30 septembrie 2011, 20:24:45 • actualizat 30 septembrie 2011, 20:28:49 (1 ori)
Salutare ! Nustiu daca am postat exact unde trebue .... Am o problema cu telefonul , am samsung i900 omnia (8Gb) , intr-o zi mi s-a descarcat acumulatorul incat mi s-a deconectat telefonul , cand l-am conectat nu-mi arata memoria lui (acei 8Gb) , nustiu ce sa fac , am reinstalat vindowsul dar imi arata lafel , poate stiti voi vreo modalitate de a rezolva aceasta problema
Nu imi arata memoria cand conectez telefonul la pc , cum sa fac sa formatez sau cum sa fac sa-mi recapat memoria ca nu prea am inteles ce ai scris mai sus ?
nu ma intreaba , mi se deschide prin windows mobile device center si tot nu-mi arata memoria , lasa-mi idul tau de mess , te voi contacta , vei intra la mn in PC sa vezi ce-mi arata ! te rog
Cred ca analfabetul (parca e din glumele cu picatii la bac) se refera la memoria interna a telefonului, nu la carduri de memorie. Parca s-u gasiti astia 2.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.