Wi-Fi - Internet wireless - fara fir - viteza de 1Mbps, 24 ore din 24, 7 zile din 7.
Pret abonament promotional: 12euro/luna
WLAN (Wireless Local Area Network) in traducere retea locala fara fir este un tip de retea foarte populara, aflata in continua dezvoltare datorita avantajelor pe care le are. Atat in continua localuri publice, holuri de hotel si locuri de intilnire pentru oamenii de afaceri, cat si in casele obisnuite WLAN incepe sa fie din ce in ce mai cautata.
Acest lucru se datoreaza caracteristicilor sale tehnice. Fata de solutiile tehnice clasice care, pe langa faptul ca sunt scumpe - atat de implementat cat si de intretinut - necesita si instalarea a zeci si sute de metri de cablu, WLAN nu are nevoie de cabluri. Iar asta face din WLAN o solutie de acces mult mai eficienta de acces la internt; o solutie prin care se poate asigura mobilitatea atat de necesara oamenilor care au nevoie de Internet si se afla in diverse locuri publice (aeroporturi, sali de expozitie, caffebaruri, hoteluri). Bineinetels, ca WLAN se dovedeste eficienta si In ceea ce-l priveste pe utilizatorul casnic. Pentru ca ofera o libertate totala de miscare. Reteaua wireless (fara fir) permite navigarea pe Internet din orice camera si chiar din gradina.
Probabil ca acesta este motivul pentru care se spune ca, cine a avut odata acces la o retea wireless, nu se va mai intoarce inapoi la cea fixata de cabluri. Mai ales ca si pretul componentelor necesare functionarii retelei fara fir sunt in continua descrestere fiind deja mai mic decat al celor necesare implementarii unei retele clasice, cu fire.
tehnologie wireless in conformitate cu standardul IEEE 802.11g care suporta viteze de pina la 54Mbps.
viteza maxima de 1Mbps.
aparatele sunt conectate in reteaua fara fir si functioneaza pe frecventza de 2,4 Ghz.
Instalare, service si intretinere gratuit.
http://www.airbites.ro
Ce parere aveti?merita?
Internet wireless
5 220 vizualizări
136 răspunsuri
Linkuri topic "Internet wireless"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
29 decembrie 2005, 19:02:20 • actualizat 29 decembrie 2005, 19:02:53 (1 ori)

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
29 decembrie 2005, 19:21:43 • actualizat 29 decembrie 2005, 19:23:15 (1 ori)
si are "acoperire" in toata tara 
ca daca da, in prima zii lucratoare a lui 2006 ma duc sa fac contract. Da cum e cu traficul (limitat/nelimitat)

ca daca da, in prima zii lucratoare a lui 2006 ma duc sa fac contract. Da cum e cu traficul (limitat/nelimitat)

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
29 decembrie 2005, 19:23:23 • actualizat 29 decembrie 2005, 19:32:10 (2 ori)
donno,am vazut reclama pe un panou publicitar in Bucuresti.da-le un mail sa-i intrebi.
par a fi destul de mari,deci poate activeaza-n toata tara.
au si un telverde
Telverde: 0800-8airbit
par a fi destul de mari,deci poate activeaza-n toata tara.
au si un telverde

Telverde: 0800-8airbit

MW Addicted
5058 mesaje
din 12/08/2005
22 aprecieri

stiu pe unu,sta la casa,si nu are fibra. si-a luat echipamente (zicea ca ar fi ajuns la 6-700 RON) Si-acu trge net wireless de la cineva care sta la bloc... e super tare!
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img]
pOwErEd bY JohnnY
pOwErEd bY JohnnY

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
29 decembrie 2005, 19:46:49
Oare la 10 km de Bucuresti (cam asa stau eu) au acoperire? Mai aparuse acum o luna doua tot o firma d-asta cu internet wireless.Am sunat la ei...Totul parea bine..A ramas ca ma suna ei inapoi...
Nici acum nu m-au mai sunat.. Iar la vechiul nr nu raspunde nimeni

Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
30 decembrie 2005, 22:35:39
am sunat la airbites si in iasi nu au ajuns. au zis ca poate in cateva luni. am gasit nr lor de tel pe harta site> contact pe pag lor. pacat. mi-as fi facut abonament la ei. deocamdata mi-am facut abonament la focussat si astept internetul, dar e cam scump. uff
linux girl..

