E urat, display mic pentru touch, butoanele sunt aiurea aranjate la functia chr(albastru), butonul acela facebook si butonul chr+foto nu au rostul. Se misca bine telefonul, se observa si in rewiev, mie nu imi place, si nu cred ca 900 lei e un pret bun. Ca aspect e departe de un BB sau un e72, dar ca telefon ce urat si aiurea arata, totusi e bine echipata, si pana la urma se poate cumpara un creion de la un tlf. Nokia si va fi mai usor scormoni displayul. Are un 3.5 cu brio pentru aspect, si un 8 pentru echipare. 8 de la mine ca bonus pentru cei 256k si pentru butoanele alea destepte.
@spvc100, are display capacitiv, deci merg doar acele stylus-uri cu silicon in varf(care simuleaza degetul uman), doar ca sunt putin cam maricele(~ cat un pix/stilou) si poate nu il poti cara dupa tine tot timpul. Oricum, lipseste cu desavarsire D-pad-ul sau un optical pad/track ball, la display-ul ala sigur e nevoie de asa ceva.
" mi-am indreptat atentia catre chacha deoarece m-ar ajuta foarte mult integrarea nativa cu google (picasa , contacte , mail , g+, docs) dar si aplicatii precum teamviewer (care desigur nu exista pt symbian )" Exista VNC viewer ptr. symbianu tau. Exista si mail, si youtube, facebook si tot ce iti doresti. Eu nu sunt adeptul androidului, dar recunosc ca internetul cu webul lui html5 a depasit e90 ul meu.
Nu esti adeptul androidului pentru ca probabil nu l-ai folosit indeajuns sau ai dat de el numai ocazional, symbianul e antic, depasit moral iar comunitatea de developeri a inceput demult sa il marginalizeze. Treci la android si ai sa regreti un singur lucru: ca ai stat prea mult in pat cu symbian!
11 ianuarie 2012, 10:42:40 • actualizat 11 ianuarie 2012, 10:43:16 (1 ori)
@spvc100 exista VNC pe symbian insa mie pe e52 nu mi-a functionat , am incercat zeci de programe de remote control , plus ca teamviewer-ul il am deja instalat pe totate pc-urile , un vnc de exemplu ar necesita instalarea serverului pe mai multe pc-uri , referitor la integrarea cu google e incomparabil ceva nativ (android) cu fel si fel de carpeli (symbian) - o aplicatie pt mail , o aplicatie pt picasa , o aplicatie pt ... , am stiut cum si am exploatat blokiaul la maxim insa totul are o limita .
@Alecs nu stiu de ce ai o impresie proasta despre chacha , alegerea a fost facuta dupa cum am mai zis pe criteriul android + keyboard (this was a must) in afara de faptul ca e un HTC unde am avut numai experiente nu tocmai placute cu bateria / autonomia telefonul mi se pare excelent , am in paralel si un SGS II telefon de servici - si credema ca nu mi l-as lua ca telefon personal , nu am nevoie de un display prea mare , qwerty-ul e mai mult decat bine venit , are si touch , pt mine e o alegere buna , BTW poti cauta pe gsmarena telefoane android cu tastatura sa vezi ca sfera de alegere nu e atat de mare
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Pentru e90 si eu mi-am prins urechile pana ce am gasit un VNC viewer functionabil. Da si nu merge prin Team Viewer server, tre. Ultra VNC viewer server pentru PC, si programul e full liber. Ca si VNC viewer ce am instalat pe e90.;) Keybordul imi place pe Chacha, si e singurul lucru ce imi place la aspect. Cand am scris Chr din obisnuinta am scris, si e identic cu Fn.(HTC vrea sa dea inpresie de netbook) Eu ar trebui sa ma obisnuiesc cu pozitia butoanelor, difera de alte telefoane. Pai android cu butoane ar mai fi si Xperia™ X10 mini pro. Stiu ca e mai vechi ca model, dar e un telefon foarte OK. Am butonat un biscuit din ala si cred ca as putea trai cu displayul acela minuscul . Iar daca HTC atunci cred ca as putea trai si fara butoane numai sa gasesc ieftin un HD2. Sub 500 slabe sanse, e prea reusit telefonul. Mai astept cu androidul...
Pentru ca acesta este sub brandul AT&T, asa cum si Cosmote are niste Alcateluri sub nume propriu (ex: Cosmote Move, Joy, Sense) sau ZTE (ex: Cosmote Cute).
era un program cu care puteam face upgrade la htc uri ... il mai stiti ? poate mi l dati si mie va rog ...ca prin update sw ala nu merge nici de o culoare ... (
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.