului de backup automat, de catre utilizatorul final...


Sa ma ierte D-zeu, dar cum poti spiona legal o persona (asta rezulta din acest text) din moment ce nu te numest SRI, care este singurul in masura sa desfasoare asemnea activitati, in mod LEGALE, in Romania.

Interceptare convorbirilor telefonice, sms, mms, e-mail, fax, etc nu poate fi impotriva legii, chiar este ilegala, cu exceptia cazurilor prevazute de lege (fspy nu se afla printre aceste exceptii).

Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea ilegala a FSpy si pentru eventualele daune provocate tertilor. - mai pe romaneste ti-am luat banii da-te dreacu! Oricum nu exista cadrul legal pentru funtionarea acestui serviciu/aplicatie.

In alta ordine de idei aplicatia fspy, se numeste in realitate mBackup si poate fi achizitionata de pe site-ul producatorului cu preturi incepand de la 4,95 USD, iar baietii o revand sub denumirea comerciala de fspy cu preturi cuprinse intre 50 si 700 euro.
#79
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
18 iunie 2009, 18:40:13 • actualizat 18 iunie 2009, 19:00:35 (2 ori)
Esti amabil sa ne indici si siteul producatorului? Sau macar un link, ceva... Am vazut ca stii sa folosesti Google. Chiar sunt curios de raspuns. Astept. Sa nu te grabesti si sa te lansezi iarasi in afirmatii fara suport, ca si pana acum.

Cat despre legalitate, daca ar fi fost ceva ilegal, ar fi fost suficient timp (doi ani!) ca sa fie suspendat siteul si sa fie trasi la raspundere vinovatii. Ceea ce scapa intelegerii ale (sau mai degraba te prefaci, nu pari a fi chiar asa de limitat in gandire, chiar daca te straduiesti din rasputeri sa ne convingi de contrariu).
Din ce am citit si inteles eu: este o aplicatie de backup automat (asa cum sunt alte sute pentru pc - si care se vand legal la tot pasul pe net) care serveste la backupul propriilor date, de pe propriul telefon mobil. Daca insa il instalezi pe telfonul altcuiva, ai pasit in sfera ilegalului. Valabil si pentru aplicatiile de backup pentru pc. In rest denumirea, prezentarea comerciala, sugestiile de folosire, nu pot intra in sfera ilegala. Mi-a placut paralela pe care am citit-o undeva: daca cineva cumpara un cutit si il infinge in primul ieit in cale, nu poate fi tras la raspundere producatorul sau comerciantul cutitului. Toatasa si cu aplicatiade backup. Depinde la ce o folosesti.
Prin extensie, si aplicand metoda ta de gandire voit tendentioasa, ar trebui interzise telefoanele cu raspundere automat la apel, din motive evidente: pot fi folosite la interceptarea ambientala. La fel si cu dispozitivele baby-sitter, microfoanele fara fir, etc. Toate aceste produse nu sunt ilegale doar prin existenta lor. Folosirea lor insa, poate deveni ilegala in cazul in care utilizatorul ii atribuie o folosinta ilegala. Pricepusi?

PS: constat ca nu ai avut suficienta putere de concentrare ca sa parcurgi postarile mele. Pe undeva am explicat (explicatie pe care am preluat-o la randul meu de pe f-spy.ro) de ce iconita -si nu aplicatia- se numeste Mbackup. Cu riscul de a ma repeta: din motive legale. Te invit (pentru a cata oara?) sa cauti aplicatia MBackup pe net - situl producatorului, chiar si un crack, orice referire la aceasta. Orice link. Hai, astept...
#80
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
18 iunie 2009, 19:51:05 • actualizat 18 iunie 2009, 20:16:22 (1 ori)
Prietene, aplicatia, pompos denumita, fspy, este o plicatie de back-up al continutului unui telefon si nimic mai mult.

Ca orice soft de back-up, principiul de functionare este acelasi = aplicatia memoreaza tot continutul unui telefon (sms, mms, email, agenda telefonica, serie cartela sim, istoric apeluri, etc). Aceasta aplicatei este setata astfel incat, la orice modificare, de orice natura, a continutului gestionat, sa execute automat un back-up, pe care sa-l trimita via sms forward catre Nr de telafon al dispozitivului monitor sau prin email catre o adresa de mail monitor, configurata in prealabil.

Asta este toata "filozofia" pentru care fraierii platesc 700 de euro.

Sunt curios daca cei de la fspy au copyright, care sa le permita sa modifice si sa distribuie acest produs (probabil aceasta este una din cauzele pentru care se desfasoara pe forum gratuit).

Este adevarat ca, spre deosebire de multe aplicatii de gen, softul fspy este independent de IMEI-ul telefonului si prin urmare poate fi instalat pe orice telefon compatibil, de N ori.


Problemele care sunt in discutie:

Aplicatie trimite copiile de siguranta prin sms sau pe email, catre un destinatar prestabilit ulterior.