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
01 ianuarie 2006, 16:15:50
Buna ziua,
Putem instala in orice zona a Bucurestiului .
Traficul este de 10 GB
Taxa de conectare este zero
Abonament -15 Euro
Cu stima,
Camelia Gheorghiu
Reprezentant Vanzari
From: Marius [mariusbit@mymail.ro]
Sent: Thursday, December 29, 2005 8:07 PM
To: contact@airbites.ro
Subject: internet
sunt interesat de serviciile dvs insa pe site nu am gasit prea multe informatii.
ma interesaza de exemplu daca aveti acoperire toata tara, daca in abonament este inclus un anumit trafic sau acesta este nelimitat, costuri suplimentare, taxa de conectare (daca exista), pretul modemului, etc.
multumesc.
Putem instala in orice zona a Bucurestiului .
Traficul este de 10 GB
Taxa de conectare este zero
Abonament -15 Euro
Cu stima,
Camelia Gheorghiu
Reprezentant Vanzari
From: Marius [mariusbit@mymail.ro]
Sent: Thursday, December 29, 2005 8:07 PM
To: contact@airbites.ro
Subject: internet
sunt interesat de serviciile dvs insa pe site nu am gasit prea multe informatii.
ma interesaza de exemplu daca aveti acoperire toata tara, daca in abonament este inclus un anumit trafic sau acesta este nelimitat, costuri suplimentare, taxa de conectare (daca exista), pretul modemului, etc.
multumesc.

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
01 ianuarie 2006, 16:31:57
Trafic 10 GB /luna?
( Oare sunt singurul caruia i se pare putin,pentru 15euro...
Ca sa-ti iei acum un joc serios de pe net,chiar si in arhive tot iti ia 2 gb.Mai un film,mai un program si se duc imediat aia 10GB.
Din experienta propie va zic ca atunci cand imi vizitez amicii cu dc++,plec cu aprox.100gb luati in 6-8 ore...

Ca sa-ti iei acum un joc serios de pe net,chiar si in arhive tot iti ia 2 gb.Mai un film,mai un program si se duc imediat aia 10GB.
Din experienta propie va zic ca atunci cand imi vizitez amicii cu dc++,plec cu aprox.100gb luati in 6-8 ore...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!

MW Addicted
2121 mesaje
din 13/12/2005
1 aprecieri
01 ianuarie 2006, 16:44:29
Cint 01-01-2006 16:31:57
Trafic 10 GB /luna? 

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
01 ianuarie 2006, 16:47:27
mda...naspa...si cum nici eu nu stau in oras,nici eu nu ma pot bucura de oferta lor...

MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005

Am sunat si yo la ei si au zis ca pot sa bage net in tot Bucurestiu,instalarea e gratis dar am uitat sa-i intreb:mie imi trebuie placa de retea wireles sat mi-o dau ei?

MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005

E VRAJEALA. Am fost la "sediul" lor pe 21 decembrie 2005, e pe undeva pe Bd-ul Alexandru Ioan Cuza, am facut contract, nu exista o perioada minima. Am pus "sediul" intre ghilimele pentru ca e un amarat de bloc care sta sa cada.
) Mi-au zis ca echipamentele mi le dau in custodie si pot sa renunt oricand. Au spus ca voi beneficia de oferta curenta, deci, aveam o luna gratis si timp de 3 luni plateam 12 euro/luna. I-am intrebat in cat timp vin sa-mi monteze echipamentele si au zis ca in vreo 3 saptamani. Hmm, putin cam mult dar asta e... Am asteptat pana la mijlocul lunii ianuarie, am sunat la ei si nu mai raspundea nimeni. M-am dus iar la "sediul" lor si mi-au zis ca vor veni abia pe la sfarsitul lunii februarie. Sunt niste mincinosi, amana clientii dupa o luna pe alta. Am renuntat la ei si astept sa ma suna sa-i refuz eu acum, am facut contract cu o retea de cartier din zona mea si platesc doar 8,5euro/luna, trafic de 10 GB pe zi, nu pe luna. Viteza de 100 Mbps. Asa da.

MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005

In ce cartier stai?

MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005

MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005

Ce fel de contract ai facut cu ei?E necesar contractul casei?ma duc si yo sa vad cum sta treaba ca altfel nu am cum sa-mi bag net
Înapoi la Internet si Rețele
Topicuri similare
›

Hotoman
acum 9 ani
1
1 573 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.