22 februarie 2012, 01:32:16 • actualizat 22 februarie 2012, 01:33:20 (1 ori)
trebuie sa fii cam tampit ca sa suni la 112 pentru a face misto , mai bine pe strada ii arunci o punga de apa in cap cuiva ,e mai amuzant asa disigur trebuie sa alegi cu atentie ,pentru ca iti poti pune in pericol integritatea corporala
Statistica pe trimestrul III al anului 2011 realizata de STS arata ca la numarul unic de urgeta 112 au fost primite si tratate 4.617.809 apeluri.
Dintre acestea, 31,75% au fost reale si 68,25% false. Cele mai multe au fost transferate catre Ambulanta - 56,41%, Politie - 29,97%, Pompieri - SMURD - 11,83% si Jandarmerie - 1,6%.
Din punct de vedere al apelurilor false, judetele Harghita, Covasna si Mures ocupa primele locuri. Majoritatea apelurilor false sunt initiate de la copii, tineri, persoane cu probleme psihice si sunt in mare parte realizate de pe cartele pre pay, precizeaza STS.
De altfel, ca urmare a constatarilor facute de catre autoritatile statului, 1.451 de cetateni au fost sanctionati conform legii pentru apeluri false si abuzive catre numarul 112. de pe ziare.com
Mai...nu exista inca nicio lege privind declararea identitatii la achizitia unei cartele preplatite!Motivele sunt pur economice,zic eu!Vom vedea schimbarea de maine!
Mai...nu exista inca nicio lege privind declararea identitatii la achizitia unei cartele preplatite!Motivele sunt pur economice,zic eu!Vom vedea schimbarea de maine!
Ca exista sau nu lege in sensul asta nu mai conteaza, de exemplu daca vrei sa iti iei cartela digi mobil iti trebuie buletinul , daca vrei sa reincarci la fel sau sa le dai datele personale (nume,prenume,adresa). Nesimtitii or vrea sa stie si daca ai facut sex in ultimele 24 de ore sau daca ai intentia sa faci in urmatoarele 48 ore.
sa sune la ei. Daca nu e bun codul sau a mai fost folosit, ii va spune operatorul... cred ca ei pot vedea si pe ce numar a fost incarcat creditul... Daca a avut inspiratia sa ia bonul de casa, ar trebui sa se rezolve...
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Operatorul nu-i va spune pe ce numar a fost incarcat codul respectiv. Eu intotdeauna pun vanzatoarea sa-mi incarce telefonul, codul ala de reincarcare vizibil pe foaie nu-mi inspira deloc incredere.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.