1. In cazul variantei sms (avand in vedere faptul ca aplicatia efectuaza back-up si in cazul unui beep)
- daca vorbim de un utilizator prepay, acesta va ramane relativ rapid fara credit = aplicatia nu mai poate trimite copiile de siguranta.
- daca vorbim de un abonament lucrul acesta se obsera in costul suplimentar al facturii. Prin urmare abonatul poate cere operatorului, factura detaliata si chiar daca aplicatia nu lasa urme in telefon, sms-urile trimise vor aparea pe factura in toata splendoarea lor, inclusiv cu numarul pe care au fost trimise. De aici si pana la a te trezi cu politia la usa, este doar un pas.

2. In cazul variantei email, dupa cum o spune si numele, aplicatia are nevoie de conexiune la internat pentru a se desfasura, motiv pentru care:
- telefonul tinta necesita configurat (setat) pentru serviciile de internet pe mobil (ATENTIE: INTERNET NU WAP deoarece wap-ul are mai toate porturile blocate).
- cartela sim, fie prepay sau abonament necesita activarea serviciului
- daca pe cartela sim nu exista un pachete de date activat, traficul efectuat de aplicatie va apre pe factura, sub forma de continut multimedia, iar conform legii 298/2008 operatorul de telefonie este obligat sa stocheze anumite informatii in acest sens (nu detaliem legea in sine deorece exista topic separat) si iarasi te poti trezi cu politia pe cap
- chiar daca respectivul sim are un pachet de date activat, acesta fiind limitat(maxim 500MB/lunar) si luand in calcul traficul facut de catre utilizator, exista riscul ca acest barem de 500 MB sa fie depasit, iar daca vorbim despre un abonament = factura detaliata = politia la usa

Daca in ecuatie intra si ipoteza conform careia, statistic vorbind, marea majoritate a romansilor schimba telefonul cam 1 data pe an ajungem la concluzia ca arunci 700 de euro pentru ce?!?! Asta in conditiiile in care aplicatii de acest gen sunt sensibil mai ieftine (de la cativa euro pana la maxim cativa zeci de euro).

Efectuare copiilor de siguranta nu este ilegala, dar datorita modalitatii de stocare a acestora si scopul folosirii acestor copii, aplicatia intra sub incidenta legii, motiv pentru care s-a o portita in lege, care sa permita comecializarea ei.

De aici si Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea ilegala a FSpy si pentru eventualele daune provocate tertilor. Si recomandarea consultarii unui avocat, inainte de a cumpara!

Interceptare comunicatiilor de voce/date, fara repercusiuni in factura sau asupra creditului prepay, este posibila cu ajutorul interceptoarelor profesionale care, pentru a performa interceptarea au nevoie de: IMEI, IMSI-ul sim-ului, key-ul sim-ului. Dar comencializarea si utilizare unor astfel de "jucarii" este ilegala.
#81
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
18 iunie 2009, 21:11:02 • actualizat 18 iunie 2009, 21:17:50 (1 ori)
Mai omule, tu ori nu intelegi ceea ce citesti (putin probabil) ori nu ai rabdare sau putere sa parcurgi un text pana la sfarsit. De obicei, oamenii maturi folosesc fraze mai lungi decat "Mama are mere".
In principui, nu conteaza cum se denumeste aplicatia (pompos sau nu) ci ceea ce face. Corect? Gasesti tu alta aplicatie de backup care sa faca acelasi lucru, in aceeasi maniera? Nu cred. De aici trag concluzia ca pana la urma ai achiesat si tu la faptul ca aplicatia se vinde legal. Esti prea rapid labil in pareri, dar asta e problema ta. Dimineata spuneai ca e ilegala...

Incerc sa ma descurc in varza postata mai sus (parte copiata, parte rod al imaginatiei tale) si sa iti raspund:

1. fspy desi vinde ambele variante (sms forwarding si gprs) nu o recomanda pe prima decat atunci cand in zona in care urmeaza a fi folosit telefonul nu are acoperire gprs (in unele zone montane izolate, de ex.) Asadar, cade tot esafodajul construit de tine in baza celor pe care le-ai citit si le-ai inteles. Telefoneaza si intreaba orice operator gsm: ti se va raspunde ca nici unul nu poate stabili (nici macar la cerere) unde anume pe Internet s-a conectat terminalul X. Pe factura detaliata (daca ai asa ceva poti sa verifici tu insuti)nu va apare decat "trafic date" fara a se preciza daca au fost trimise sau receptionate. Pricepusi?
Cauta pe net o aplicatie de backup care face acelasi lucru, si iti vom multumi toti. Ar trebui sa intelegi ca tu, un necunoscator in materia programarii, faci haz de munca unor specialisti. Nu iti dai seama de penibilul situatiei in care te bagi singur? Ba mai mult, nici macar nu ai avut vreodata asa ceva pe mana...si emiti pareri. Eu macar ma iau dupa altii care au interactionat intr-un fel sau altul cu asa ceva.
Deci: fspy nu trimite nimic "via sms forward" cum zici tu. Mai citeste, esti eronat. Asta o face probabil aplicatia prietenului tau. Gaseste tu o aplicatie care face acelasi lucru, la 20 euro. Iti ramanem recunoscatori, ne salvezi multi bani.

