Aveti idee daca exista Outlook Express (office@......com)pentru mail ? Mentionez ca am Samsung Galaxy S !
Multumesc !
Exista ???
815 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Exista ???"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
16 noiembrie 2011, 19:07:05 • actualizat 16 noiembrie 2011, 19:12:25 (1 ori)

MW Addicted
4594 mesaje
din 31/07/2007
45 aprecieri
16 noiembrie 2011, 19:29:17
Clienti de e-mail exista. Ce cont de e-mail vrei sa folosesti?
Device : Samsung Galaxy S6 Edge
Rom : Stock 7.0
Rom : Stock 7.0

Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
16 noiembrie 2011, 21:29:12
Se poate configura din meniu>email...ai posibilitate de setare POP sau IMAP asta ptr Android
16 noiembrie 2011, 23:59:33
Nu ma prea pricep ! Mai exact ce ar trebui sa fac pentru a putea avea acces de pe telefon la o adresa de genul ( office@abcdef.ro ) ? Imi trebuie ceva programe instalate sau e vorba doar de setari !
Multumesc !
Multumesc !

CleanUP Crew
2410 mesaje
din 10/03/2006
179 aprecieri
17 noiembrie 2011, 01:16:12 • actualizat 17 noiembrie 2011, 01:27:48 (2 ori)
Cum a spus si @mosul, ai client de e-mail pe care trebuie sa-l configurezi.
Daca mailul pe care vrei sa-l accesezi este unul yahoo, gmail, hotmail, etc, va gasi singur setarile(in mod normal), tu trebuie doar sa bagi adresa completa si parola. Daca este o adresa care apartine de o firma(adica nume@domeniufirma.yyy - care cred ca e cazul tau), trebuie sa faci setarile manual(adica sa sti adresa POP3 sau IMAP pt primire si SMTP pt trimitere, portul pt SMTP, daca este necesara conectarea securizata, etc).
Inca ceva, telefonul vine cu un manual destul de cuprinzator si la capitolul e-mail, citeste-l!
Poti arunca o privire si aici.
Daca mailul pe care vrei sa-l accesezi este unul yahoo, gmail, hotmail, etc, va gasi singur setarile(in mod normal), tu trebuie doar sa bagi adresa completa si parola. Daca este o adresa care apartine de o firma(adica nume@domeniufirma.yyy - care cred ca e cazul tau), trebuie sa faci setarile manual(adica sa sti adresa POP3 sau IMAP pt primire si SMTP pt trimitere, portul pt SMTP, daca este necesara conectarea securizata, etc).
Inca ceva, telefonul vine cu un manual destul de cuprinzator si la capitolul e-mail, citeste-l!
Poti arunca o privire si aici.
Înapoi la Samsung Galaxy S
Topicuri similare
›

emilian.mihai
acum 12 ani
0
414 vizualizări
›

Alecs
acum 13 ani
2
284 vizualizări
›

djtrial
acum 14 ani
4
355 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.