Salutare. Mi-am instalat finally iGo pe telefonul meu si vad ca imi da mesajul urmator : "please insert your SD card containing iGo content files". Dar am cardul in telefon, iar folderul in care am luat aplicatia avea un folder numit "content", dar era gol. Ce sa fac, sau are cineva aplicatia care ii merge si mi-o poate trimite si mie?
Inca o problema. Telefonul meu se restarteaza destul de des din senin, si faza e ca de ficare data trebuie sa ii bag codul pin, altfel este ca si inchis, si daca se restareaza si nu-l observ , pot pierde apeluri. Este vorba despre o defectiune de soft si trebuie sa-l duc la garantie?
Si o ultima intrebare- daca ar trebui sa il duc la garantie si sa mi-l resofteze, cum salvez in calculator contactele si mesajele? Contactele cred ca am reusit sa le salvez undeva (desi nu gasesc niciun folder cu ele) folosind HTC Sync, dar exista si vreo optiune pentru mesaje?
Multumesc anticipat si astept un raspuns!
iGO si cateva chestii legate de software
362 vizualizări
0 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "iGO si cateva chestii legate de software"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Înapoi la Trash
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.