Daca tot puteti sa postati poze direct pe topic, ia postati fratilor tot felul de ciudatenii pe care rareori sau niciodata nu le poti vedea cu ochiul liber. Pot sa fie de categorie auto, utilaje, constructii, multimedia, etc. Asadar, postati poze cu lucruri "iesite din comun"! Hai sa ne uimim! PS: dupa ce ati postat poza, da-ti cateva date despre ce contine ea. Tnx! De acord cu existenta topicului?
Sfat: Pentru a nu incarca spatiul pe MW incercati sa faceti upload pe http://www.imageshack.us merge super, imediat dupa upload se afiseaza link-ul ce poate fi pus pe forum.
03 ianuarie 2006, 12:34:02 • actualizat 03 ianuarie 2006, 12:46:33 (2 ori)
Haideti sa nu mai bagam poze direct pe topic, pentru ca pagina se va incarca oribil de greu pentru cei cu dial-up sau gprs. In schimb sa facem asa: uitati-va la poza **!
Si ca tot a venit ora comediei, ia descarcati voi o piesa facuta de mine. Sper sa nu primesc ban pentru autopromovare. Link catre site-ul meu se gaseste mai jos. Deocamdata, descarcati GABBO - Romanian Bullcrap Astept injuraturi, da' cu beep, altfel avem probleme! Note: Posts were merged
Gabbo, de ce nu urmezi sfatu lui adioperator ? Am mai spus-o de nu stiu cate ori, nu mai folosit MW Upload pt asta, deoarece dupa un timp vor fi sterse fisierele.. si dupa aia vor fi "dead links"... deci Gabbo daca se poate sa le uploadezi pe xs.to sau imageshack.us si dupa aia sa modifici posturile cu noile linkuri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.