Salutare domnilor imi puteti spune daca ati intalnit si ati rezolvat problemele la acest telefon ..... deoarece eu am unul si de cateva saptamani in coace nu mai tine bateria am fost i-am cumparat 3 bateri noi am zis ca sunt chinezari am mai luat una originala si tot degeaba tin toate la fel ca si cea vechie 24 de ore . Am fost cu el la 2 servisury si cei de acolo au sps ca nu are nimic
AVETI IDEE CE AR PUTEA AVEA MULTUMESC FOARTE MULT (ANTICIPAT)
Din settari Wireless Lan/Show Wlan avaliable/Never Pe display dai click pe Wlan/settezi scaning Off. Apesi scurt power buton, selectezi telefonul pe offline. Pui jos telefonul si te uiti a 2 zi. Daca s-a descarcat acumulatorul, ai scurt undeva pe placa, daca nu s-a descarcat atunci papa curentul wireless modulul. Sau ceva care are legatura cu wifi sau sim card. Aplicatie
06 septembrie 2011, 13:00:18 • actualizat 06 septembrie 2011, 13:04:30 (1 ori)
Eu am scris sa-l pui pe offline, si nu sa inchizi tel. Sau scoate simul... Apropo...telefonul vine din fabrica cu acumulator de 1500 mAh. Daca tu ai luat un acumulator mai mic sa nu te astepti la minuni. Vezi ce scrie pe acumulator. Daca nu scrie de cati mAh atunci e de 900
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.