MP3 Players
7 988 vizualizări
233 răspunsuri
Linkuri topic "MP3 Players"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
04 septembrie 2009, 13:11:04
l-am curatat, l-am resetat,tot nu vrea sa mearga!
maricelstan

MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
23 octombrie 2009, 03:05:42
Chiupy 02-06-2009 17:09:05

Este vorba de modelul SONY NWZ-A828B.Costa 140 de euro,are memorie 8 Gb,bluetooth,si cica autonomia este de 36 ore si 10 ore pentru video..si cam atat.mai multe detalii ne poate da alex...

se vorbeste despre mine prin prisma mp4-ului meu.. boon boonn.. sa vedem ce as putea sa zic despre el daca nu e prea tarziu:
-bateria in primul rand inca ma m-ai tine vreo 3 zile in medie (cu pauze bineinteles)
-e foarte foarte rezistent la socuri
-e indeajuns de mic si in acelasi timp de mare ca sa il simti si sa nu il simti in acelasi timp cand il porti..
-cat despre memorie ..eu am 4 gb mai tot timpul full ca eu ascult melodii la calitate 320 si cam tot atatea melodii la calitatea asta incap pe el ..avand in vedere ca la mine o melodie are in medie 15mb

-se incarca in 30 min, ceea ce e super pentru mine -castile din dotare sunt varza...eu personal recomand piooner cu dopuri care acum au pretul intre 60-80 lei insa sunt superb de bune..
siii..cam atat

[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/ss337/VanNoyd/poze%20utile/DSC00235-1.jpg[/IMG]

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri

Iriver cele mai bune la 3 mil rezoluție vga parcă touchscreen etc

MW Addicted
1256 mesaje
din 24/10/2005
23 octombrie 2009, 20:54:39
Chiupy 02-06-2009 00:25:51

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri

Mai baieti am un mp3 player watson de 2gb.E a unui amic a dat 30 lei pe el.Ce merge pe el e radioul in rest nimic.Am cautat pe net un firmware ceva dar nimic.Am inteles din cateva raspunsuri pe net ca watson e firma de acoperire.Ce as putea face altceva?am formatat si l-am si resetat dar fara succes
01 decembrie 2009, 16:20:55
cam ce imi recomandati la un buget de 50 ron ?gasesc ceva?

MW Veteran
569 mesaje
din 29/06/2009

dar mp3 sau mp4 playere din alea cu difuzoare incorporate mai puternice sant?

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
02 decembrie 2009, 09:18:40
Sunt, dar calitatea sunetului este foarte slaba.
13 februarie 2010, 02:22:49
salut baieti!
Am un prieten care a primit din Anglia un astfel de gadget si cand l.am probat si eu, am incremenit
pe loc (in adevaratul sens al cuvantului). Deci nu auzisem pana in momentul ala un mp3/mp4 player care sa se auda mai puternic decat acel Sandisk Sansa. Chiar si in momentul de fata nu stiu daca este ceva mai puternic decat acel gadget.
Si ce vreau sa va spun e ca avea la el casti din alea normale(plus ca erau originale adica cele din cutia player.ului)
Da si vreau si eu sa.mi cumpar un astfel de gadget dar unu care sa.ti rupa urechile.
Sant multi care spun ca: "domnle ia.ti cutare mp3 ca se aude tare ca nu stiu ce" dar prea putini is cei care spun adevarul. Cum mi s.a si intamplat odata...
acum 4 ani, mi.a fost recomandat un Philips GoGear "ca vezi Doamne ca se aude tare"... zis si facut. M.am dus in Media Galaxy si am dat ca fraieru 3milioane jumate pe un ckt de Philips cu 256mb.
Aia de acolo nu erau de acord ca sa.i pot face o proba. Dar cum deja stiam de la asa zis.ul amic ca "se aude tare" l.am achizitionat fara ca sa.i mai fac vreo proba. Dupa vreo 60 de km am ajuns si eu acasa... si nah, vroiam sa.l aud....
mdah...
mp3player.ul nostru nu se auzea nici macar cat o chinezarie de aia care dadusem pe el doar 500 de mii cumparat la SH. Si pune mana pe telefon, suna.l pe ala, si da.i si zii si baga.i
.
Intr.un final sa.mi spuna ca el folosea casti In Ear(de alea cu dopuri)
Deci?
Da si ce vroiam sa va rog pe voi: sa.mi spuneti ce mp3 player ati auzit ca intradevar se aude tare.
Am un prieten care a primit din Anglia un astfel de gadget si cand l.am probat si eu, am incremenit

Si ce vreau sa va spun e ca avea la el casti din alea normale(plus ca erau originale adica cele din cutia player.ului)
Da si vreau si eu sa.mi cumpar un astfel de gadget dar unu care sa.ti rupa urechile.
Sant multi care spun ca: "domnle ia.ti cutare mp3 ca se aude tare ca nu stiu ce" dar prea putini is cei care spun adevarul. Cum mi s.a si intamplat odata...