2. Am vazut intr-o postare anterioara ca emiti si pareri juridice. Stii ce inseamna copyright? Dreptul de a copia si comercializa ulterior ceva. Iarasi folosesti cuvinte pe care nu le intelegi. Daca aplicatia este a lor, nu au nevoie de asa ceva. Ai auzit pe cineva sa reclame ca aplicatia ar apartine altcuiva? Fiind vorba de Internet, informatia circula repede, si imaginarii tai "proprietari" s-ar fi sesizat de mult, nu crezi? Inclusiv autoritatile. Mai las-ne cu cunostintele tale de spre dreptul proprietatii intelectuale. Daca ai auzit un cuvant, nu inseamna ca ii stii si semnificatia. Dovada o faci des.

Alta: de unde ai tras concluzia ca aia modifica aplicatia? Imaginatie multa, informatii certe, ioc.

Alta: forumul este doar un forum, nu vad relevanta faptului ca este gratuit. Repet, fspy au DOMENIU si SITE PROPRIU. Folosesc caps pentru ca poat asa iti sare in ochi si te lasi de fumigene.

Cel mai distractiv este faptul ca ai preluat judecatile unuia de pe Spyology, ti le-ai insusit ca fiind ale tale, si le folosesti impotriva a ceea ce omul ala a concluzionat tocmai invers. Mai pe intelesul tau, ceea ce te straduiesti sa spui, estre de fapt pe dos. Adica, fspy nu transmite nimic prin sms. Nu ai avut rabdarea ca sa citesti, si sa afli ca datele trimise gprs nu se duc pe email-ul tau. Este un cont web separat, aflat pe un server securizat, probabil in afara tarii. Asa ca, ce politie? Doar daca utilizatorul este destul de tont ca sa isi puna la id numele real si toate datale de identificare. Tu asa ai face?

Alta chifteluta: compara asta "Este adevarat ca, spre deosebire de multe aplicatii de gen, softul fspy este independent de IMEI-ul telefonului si prin urmare poate fi instalat pe orice telefon compatibil, de N ori" cu asta: "Daca in ecuatie intra si ipoteza conform careia, statistic vorbind, marea majoritate a romansilor schimba telefonul cam 1 data pe an ajungem la concluzia ca arunci 700 de euro pentru ce?!?!" Farzele iti apartin. Iti dai seama de penibilul situatiei in care te-ai bagatt prin afirmatiile contradictorii? Pai cum mai omule, ori se poate muta (si atunci banii nbu sunt pierduti), ori nu se poate muta si am pierdut banii? Nu esti in stare sa te concentrezi nitel vreme de trei fraze, ca sa iti amintesti ce ai ascris la prima? Asa se intampla atunci cand pe langa copy/paste mai bagi si de la tine...
Asta tine tot de rabdare (daca iti lipseste, problema ta): am vazut pe filmul prezentat PE SITEUL FSPY ca aplicatia lor are o comanda prin care se forteaza conexiunea la internet. Aplicatia cauta singura un Acces point si il foloseste pe cel disponibil. Nu uita ca aplicatia functioneaza indiferent de simul pus pe telefon. Iarasi iti dai cu stangul in dreptul si ne demonstrezi ca nu ai inteles.

Insist in a te ruga sa aduci argumente afirmatiilor tale. Tacerea ta ma duce la o singura concluzie: nu ai argumente si doar te hazardezi (te risti, mai pe intelesul tau) in lansarea unor afirmatii fara suport. Asadar, te rog sa postezi urmatoarele linkuri:
-siteul producatorului sau comerciantului Mbackup.
-siteul de unde putem cumpara sau descarca o aplicatie cat de cat asemenatoare fspy.
-link care siteul "gratuit" al alora de la fspy.
Multumesc.
#82
deleteduser2
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
18 iunie 2009, 21:42:37 • actualizat 18 iunie 2009, 22:15:23 (1 ori)
Am spus forum nu site :idea: http://www.gsm-interceptor.myforum.ro

Cat priveste identitatea produsului fspy/mbackup nu intra in atributiile mele sa vin sa demostrez, ca umblati cu cioara vopsita - in nici un caz nu o sa-ti demonstrez tie nimic. E treaba vostra sa veniti sa demonstrati originalitatea produsului fspy despre care nu a auzit nimeni (am intrebat si eu, de curiozitate, diversi amici care momentat domiciliaza in afara...nu a auzit nimeni). Poate este un produs 100% romanesc si nu stim noi.

Cum bine spuneai exista google, cauta! Daca nu gasesti, insemana ca nu esti capabil, sau nu "vrei" sa gaseti...

In alta ordine de idei am trimis un mail producatorilor softului MBackup cu link-uri si printsceen-uri. Asteptam!

Totusi: De ce aveti domeniu gratuit daca produsul este unul original, costa detul de mult si se preteaza a fi "tatal" lor?

