Alecs 15-11-2008 22:22:21
Vrei ceva mai mult- adica net rapid pe telefon, mail, documente, aplicatii etc folosesti wm-ul.
De ce sa folosesti wm?!? Symbian ce are?
Alecs 15-11-2008 22:22:21
Prefer sa am un pocket pc in buzunar a carui baterie ma tine doar o zi decat 10 nokii 'rezistente' cu care nu pot face altceva decat sa vorbesc si sa trimit mesaje.
1. functia de baza a uni telefon mobil e de a putea vorbi la el;
2.Cu nokia poti face multe lucruri,doar un om consecvent si/sau prea inchis la minte poate crede ca doar poti trimite mesaje si vb la un NOKIA. Aaaa,ca nu stii sa il folosesti TU e altceva
Dicocodino 15-11-2008 22:21:15
Insa, touchscreen-ul usureaza mult tot ce faci cu telefonul, iar daca sistemul de operare se potriveste cu asta, atunci e superb. Sa vezi cat de repede se conecteaza un Windows Mobile la calculator, cat de repede poti sa testezi o aplicatie... Symbian-ul nu e in stare de asa ceva, are nevoie de PC Suite, tot timpul cu cd-ul dupa tine... Datorita ecranului sensibil la atingere editezi imediat orice document si zbori de la o pagina la alta.
Trebuie sa nu fi pus niciodata mana pe un telefon cu touchscreen si windows mobile ca sa poti afirma ca e o porcarie. E chiar o prostie sa spui ca touchscreen-ul e nefolositor.
uite ca eu am avut destule WM si tot mi se par niste porcarii. Sincer,acum e doar chestie de gust si obisnuinta. Personal,nu suport touchscreenurile...indiferent de modelul telefonului.
Iar legat de usurinta folosirii WM pe PC...nu ti se pare ca e normal? Tu daca ai produce un software pt PC si ar avea succesul pe care il are Windows...si ai face si telefoane care ruleaza acelasi tip de soft,nu ai implementa in primul toate solutiile de operabilitate pt al doilea?
Note: Posts were mergedAm avut cateva telefoane cu WM si nici macar unul nu a fost stabil...ma,nici MACAR UNUL. Ba mai mult,la ultimul,un Samsung i710,mi-a crapat iGO din senin,in timp ce l-am pus sa imi calculeze drumul de la Brasov la Braila. Multumesc Nokia si Garmin ca existati,fara voi ...la ora aia nu stiu cum ajungeam acasa.
Note: Posts were merged
[img]http://www.danasoft.com/sig/cicisxn.jpg[/img] [img]http://img149.imageshack.us/img149/103/61164238891mf6.png[/img]