Vad ca HD7 sta mai prost la RAM si baterie, in schimb ruleaza Windows Phone 7 oficial. La HD2 posibilitatile software sunt nelimitate (Android 2.x/3.x/4.x, Windows Phone 7/7.5,Ubuntu s.a.m.d). Personal prefer HD2. E un topic deschis in aria "Versus", iar raspunsurile au scop informativ, nu este un topic "degeaba" cum ar sustine unii. Ce alegeti ?
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
18 februarie 2012, 00:05:54 • actualizat 18 februarie 2012, 00:07:17 (1 ori)
HD2 este si va ramane cel mai bun telefon pentru mult timp, chiar daca s-au scos modele cu 1gb ram. Si oricum, 576mb ajung oricui, xxx gb de ram e o prostie. Eu pe vechiul touch pro n-am incarcat niciodata memoria la maxim (288mb)... Hd2 este telefonul pe care inca mi-l doresc, dar momentan piedica principala e lipsa de bani, trebuie sa mai astept pana in martie dupa el . Iar hd7 este mai degraba un downgrade, nu un upgrade la hd2
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.