salu gabbo.m-am intalnit ieri cu cody si am ascultat niste melodii semnate de tin e ...felicitari!imi place mult romanian bullcrap ) ce zici de un remix la pain-shot ur mouth?
Salut bruno. Prefer sa ma axez pe productii 100% proprii, si nu remixuri. Romanian Bullcrap e din 2003. Te astept sa asculti muzica noua de pe site-ul postat anterior.
Pe tel nu prea ai sanse. Cei care aveti net prin pc, voi aveti toata libertatea. N-aveti limita de download, de porturi etc. Ati putea sa intrati pe site-ul ala si daca va indurati, va puteti face si un cont de user ca sa-mi lasati un comment.
GABBO dar siteul ala e cam nasol nu vad cum sa ma intorc din forum in pagina de start , e ceve de genul "Intra cine vrea iese cine poate" sau poate sunt eu mai prost ... ?
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
In 3 zile de la postare melodia From Rome To Brasov a ajuns pe pozitia 10 din topul 40 al site-ului myband.ro. Asta inseamna mult pt mine, chiar daca nu e vorba de topul unui post da redio sau tv. Va multumesc pentru sprijin si va astept in continuare pe site. Luv u all!
07 iulie 2007, 19:24:41 • actualizat 08 iulie 2007, 13:24:34 (1 ori)
GABBO, nu credeam ca faci asa de klumea melodiile acum ascult pentru prima data piesele tale,nu am ce sa spun decat ca sunt super!Klumea From Rome To Brasov.Dar de ce nu merg descarcate toate?SUCCES in continuare! Bafta.
am rasfoit o gramada de pagini dar toate linkurile erau moarte! as vrea si eu melodiile lui gabbo si nu numai! am vazut ca au mai postat si altii pe aici! e cineva atat de binevoitor sa imi trimita melodiile astea pe mail la mr_eddyro@yahoo.com sau sa imi dea un link catre un site de unde le pot lua? multumesc!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.