Cat privetse gasire unei posibile aplicatii care sa faca acelasi lucru pe care-l face fspy, pardon MBackup, nu ma intereseza. Nu sunt atat de paranoia sa-mi spionez anturajul (riscand sa intru sub incidenta legii), si nici nu am par pe creier sa dau 700 de euro pe un soft care pe site-ul producatorului costa cca 5 usd.

Completare:
Un printscreen de pe pagina producatorului #/file.php?id=351837 este facuta pe sectiunea de Palm, dar termeni si conditiile sunt aceleasi, indiferent de modelul de telefon!

What is mBackup?
mBackup™ is a utility for backing up your PalmOS(R) applications and databases by sending the recipient an email
with attachments. mBackup™ lets you choose which applications or databases to backup or you can backup the entire Palm.


Considera acest lucru ca fiind ultima data cand ma justific in fata ta = nu-mi place sa ma justific in fata nimanui, cu atat mai putin in fata unui nickname!

Pentru mine acest capitol fsy = Subiect Incheiat!
#83
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
18 iunie 2009, 22:36:36 • actualizat 18 iunie 2009, 23:33:42 (1 ori)
Devii tot mai simpatic Klax.
Nu trebuie sa imi demnonstrezi mie nimic. Doar ca daca faci niste afirmatii iar acestea vor ramane la valoare de vorbe aruncate in vant daca nu le dovedesti. Eu nu am ce dovedi pentru ca nu am nimic in comun cu aia de la fspy (desi recunosc, mi-ar place si sa fac banii lor, si sa ma pricep la programare ca ei).
Ce logica ai... Cum naiba, tu lansezi niste afirmatii, si ii chemi pe aia pe care ii acuzi sa dovedeasca ca nu e asa cum spui tu? Pe ce lume traiesti? Probabil ca aia de la fspy nici nu vor ajunge vreodata pe aici sa citeasca mostrele tale de logica.
Uite, si eu afirm ca esti...nu stiu cum. Te invit sa dovedesti contrariul. Ti se pare normal? Este un principiu general (pe care nu il afli folosind copy/paste din pacate) conform caruia cel care acuza trebuie sa vina cu probe. Ale tale care sunt? Vax, nu ai nimic. De aceea te ascunzi dupa cuvinte si pozezi in infatuat. Politia, cand te acuza de ceva, vine si cu probe impotriva ta. Nu spune "ma, tu ai furat gainile vecinului. Te arestam pana dovedesti ca nu tu le-ai furat". Iti dai seama de aberatiile pe care le sustii si de lipsa de logica?

Alta chifteluta: ai trimis un mail producatorului aplicatiei, ataturi de printsreenuri. Bravo. Inseamna ca ai gasit producatorul. Hai, te rog frumos sa ni-l arati si noua. Da un link, ceva... Daca nu, esti un mare mincinos. Si tu stii asta, te folosesti de un bluf copilaresc.
Acelasi Google il avem cu toti. Tie iti apare altceva decat ne apare noua la rezultatele cautarii?
Insist, insist sa ne dai un link al producatorului. PARIEZ ca nu ai sa dai nimic, pentru ca nu ai. Ai sa incerci sa te eschivezi iarasi prin smecherii de cartier. Esti copilaros si lesne de citit.

De ce nu raspunzi intrebarilor mele legitime? Dovedeste-ti afirmatiile daca poti. Daca nu, va trebui sa iti asumi raspunderea unor afirmatii fara acoperire. Este rusinos, crede-ma. Si dezonorant pentru cineva care tine la asa ceva. Ca sa te citez, ce intra in "atributiile tale"? Doar lansarea de fumigene? Nu vezi ca nu mai raspunde nimeni si ca nu te aproba nimeni? Esti singur, prietene. Toata lumea si-a dat seama de penibilul situatiei in care te-ai bagat singur.
Uite, eu recunosc: nu am gasit pe Google producatorii aplicatiei Mbackup. Nici macar alte referinta. Dovedeste-mi tu ca sunt prost si nu stiu sa folosesc un motor de cautare, si posteaza te rog link-ul producatorilor. Insist.

Te rog sa nu ma bagi in aceeasi oala cu fspy. Nu am nimic in comun, desi sunt tentat sa folosesc aplicatia lor. Nu am banii necesari insa. Sunt un simplu user pe Spyology, acolo de unde copiezi tu si te dai destept aici. Furtul, chiar de idei, tot furt se cheama. Sa iti fie rusine.

