27 august 2008, 20:15:47 • actualizat 27 august 2008, 20:17:32 (1 ori)
@ZMEU.NET: trebuie facut port forwarding pentru ca calculatorul se afla in spatele unui router si nu pentru ca foloseste clicknet Clientul de torrent merge chiar daca nu faci port forwarding, insa nu poate sa realizeze conexiuni de tip P2P in afara retelei din spatele routerului.
27 august 2008, 20:34:23 • actualizat 27 august 2008, 20:36:10 (1 ori)
@ZMEU.NET: nu stiu cum e la el, dar nu depinde de numarul routerelor. Pe scurt: calculatorul primeste in ip de la router (dinamic sau static, depinde de configuratie), routerul are un ip de la furnizorul de internet, acum daca calculatorul trimite o cerere p2p la un alt calculator pe internet, cererea este trimisa cu ip-ul routerului si raspunsul va fii primit tot pe ip-ul routerului, iar daca asta nu stie ce sa faca cu el... intelegi?
Am nevoie putin de o informatie inainte sa fac o comanda la acest USB Wi-fi. La o firma este internet prin router de la clicknet, mai este alt router Wi-fi care a fost configurat (nu de mine, de aceea va intreb) si a mers pe un laptop cu Wi-fi, m`am putut conecta.
Acuma intrebarea mea, daca iau USB-ul acela si il instalez pe un alt calculator nou, trebuie sa fac anumite configuratii? sau il instalez si dau search si connect.
A fost bun ce am comandat, am reusit sa il fac, era un laptop deja configurat pe reteaua wi-fi.. am luat DNS`ul de acolo si am configurat celalalt calculator si a luato.
o intrebare poate se pricepe cineva... cum se face ca viteza de download de pe torrenti nu creste mai mult de 2mbps pe un router wireless gigaset se361? asta cu abonament de la rds.. iar cu cablu direct merge downloadu si cu 8,9mbps. trebuie anumite setari in routeru wireless? mersi
-3 luni moka sau 15 zile test -108 Mbps Metro si 10 Mbps extern -acces nelimitat zi si noapte -plata cu cardul sau prin sms -instalare gratuita, simpla si facila -telefonie fixa wireless -conexiune stabila si securizata 100% -solutii tehnice oferite cu Alvarion, Motorola, Ericsson, Nec, Cisco si Microtik. -detalii la 0723.333.230, 0317.40.40.90 sau www.rosat.ro
o intrebare poate se pricepe cineva... cum se face ca viteza de download de pe torrenti nu creste mai mult de 2mbps pe un router wireless gigaset se361? asta cu abonament de la rds.. iar cu cablu direct merge downloadu si cu 8,9mbps. trebuie anumite setari in routeru wireless? mersi
Desi nu prea iese la calcule(sau poate nu le gagndesc eu bine) Routerul ala merge cu maxim 54Mpbs, pe cand o placa de retea cu fir merge(in general) cu 100Mpbs. Deci ar trebui ca sa mearga si pe wireless viteze ca 3-4 MB/s dar sincer nu am vazut. Mai mult de 2-2.5MB/s nu am prins nici eu pe nici un router wireless, cred ca atat poate tehnologia asta.
draculea daca ai wireless n atunci duce la 120 Mbps asa imi arata placa wireless in task manager darera ciudat pt ca prindeam viteza mai mica cu n decat cu b/g nus de ce la asta b/g vad ca scrie 54
In vin e puterea,in bere e sanatatea,in cognac e distinctia...(iar in apa sunt microbii!)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.