Da bei,e misto rau,a bagat kinderu la sarmale umplute cu zimansuri in matza,saraca,e indopata bini,la cat ie di facuta creca lar bate pe Labush a lu matusicasa.stai ca am dat piste niste poze din albumu kinderului,nu plecati!
Cum spune bunicu: O viata are omu shi-o gaura-n c*;
Priviti aicea jacuzziu lu raoul,cand iera mic iera extaziat di acest jacuzzi,io sincer mam tot uitat la poza asta da nam vazut matza,da cu siguranta e pe la fundu jacuziului.
aiceai dupe ce a iesit din jacuzzi,e cam sifonat,probabil la cam deranjat laba matzei care sa cam prins di fund
aicea ie mai fericit kinderu,la dat mamicasa cu pudra zimans
Esti slab,kindere,am mai zis,citieste o carte bei,lasa astea,uiti ca tu esti alcolist nu eu,tutz sobolanii tai durdulii pe cari i inghite matza ta benqiusista,pupaoai din nou sub coada pana iar intra coada intre sticlele di Kreskova
Saracu de tine NiNi,te compatimesc... Adevarul doar frate,asta e! Sau te pomenesti ca negi faptul cum ca alea doua ar fi pozele tale?! Si ia-o mai usor cu jignirile ca la al treilea avertisment nu cred c-o sa-ti fie prea bine!
Bah si ce daca sunt offtopic? Sunt cel mai fericit ca am putut face rost de o poza de-a ta ADEVARATA ca sa rada tot forumu de tine! ) Gata,esti ko,nu mai ai ce sa zici!
bei dar tu acuma arati ca esti chiar copil,ma pe poza aia bei,ai pus si iu o poza si dai din coada matzei tale de falos ce esti,pai dacati dezvalui tot arborele tau ginecologic,asta ca se fiu si io copil,pai va rade toti di pe forum bei,si cu poponetu vor rade bei,asa ca dute bei si iati portia zilnica de iaurt cu bere si intra la o sedinta de 2 ore in buda.dar vez sa tragi apa ca daca nu,matza ta linge tot si nui bine sa se rujeze cu ruj maro-verzui,ca prea o sa atraga mustele lu aia de la vodafon.
LA INCEPUT NU ERA NIMIC... EL NU A VRUT SA FIE SINGUR... NE-A CREAT PE NOI... NE-A OFERIT TOTUL... NOI AM VRUT MAI MULT... AM INVATAT SA TINEM LA APROAPELE NOSTRU... NE-AM INMULTIT... VREM MAI MULT... NE-AM LACOMIT... NE URAM... L-AM TRADAT... PENTRU NOI... EL INSUSI S-A SACRIFICAT... AM UITAT... NE RAZBOIM... SUNTEM PROPRIUL NOSTRU CANCER... PENTRU CE DOAMNE ATATA SACRIFICIU?...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.