Nu ma intreba pe mine de ce Spyology este gazduit pe un server gratuit. Sincer, nu imi pasa atat timp cat gasesc acolo lucruri interesante. Tu insa, uite ca te pretezi sa copiezi texte de pe un forum gratuit, ca sa le postezi pe unul cu plata...halal. Nu te saturi sa te faci singur de rasul lumii?
In rest, de fspy nu ma intereseaza. Dar pot observa ca domeniul fspy le apartine, iar faptul ca au domeniu propriu si platit este vizibil si pentru prescolari. Daca pe tine te-a orbit furia, linisteste-te, sterge-te la ochi si mai citeste o data. Ia uite ce am gasit eu: https://www.inregistrare-domenii.ro/membri/comanda/index.php?pas=1&query_domain_register=f-spy&query_tld_register=.ro&submi=Comanda&Optiune_Domeniu=register&submit=Pasul+Urmator Ti se pare ceva gratuit? Daca da, da-mi si mie pontul, vreau sa fac si eu asa ceva gratuit. Uite ce am mai gasit: Domain Info
Domain Name: f-spy.ro
Registrar: Romarg SRL
Registration Date: 2007-12-15
Nameservers:
ns1.wdp-gazduire.ro
ns2.wdp-gazduire.ro
ns3.wdp-gazduire.ro
ns4.wdp-gazduire.ro
Domain Status: OK
Domain Holder
Private personal data. Restricted from publishing.
For contacting domain holder please click here.
Technical Contact
Radu Tofan
Romarg Srl
Bdul. Victoriei, nr. 12
Brasov
Brasov, 500214, RO
Asa ca las-o mai moale cu gratuitatile tale. Gratuite sunt doar afirmatiile tale.

In loc de incheiere: a nu imi spui ca ai trimis mailul tau celor care au produs fspy pentru Linux! Aia nu au nimic in comun cu aplicatiile pentru mobile. Este o aplicatie de monitorizare a activitatii fisierelor in Linux. Cred ca este doar o coincidenta de denumire. Doar daca nu cumva tu ai un telefon care ruleaza Linux. Obisnuiti fiind cu gogosile tale, nu ar fi imposibil sa ne spui ca ai asa ceva. Inca ceva neclar: acolo nu se spune nimic de Mbackup. Ce le mai incurci mai omule...
Stii ca blufezi. Si eu stiu ca blufezi. Nu ti-e jena?
#84
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
18 iunie 2009, 23:20:30 • actualizat 18 iunie 2009, 23:38:45 (5 ori)
Te-ai chinuit mult Klax. Nu ai reusit insa. Nu ai reusit sa dovedesti ca este una si aceeasi aplicatie. Nu ai reusit decat sa ne dovedesti ca esti bun la copiat de la altii. Dovada? Deschide la sectiunea foto de pe f-spy.ro si compara pozele de acolo cu ceea ce ai postat tu. Vezi o cat e mica asemanare?
Este usor sa arunci vorbe in vant, dupa care sa te burzulesti cand cineva iti cere sa faci dovada celor afirmate. Nu esti un om de onoare.
De cand am inceput discutia, ai tot tinut-o in fente si eschivari. Nu ai reusit sa aduci nimic concret (si crede-ma sincer ca si eu sunt interesat sa pot cumpara fspy la 5 euro) Faptul ca ai denumit o poza mBackup si ai facut upload nu donedeste nimic. Dealtfel, poti observa ca iconita (si nu aplicatia) alora de la fspy se scrie MBackup, iar cea gasita de tine mBackup. Iti suna un clopotel acum?
Aplicatia aia este un freeware. Si este asemenatoate Nokia PC suite. Si cu asta poti fare backup. Dar nu automat si nu gprs, si nu fara iconita. Si fara multe altele. Ceea ce ai gasit tu e compatibil doar cu Palm OS, iar fspy nu este compatibil cu Palm OS. Nu au nici o asemanare decat denumirea (si acolo, cu mica observatie dinainte). Te invit pe tine sa folosesti aplicatia asta pe telefonul tau. Sa ne spui si noua ce rezultate obtii. Ti se pare ca poti folosi asta pentru interceptarea convorbirilor si pentru interceptarea ambientala? Vezi tu ca trimite coipii ale smsurilor?
Chiar si in cazul in care cei de la fspy au modificat aplicatia asta, bravo lor! De trei ori bravo! Au facut-o mai versatila, compatibila cu Symbian, BlackBerry, WM si iPhone. Au modificat-o in asa masura incat nu mai poate fi recunoscuta ca aplicatie originala, fata de cea freeware facand multe in plus.
Dar nu cred ca este cazul. Cine poate modifica in acest fel o aplicatie, nu se incurca cu furtisaguri, au destule cunostinte ca sa creeze propria lor aplicatia. Uite ce am gsit despre aplicatia ta: #/file.php?id=351873 Ti se pare ca seamana cu fspy, sau ca face acelasi lucru?
Omule, aplicatii free pentru backup la mobile se gasesc garla. Tu chiar crezi ca oamenii sunt asa de fraieri sa plateasca 700 euro pe ceva care pot gasi gratis pe net? Si daca e asa, crezi ca nu mai incerca nimeni altcineva? Cu ce fel de judecati operezi?

Uite ca datorita tie am gasit pe unii care fac si ai o aplicatie denumita mBackup: Toysoft Development Inc. Daca le-ai trimis lor emailul, te rog mult sa ne postezi si raspunsul. Vrem sa radem, ca si pana acum.
Am pierdut timp pretios pana acum doar din dorinta de a ma amuza. Ai o doza de selfestim si cunostinte incat orice ai face, rezultatul nu poate fi decat unul hilar. Asta nu se aplica in cazul in care folosesti copy/paste.

