Sincer sa fiu, ca aspect, nu-mi place, dar camera impresioneaza. Ca detalii, asa in mare: display AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 360 x 640 pixels, 4.0 inches, multitouch, Corning Gorilla Glass - Nokia ClearBlack display, memorie: 16 GB storage, 1 GB ROM, 512 MB RAM, are slot de card micro sd,camera: 41 MP (38 MP effective, 7152 x 5368 pixels), Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash, Video 1080p@30fps, 3x digital zoom (effective 26-74mm f/2.4 @1080p) system de operare: Symbian Belle, CPU 1.3 GHz ARM 11, slot HDMI, bateria se poate scoate normal, nu ca la N8.
28 februarie 2012, 02:32:32 • actualizat 28 februarie 2012, 02:33:47 (1 ori)
lol ce vibreaza imaginea , stabilizator varza. next doar o alta porcarie Nokia astia traiesc in lumea lor depasita, oricat de nostalgic Nokia ai fi nu poti sa negi realitatea de azi
Hoto, eu tin sa cred ca nu inregistrarea telefonului vibreaza. Mie imi place sapuniera, mai putin pretul. Au reusit cei de la Nokia sa treaca bariera vechilor procesoare. Camera de 41 mpx cu cei 3x digital zoom e o prostie, dar prinde la public. Mai bine lasau un 8 mpx si puneau un zoom optic 3x si digital 8x Am observat ca are deschidere mare obiectivul. Ce inseamna asta? Pai la 3xzoom digital o sa fie pe acolo la aproprierea imagine, unde sunt eu cu 2x zoom optic la n93i-ul meu. Apropo... La 3x zoom digital la cati mpx reali ajunge camera de 41mpx?
Camera de 41 mpx cu cei 3x digital zoom e o prostie, dar prinde la public.
Si iPhone e o prostie. Dar prinde la public!
spvc100 28-02-2012 10:58:48
Mai bine lasau un 8 mpx si puneau un zoom optic 3x si digital 8x
Daca la 8 MP mai pui zoom digital 8x poza iti va ajunge la VGA in cel mai fericit caz. Cine ar vrea poze VGA in 2012??
Pai la 3xzoom digital o sa fie pe acolo la aproprierea imagine, unde sunt eu cu 2x zoom optic la n93i-ul meu.
Da, dar N93i-ul tau tot 3,15 MP va avea. La 808 rezolutia va fi mult mai mare la acelasi nivel de zoom (fie el optic sau digital).
Apropo... La 3x zoom digital la cati mpx reali ajunge camera de 41mpx?
Cel mai probabil la 3x zoom digital poza va fi la 8 MP, datorita limitarii software. Nu are in "memorie" nicio rezolutie intermediara intre 8 si 38 MP (34 in cazul in care setezi pe modul 16:9).
stai un pic tu dai atatia bani pe un telefon ca sa dai zoom 3x , tresa fii tampit ca sa faci asta , ia-ti o camera digitala , nu se compara , sunt curios la partea de video cum se descurca , daca e sa recunoastem nokia era nebatuta la inregistrare video
ytt in descriere scria 3xzoom digital. M-am luat dupa acea informatie. Ca are deschidere mare obiectivul, am observat pe clipurile de pe yutubi.E un avantaj in spatii inchise sau poze facute de aproape. La o captura mai departata pierde mult la detalii. Poate scrie pe obiectiv distanta focus, sau nu.
Toti sunteti cunoscatori dar defapt sunteti prosti si habar n-aveti ce vorbiti, sunteti hateri, v-am mirosit. Cautati interviul cu unul din developerii camerei si va explica ala, sunt 41mpx reali.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.