Apple Iphone 4S
3 510 vizualizări
76 răspunsuri
Linkuri topic "Apple Iphone 4S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
05 octombrie 2011, 08:44:26
johnny dc te chinui cu poze de pe alte site-uri cand poti intra pe apple.com

MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri
05 octombrie 2011, 08:54:38

[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img]
pOwErEd bY JohnnY
pOwErEd bY JohnnY

MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
05 octombrie 2011, 13:26:21 • actualizat 05 octombrie 2011, 13:27:32 (1 ori)
Lol, iphone4S... chiar credeau ca o sa le mearga si de data asta? Actiunile Apple au scazut cu 12 USD/bucata imediat ce s-a auzit de "noul" iphone. Plus ca ce vedem la interfata lui nici macar nu se poate compara cu Sense 3.0/3.5 de la HTC.

MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri

Eu zic ca s-au miscat bine cei de la apple.Procesor dual core, procesorul grafic este si el dual core, camera de 8 mega licurici si cdma.Era de asteptat sa pastreze forma dupa trecutul 3g/3gs.Siri o sa le aduca multi clienti, este un magnet la anumiti oameni aceasta functie.
muhahahaha

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
05 octombrie 2011, 14:01:50
Nu se poate compara cu nicio interfata nici de pe android nici de pe windows mobile. Widget-urile alea, chiar daca mananca baterie si ram, fac totul o placere. Deschizi telefonul si instant vezi informatiile necesare fie ca e vorba de vreme, stiri, valuta sau orice altceva.
Ei nu adopta o astfel de interfata pentru ca le-ar micsora cu mult durata de viata a bateriei si telefonul s-ar misca simtitor mai rau.
Dar nu asta e problema. Ii inteleg. Pana la urma nu e cea mai mare treaba.
Cea mai mare "treaba mare" e faptul ca au anuntat un telefon care trebuia sa apara cu mai bine de jumatate de an in urma. Specificatiile alea nu bat nici sgs2 nici htc sensation nici alt device hi-class aparut in primavara sau vara. Ce sa mai vorbim de ce s-a anuntat acum (galaxy note, nexus prime, sgs3 etc).
Miscare foarte proasta. Chiar imi pare rau. Vroiam sa vad ceva wow pentru ca ar fi impins si celelalte companii la super wow. Sau poate ca as fi luat in considerare achizitia lui daca merita.
Se tot vorbeste despre camera ca ar avea un senzor superior si lentile mai bune ce pot capta cu peste 70% mai multa lumina. Ar fi bine. Macar asta sa fie un wow dar nu sunt chiar asa sigur.
Pacat. Poate scaderea la bursa si reactia publicului o sa ii faca sa scoata si 5-ul din buzunar pana la sfarsitul anului.
Ei nu adopta o astfel de interfata pentru ca le-ar micsora cu mult durata de viata a bateriei si telefonul s-ar misca simtitor mai rau.
Dar nu asta e problema. Ii inteleg. Pana la urma nu e cea mai mare treaba.
Cea mai mare "treaba mare" e faptul ca au anuntat un telefon care trebuia sa apara cu mai bine de jumatate de an in urma. Specificatiile alea nu bat nici sgs2 nici htc sensation nici alt device hi-class aparut in primavara sau vara. Ce sa mai vorbim de ce s-a anuntat acum (galaxy note, nexus prime, sgs3 etc).
Miscare foarte proasta. Chiar imi pare rau. Vroiam sa vad ceva wow pentru ca ar fi impins si celelalte companii la super wow. Sau poate ca as fi luat in considerare achizitia lui daca merita.
Se tot vorbeste despre camera ca ar avea un senzor superior si lentile mai bune ce pot capta cu peste 70% mai multa lumina. Ar fi bine. Macar asta sa fie un wow dar nu sunt chiar asa sigur.
Pacat. Poate scaderea la bursa si reactia publicului o sa ii faca sa scoata si 5-ul din buzunar pana la sfarsitul anului.

MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
05 octombrie 2011, 15:29:50
ce nu inteleg eu e ce e cu razboiul asta apple vs samsung. pana la urma apple foloseste procesoarele facute de samsung.

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

si cat am asteptat 4 octombrie...Oricum nu-mi permiteam sa-l cumpar dar era curiozitatea de a vedea ceva cu totul aparte (ceva ce nu s-a produs pana acum)..A fost doar vorbarie in loc de fapte..Cred ca Samsung este si va fi mult peste ei..
Edited by Mishulica at 05-10-2011, 18:14
Edited by Mishulica at 05-10-2011, 18:14

MW Luver
157 mesaje
din 28/01/2008
1 aprecieri

Si anul trecut le scazusera actiunile cand au lansat iphone 4. Nu o sa scoata iphone 5 la rampa nici daca vine zana maseluta sa ne mantuiasca. Apple are o strategie bine pusa la punct. Tot ce face nu este la intamplare, asa era in scenariu. Any way baieti destepti, ih admir pentru ce au reusit sa realizeze atat in materie de gsm cat si marketing
)

muhahahaha

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

Cam ai dreptate, au pus pe jar toti fanii ca ar baga in productie acest bolid mult asteptat dar in schimb au venit cu altceva..(vorba ta..cred ca nimic nu a fost la intamplare..)

MW Addicted
2550 mesaje
din 27/07/2005
29 aprecieri

MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri

Un om cu valoare in lumea IT..Pacat..

MW Addicted
1739 mesaje
din 16/10/2009
5 aprecieri
06 octombrie 2011, 16:27:44
Daca avea si holograma poate il cumparam

MW Luver
177 mesaje
din 05/02/2008
30 octombrie 2011, 17:50:12
Parca si vad cocalarii pe la terase folosind Siri :-))))) cu cine stie ce comezi stupide..
Înapoi la iOS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.