Despre nickname: eu folosesc numele meu real, am adaugat 777 doar ca sa fie disponibil la inregistrare. Tu? Pana si numele sa starneasca ilaritate? Esti tare. Dupa cum vezi, doar tu folosesti nickname. Si cine esti tu, ca sa nu te justifici in urma afirmatiilor tale? Esti unu care copiaza tot felul de lucruri si le posteaza aici, iar cand gandeste si el una, o da in bara si se face de ras. Uite cine nu se justifica... Ce-ar fi sa ma apuc sa afirm ce imi trece prin cap depre tine, si pe urma sa folosesc logica ta: "nu ma justific in fata unui nickname". Slabut prietene, foarte slabut. Ai mentalitatea unuia dintre blocuri, ca si exprimarea dealtfel.
Nu te justifici pentru ca nu ai argumente. Daca ai fi avut, ai fi facut-o din prima, fara flik flack-uri caragioase. Subiectul il consideri inceiat pentru ca nu mai ai argumente (si nici nu ai avut). Rusinoasa incheiere, demna de unul din grupa mica. Isi i-a jucariile si pleaca...
#85
Chiupy
MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
Symbian
19 iunie 2009, 02:25:19
Am citit pe sarite,nu sunt la pc,pe telefon ma apuca dimineata pana ce rasfoiesc posturile astea kilometrice  :P

@tudor777 ai spus intr-un post anterior ca fspy are 2 variante a acelei aplicatii
Via sms forwarding care nu este recomandata clientilor si se foloseste doar in zonele fara acoperire gprs si varianta gprs.
In acelasi post afirmi insa ca fspy nu trimite datele via sms forward si ca ceea ce spune klax e eronat.Cum se xplica asta?suna a contradictie sau nu am inteles eu bine?
Eu gasesc teoria lui klax plauzibila si aici ma refer la transmiterea datelor de aplicatia respectiva.
Si daca persoana spionata are symbian?aplicatiile pentru platforma symbian cer permisunea de a se conecta la internet din cate stiam eu.e cumva silent keyloger si nu stiam eu?:P sau daca respectiva persoana are prepay si i sa terminat creditul? :lol: E de ajuns sa modifici un numar la proxy settings la internet si adio...nu se mai conecteaza aplicatia :)) Stai ca nu am terminat,eu cand cumpar un telefon nou dau master reset.sa vedem acum cine pe cine spioneaza .
Btw sunt aplicatii pe net care cripteaza mesajele,numerele de telefon,fisiere multimedia etc :)
#86
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
19 iunie 2009, 04:57:51
Sigur, pentru orice exista si un antidot. Eu nu ridic in slavi aplicatia aia pentru ca nu am folosit-o. Nu am facut decat sa transmit cunostintele si testele facute de altul, avand decenta sa indic lucrul acesta.

Atat cat ma pricep (si cat am priceput si eu din explicatiile alora de la fspy) am sa iti raspund.
1. Evident, daca cineva cumpara varianta sms forwarding, se loveste de problemele amintite. Numai ca baietii de la fspy au caracter si anunta clientii inaintea achizitionarii despre neajunsurile aplicatiei in varianta aceea. Cinstit, nu? In postul meu ma refeream la varianta gprs (pe care eu unul as folosi-o). Asadar, nu e nici o contradictie.

2."Teoria" lui Klax este preluata, aproape cuvant cu cuvant de pe Spyology. Inainte de asta, a mai postat lucrurile astea prin metoda copy/paste, tot pe forumul acesta. Vezi ca am pus si un link intr-o postare anterioara. Teoria copiata de Klax avea ca si concluzie faptul ca aplicatia fspy este cea mai fezabila dintre toate. Numai ca Klax a intors-o ca la Ploiesti...desi el e din Piatra. Rusinos.

3.Daca persoana are Symbian? Esti obisnuit cu crack-urile aplicatiilor de 20 euro. Aplicatiile alora de la fspy nu merg pe Java. Doar Symbian, WM, iPhone si BlackBerry. Tocmai de aceea este asa de scumpa, este facuta sa ruleze in fundal, cu autostart la boot, fara iconita, si fara sa intrebe de permisiunea de conectare. Este ca si cum unii ar concepe un trojan si i-ar pune optiunea de confirmare a transmiterii datelor. Banuiesc ca cei care au creat seria de plicatii nu sunt niste liceeni inventivi, ci programatori cu experienta, care stiu ce fac. Eu unul ii respect pentru munca lor. Dealtfel, si aplicatiile cu sms forwarding trimit smsuri fara a cere acceptul detinatorului telefonului. Asa cum spui tu, poate fi si un soi de keylogger...numai ca nu inregistreaza ceea ce apesi pe tastatura, ci evenimentele din telefon. Mai curand as spune ca este un trojan mobil. Sau, o metoda de backup pentru situatiile in care iti este sustras telefonul...he he. Sa ai cum sa ii dai pe mana politiei si sa iti recuperezi telefonul.
In alta ordine de idei, stii cam cat dureaza trimiterea unui pachet de date de 10Mb? Sub o secunda. Sa nu imi spui ca tu stai cu ochii pe iconita telefonului care indica conexiunea gprs. Si daca aplicatia este setata sa transmita datele o data pe zi, cam ai de asteptat...

