Asa si eu, dar nu cred, adica astia cu 3gs lor si acum le tin la 8-10 milioane, telefon care nu merita mai mult de 6 milioane sincer. Ca diferenta mare intre el si 3g nu e cine stie ce, in plus am vazut si 3g la 8 milioane asi 3g mai mult de 4 milioane deja e mult. si nu o zic ca nu isi poate permite oricine, dar sunt prea supraevaluate, doar ca poarta sigla apple.. marketingul asta...
Daca va avea o camera buna, va filma in HD, va avea un suport flash de cel putin 9.x ma tenteaza. Chestia cu predecesorii lor, ca au un suport puternic pe youtube, google, facebook,etc, si de acea merg asa de bine pe siteurile respective, nu ca ar fi asa de grozave. Nu zic ca nu ar fi bune 3GS si 4, dar sunt telefoane mai bune pe piata, si totusi lumea e tanjeste dupa Iphone. Ieri am vazu filmul mr. Peppers Pinguins-2011(super film) si parca Jim Carrey un Iphone 4 tot pipaia.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.