Asa este. Ma gandesc serios sa trec pe cartela. Dezavantajul e ca daca nu ai credit suficient in momentul cand extraoptiunea activa expira ramai fara nimic. Asa la abonament nu ai o data fixa in care sa platesti factura,poti sa si intarzii in cazuri de stricta necesitate... Iar acum fac si reduceri de abonament.
O sa studiez mai bine problema,in vreo doua luni imi expira contractul si o sa vad cum ma "tiganesc" cu ei,poate imi vor face o oferta cat de cat tentanta. Am avantajul ca minutele nationale mi se reporteaza.
Cosmote
98 442 vizualizări
5 613 răspunsuri
Linkuri topic "Cosmote"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
08 aprilie 2011, 16:23:55
Mi-am redirectionat apelurile de pe abonamentul Cosmote pe cartela Vodafone. Imi va lua din minutele nationale? sau platesc?
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
08 aprilie 2011, 16:26:30
Iti ia din minutele nationale (daca ai).
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
08 mai 2011, 23:00:13
Am vazut la un prieten ca are activata o optiune cand il suna un numar spune "acest numar este blocat pt apelurile de sosire". Am un numar care a devenit iritant ca sa zic asa si vreau sa ii spuna asta cand ma suna. Stie cineva ce tre sa fac?
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.

MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
08 mai 2011, 23:03:23
si pe mine ma intereseaza daca exista asa ceva...
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!

MW Luver
194 mesaje
din 02/11/2007

Posibil ca numerele de telefon respective sa nu fi fost activate,ori sunt de internet mobil sau persoana respectiva si-a blocat toate apelurile de sosire sau le-a directionat catre un numar expirat!

MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri

Este extrem de simplu sa-ti blochezi apelurile/sms-urile primite, m-am jucat mai demult cu asa ceva.

MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
10 mai 2011, 12:25:39
Pai si? Un raspuns concret la intrebarea mea?
O solutie mai bine zis?
Multumesc.
O solutie mai bine zis?
Multumesc.
"Asa e barbatii, niste porci"
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.

MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri

Daca ai un smartphone pui aplicatie care blocheaza apelurile nedorite sau abonament la cosmote si blochezi ce numar vrei.Unele telefoane parca samsung aveau in meniu optiune de blocat numere.Dar mesajul de care ai zis este de retea.Suna la cosmote si intreaba de asa ceva
muhahahaha

MW Lurker
204 mesaje
din 03/11/2009

au început și ăștia cu mesaje gen orange cu premii, mașini, euro...

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

Mai scot si ei un ban in plus

MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008

sal am o cartela si nu mai are semnal sau ce naiba are ca o pun in tel si nu merge scrie sa introduc sim.intrebarea e daca se poate schimba ca si la orange sau la cosmote nu se poate
====================
HUSTLE LOYALTY RESPECT...
====================
====================

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
05 iunie 2011, 20:06:19
Du-te la un magazin si ti-o schimba
Device : Samsung Galaxy S6 Edge

MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008

ok o sa incerc.am citit mai nainte pe net ca costa 40 lei sa o inlocuiasca si ca tre sa stii cand ai activato si cand ai reancarcat ultima data si mai multe chestii e adevarat sau nu stie cineva ceva.
====================
====================
====================
Înapoi la Cosmote
Topicuri similare
›

Arrow
acum 9 ani
3
169 753 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.