4. Daca persoana are pre-pay si i se tarmina creditul, uite ce am citit pe forumul lor: http://www.gsm-interceptor.myforum.ro/cartela-reincarcabila-pe-telefonul-tinta-vt70.html Ai folosit un emoticon la sfarsitul intrebarii tale, dar cine rade la urma...stii restul. Vezi ce folositor este un forum dedicat produsului? Are vreo relevanta ca este gratuit sau nu? Oamenii intreaba, aia raspund. Daca ai sa citesti acolo, ai sa descoperi si alte functii ale aplicatiei, care din punctul meu de vedere ii justifica pretul.
Sa nu crezi ca fac reclama produsului, nu sunt tampitel. Am dorit sa cumpar produsul lor de top, m-am informat vreo saptamana, i-am sunat dar nu au negociat pretul. Asa ca mi-am pus pofta-n cui si mai astept sa strang bani, Intre timp am citit si studiul aluia de pe Spyology, ceea ce mi-a intarit convingerea ca am facut o alegere buna. Urmeaza sa adun toti banii.

5.Am vazut ca fspy recomanda in manuam configurarea unui APN pentru descarcarea aplicatiei. Prin acel APN se face si sactivarea aplicatiei. APN-ul ramane undeva in memoria aplicatiai. Daca ai rabdare si citesti manualul sau te uiti la filme, ai sa vezi ca aplicatia dispune si de comanda (pe care o poti trimite de la distanta) de fortare a accesului la internet. Aplicatia va cauta un APN disponibil sau il va folosi pe cel/cele din memoria ei. De aceea cred ca in manual se recomanda ca dupa instalare sa fie configurate APN-urile de la toti cei 3 operatori gsm. Cred ca te-am lamurit si la acest punct.

6. Daca dai master reset, cu siguranta se va sterge. Dar asa cum ala a avut acces la telefon prima data (5 minute) poate avea si a doua oara, si de ori cate ori va dori sa instaleze iarasi aplicatia. Nu inteleg insa: daca tu cumperi un telefon nou, de ce dai master reset? Daca tot e nou? La second hand, ok. Numai ca nici asta nu o face multa lume, mai ales sotiile sau prietenele care primesc cadou telefoane. Sa nu exagaram, ceea ce spui tu nu este o parctica generala.

7. Nu stiu cum reactioneaza aplicatia daca mesajele sunt criptate. Nu stiu daca le citeste in stare criptata sau daca le citeste dupa ce le deschide cu aplicatia de criptare/decriptare. Dar sa nu uit: te iert poentru ca vb si tu de un produs pe care nu prea il cunosti, si iti amintesc ca fspy (toate variantele) are functia de a pune in carantina toat aplicatiile INCOMPATIBILE si fspy. Ce zici de asta? Citeste manualul sau referintele de pe site sau forum. Desi este scump si pentru mine, nu am obiectii. Pretul este justificat de performante.
Nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, nu dau 750 euro cu ochii inchisi. Am studiat si eu piata, am comparat produsele, preturile, performantele. Am zis sa nu ma zgarcesc la 150 euro, ca sa imi para rau dupa un an sau mai putin, cand persoana isi va schimba telefonul. Just?
Poate ai sa recitesti postarile cand ai acces la pc. Opiniile mele sunt fundamentate intotdeauna, nu emit pareri fara acoperire. Si asta pentru ca ma intereseaza produsul, si pana la urma am sa il cumpar.

