Probleme Xperia x10
3 426 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "Probleme Xperia x10"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
3 mesaje
din 04/09/2011
04 septembrie 2011, 23:24:59
Salut!De vreo 2 luni mi-am achizitionat un Xperia x10,toate bune si frumoase pana in urma cu 2 zile
problema este ca telefonul pur si simplu nu mai vr sa se aprinda...cand tin butonul de aprindere incepe sa palpaie ledul ala din fatza(culoarea rosie) exact asa se intampla si cand il conectez la incarcator,incepe sa palpaie ledul! in urma cu doua zile am vazut ca ceva nu era in regula deoarece lam bagat la incarcat iar el zrata ca se incarca insa cand lam scos de la incarcat surpriza..era goala bateria..deci el arata ca se incarca insa nu se incarca delok!nu stiti ce ar putea avea?Multumesc

MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri

AdrianS,altadata cand mai deschizi un topic nou,foloseste intai functia Cauta/Search!
Exista deja topic dedicat SE Xperia x10!
http://mobilewave.ro/forum/topic-4692.xhtmle
Exista deja topic dedicat SE Xperia x10!
http://mobilewave.ro/forum/topic-4692.xhtmle
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
04 septembrie 2011, 23:59:58
Din cate imi amintesc (ca fost utilizator de xperia cam 2 ani) ce iti apare tie e ca nu se incarca bateria. Am patit si eu. Incearca sa incarci bateria cu altceva. Un incarcator universal pt baterie , in caz de nu ai un x10. Si dupa asta vezi de mai face asa. Daca nu incearca sa il aprinzi in recovery in caz de nu e bateria. Tasta Power+volume down+ home button ! sau in loc de volume down incearca cu volume up.

Începător
3 mesaje
din 04/09/2011
05 septembrie 2011, 00:02:14 • actualizat 05 septembrie 2011, 00:05:48 (1 ori)
Ups..ma scuzati:D
Nimic am incercat in toate modurile posibile si nu vrea
Dar ma enerveaza faptul ca am avut foarte mare grija de el si degeaba...Multumesc pentru sfaturi 
Note: Posts were merged
Nimic am incercat in toate modurile posibile si nu vrea

Note: Posts were merged
05 septembrie 2011, 00:10:51

Începător
3 mesaje
din 04/09/2011
05 septembrie 2011, 00:39:21
Pai da da akum tre sa il fac nu am ce face...nu-l pot lasa asa...problema mare este ca nu lam cumparat nou si nu am garantie pe el...invatatura de minte:D
05 septembrie 2011, 02:31:52
invatatura de minte pe naiba. Si de il luai nou si ii faceai root? se ducea naibi garantia. Stai calm ca nu pierzi nimic la faza cu garantia.De ce sa dai cu 3-4 mil mai mult? pt garantie?

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
05 septembrie 2011, 05:25:18
din cate am citit pe net se pare ca e ceva frecvent

12 octombrie 2011, 22:22:10
Am facut update la ultima versiune de Android disponibila pentru Xperia X10mini si anume 2.1. Toate bune si frumoase update-ul s-a finalizat fara probleme. Am uitat sa fac backup la setarile pentru Wap
folosesc serviciul web and walk de la Cosmote. M-a ajuta cineva cu setarile exacte pentru modelul meu?

Înapoi la Sony & Ericsson
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.