tocmai ce mi-am luat o camera video entry-level cu hdd 40Gb.
Pe calitate maxima inregistreaza 9 ore in 40 gb,pe minim 36 de ore...
Per total imi place,e simpluta...Si Foarte compacta!!!

E mai mica decat multe camere foto.

Panasonic SDR-H40, argintie, HDD-40
Aparatele SDR-H60 și SDR-H40 sunt dotate cu un hard disk cuprinzător de 60 de GB și respectiv 40 de GB. Modelul H60 dispune și de un zoom optic super puternic de 50x dotat cu sistemul Advanced O.I.S. de la Panasonic, în timp ce H40 oferă un obiectiv cu zoom optic 42x și Advanced O.I.S. Fiecare din aceste modele poate înregistra pe un card de memorie SD (sau SDHC), precum și pe hard disk-ul intern. H60 poate înmagazina până la 54 de ore de material filmat atunci când este folosit ca mediu de stocare hard disk-ul intern, iar modelul H40 poate înregistra până la 36 de ore*. Toate cele trei modele protejează bine datele, mulțumită fiabilității lor excepționale. Acest lucru este posibil datorită cardului de memorie SD super-fiabil, care nu necesită niciun fel de mecanism de transport, la care se adaugă un scut anti șoc (Anti-Shock Shield), care ajută la protejarea hard disk-ului intern de efectele unui impact extern. Datorită timpului de înregistrare extins și designului rezistent, aceste modele sunt ideale pentru filmarea evenimentelor cu durată mare sau pentru a fi luate în călătorii. Acestea oferă de asemenea și o funcție nouă care simplifică procedeul de copiere de pe cardul de memorie sau de pe hard disk pe un disc DVD. Astfel, este suficentă conectarea camerei video la unitatea de înregistrare de DVD-uri VW-BN1 (opțională) și apăsarea unui buton. Nu este necesară prezența unui PC. Discul DVD creat astfel poate fi redat ușor pe player-ele DVD.
Ieftina , si destul de acceptabila