Departe de mine gandul de a intra in polemica pe acest forum. Interventia mea a plecat de la postarea initiala, in legatura cu IMEI-ul si cu gafa lui Klax care nu poate produce idei personale, apeland la plagiat. Daca ai sa citesti postarile lui, ai sa iti dai seama usor de cele copiate (se foloseste un limbaj plan, civilizat) si cele in care caracterul si politetea lui se fac simtite. Cum incepe cu "miezul din fanta" dupa ce ne-a delectat cu o postare despre nu stiu ce ultima aparitie tehnologica, iti dai repede seama ca abia acolo este el, cu cat poate si el. Si uite-as a dus-o pret de mii de postari. Chiar daca cele scrise pe un forum nu sunt protejate de legea drepturilor de autor, josnicia faptei de a-ti insusi munca altuia, ramane. Cand mai pozezi si in smecher si persoana informata, distractia este asigurata.
#87
tzapu
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Mini
19 iunie 2009, 06:28:51
Nu ma intereseaza aceast gen de aplicatii, dar am o mica observatie: pe symbian TOATE aplicatiile apar in app.manager, fie ca au iconita in meniu, fie ca nu.
#88
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
19 iunie 2009, 13:54:35 • actualizat 19 iunie 2009, 13:55:56 (1 ori)
Pe mine ma interesaza astfel de aplicatii, si de aceea le-am studiat inainte de a ma hotara sa dau o caruta de bani. Chiar si cele mai ieftine (cele de 600 euro, sms forwarding) nu apar in Mgr App. Repet, nu sunt aplicatii de 20 euro create de indieni. Am gasit una care iti permite de exemplu sa trimiti un sms pe telefonul tinta, astfel incat la numarul sau numele care a expediat acel sms sa apara ce vrei tu. De ex., poti trimite cu aplicatia aia un sms ca fiind din partea operatorului, a bunicii, sau a cui vrei tu.
Ceea ce am inteles este ca nici una dintre aceste aplicatii nu suporta remote install (prin sms, mms, email). Asta pentru ca producatorii vor sa se pastreze in limita legalului (presupun ca aplicatia se instaleaza pe telefonul propriu sau eventual la copiilor)
La 5000 $ am gasit o alta (asta chiar m-a impresionat) care este montata pe RAM-ul telefonului, astfel ca rezista la orice resoftare sau hard reset. Tot aplicatia asta permite interceptarea ambientala cu telefonul inchis (dar cu bateria pe el). Numai ca 5000 de $ e prea mult pentru mine.
Sunt convins ca exista si aplicatii care se pot instala de la distanta, dar nu pe piata civila. Probabil ca vor apare la vanzare in doi-trei ani.
Imi amintesc ca pe acest forum am observat un topic de anul trecut, in care se vorbea despre camerele video/foto disimulate in pixuri, brichete, etc. La acea vreme era cva ce puteai vedea doar in filme, asa cum spunea un user. Acum, se gasesc peste tot, la preturi foarte accesibile.
Imi pare bine ca am revenit la termeni pasnici.

PS: cand imi cumpar aplicatia, te anunt daca aoare in Mgr. App. Aia de la fspy spun ca nu, si nici in filmul lor nu se vede. Nu am nici un motiv sa nu ii cred.
#89
cory
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
20 iunie 2009, 02:06:51
tzapu 19-06-2009 06:28:51
Nu ma intereseaza aceast gen de aplicatii, dar am o mica observatie: pe symbian TOATE aplicatiile apar in app.manager, fie ca au iconita in meniu, fie ca nu.
???sigur,esti sigur 100%de ceea ce afirmi?daca da,te rog sa ma contactezi an privat ca am o app,tot gen fspy: (ma chinuiesc de jumatate de an sa schimb imei-ul alocat,instalarii)si daca reusim sa o eliberam de protectie,ai sa vezi ca nu apare pe nicaieri,nici macar an manager.
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
Publicitate
Publicitate
#90
tudor777
Începător
34 mesaje
din 17/06/2009
20 iunie 2009, 15:52:52
@ cory:
1.Aplicatia fspy nu este dependenta de imei. Asadar, ceea ce ai tu este oarecum asemanator doar din perspectiva rezultatelor, nu si a metodei (tehnologii diferite).
Nu intentionez sa te pun in lumina reflectoarelor, dar -fara intentie- constitui un exemplu ideal: iata ce se intampla cand alegi aplicatii mai ieftine si nu intelegi (sau nu te intereseaza) modalitatea de functionare. Banuiesc ce te-ai lasat si tu amagit de balivernele aluia de la care ai cumparat. Ti-a ascuns faptul ca aplicatia moare pe telefonul ala, odata cu telefonul. Acum, daca vrei sa ai aceeasi aplicatie pe alt telefon, ce te faci? Alti bani, alta distractie. Si asta, pana va fi schimbat iarasi telefonul.
Sau, te chinui sa obtii un crack. Cu riscul de a te dezamagi sau descuraja, am sa iti spun ca nu ai sa reusesti. Aplicatiile astea au fost create de programatori cu experienta. Cu certitudine s-au gandit si la intentiile de fraudare, si au imaginat sisteme de protectie. Pe de alta parte, daca ai reusi sa faci asa ceva inseamna ca ai destule cunostinte ca sa creezi o astfel de aplicatie. Ai sa vezi ca nu merge cu nici un fel de KG.
Poti sa cauti pe net crack-uri ale aplicatiilor de genul asta (sunt convins ca ai facut-o deja). Aplicatiile se vand de ceva ani, dar nu au aparut crack-uri. Concluzia e simpla: nu se poate. Din nefericire, si pentru mine este o veste proasta. Nu as mai plati 750 euro daca as gasi un crack. Si crede-ma, am cautat.
Dar daca ai sa reusesti, te rugam sa ne anunti. Daca nu ai sa ne dai si noua rezultatul, macar poate ne spui metoda...ajuta si asta.
Raspunsul meu nu este unul agresiv si nici nu intentionez sa te necajesc. Doar postarea ta a cazut intr-un moment si un loc bun. Daca te deranjeaza ca am profitat de acest lucru, te rog sa ma ierti.
Weekend placut.
Înapoi la Trucuri și sfaturi
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 16 ani
bunelu
MW Addicted
Ultimul acum 8 ani
relu
MW Moderator
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 27% ⋅ 36
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 31
  • Laser frate! 49% ⋅ 65
Au votat 132 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.039⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!