Aia de acolo nu erau de acord ca sa.i pot face o proba. Dar cum deja stiam de la asa zis.ul amic ca "se aude tare" l.am achizitionat fara ca sa.i mai fac vreo proba. Dupa vreo 60 de km am ajuns si eu acasa... si nah, vroiam sa.l aud....
mdah...

Da si ce vroiam sa va rog pe voi: sa.mi spuneti ce mp3 player ati auzit ca intradevar se aude tare.

MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
13 februarie 2010, 02:42:50 • actualizat 13 februarie 2010, 02:46:48 (1 ori)
Playerul e bun, am vrut sa-mi cumpar unu, dar mi-am luat ipod nano pana la urma, pot sa zic ca sunetul din ipod e destul de puternic si clar ( cu egalizatorul pe off). Ideea e ca UE a interzis ca producatorii de mp3 playere sa mai foloseasca un nivel de decibeli foarte ridicat, s-a constatat ca multe persoane au avut probleme din aceasta cauza. Dupa cum stiti multe playere au optiunea Volume limit. In prezent folosesc un Samsung (cel glossy cu taste sensibile la atingere). Playerul asta e bestial la volum se aude clar si foarte puternic la maxim. Folosesc la el niste casti Pioneer care m-au costat cam 100 lei.
Daca ar fi sa aleg intre Samsung, Ipod si Sansa, as alege un Ipod Classic, de ce ? As putea sa-mi car toata colectia de muzica adica peste 100 GB, as avea un sunet puternic si cald in acelasi timp. Playerul rezista la zgarieturi si socuri, cel putin Ipodul Nano pe care l-am avut era excelent, nu trebuia sa imi fac griji ca il pun pe ciment sau pe alte materiale, geamul displayului era foarte rezistent, nici daca ai fi vrut sa-l zgarii nu se intampla acest lucru.
@nerooo_07 Sansa e un playerul bun, nu conteaza tot timpu' sa ai un sunet puternic, sa-ti simti timpanul cum nu mai suporta. Samsungul pe care il am in prezent chiar e puternic (il ajuta si castile), cand iti pui castile in ureche si apesi play parca esti intr-un club.
Daca nu vrei sa ai spatiu de stocare foarte mult, e bun si Sansa. Vezi ca cei de la Sansa au cateva modele mini gen iPod shuffle. Sunt excelente pentru jogging. Bafta in alegerea ta.
Daca ar fi sa aleg intre Samsung, Ipod si Sansa, as alege un Ipod Classic, de ce ? As putea sa-mi car toata colectia de muzica adica peste 100 GB, as avea un sunet puternic si cald in acelasi timp. Playerul rezista la zgarieturi si socuri, cel putin Ipodul Nano pe care l-am avut era excelent, nu trebuia sa imi fac griji ca il pun pe ciment sau pe alte materiale, geamul displayului era foarte rezistent, nici daca ai fi vrut sa-l zgarii nu se intampla acest lucru.
@nerooo_07 Sansa e un playerul bun, nu conteaza tot timpu' sa ai un sunet puternic, sa-ti simti timpanul cum nu mai suporta. Samsungul pe care il am in prezent chiar e puternic (il ajuta si castile), cand iti pui castile in ureche si apesi play parca esti intr-un club.
Daca nu vrei sa ai spatiu de stocare foarte mult, e bun si Sansa. Vezi ca cei de la Sansa au cateva modele mini gen iPod shuffle. Sunt excelente pentru jogging. Bafta in alegerea ta.

laur1989 13-02-2010 02:42:50
Ideea e ca UE a interzis ca producatorii de mp3 playere sa mai foloseasca un nivel de decibeli foarte ridicat.
Dupa cum stiti multe playere au optiunea Volume limit.Te referi la o optiune ce o poti activa/dezactiva din meniu sau ca.i asa playerul cu volumul limitat? Adica nu se va auzii puternic.
In prezent folosesc un Samsung se aude clar si foarte puternic la maxim. Il folosesc cu niste casti Pioneer care m-au costat cam 100 lei.laur1989 13-02-2010 02:42:50
Daca ar fi sa aleg intre Samsung, Ipod si Sansa, as alege un Ipod Classic, de ce ? As putea sa-mi car toata colectia de muzica adica peste 100 GB, as avea un sunet puternic si cald in acelasi timp.
Am si eu un playlist de care chiar nu m.as despartii nici peste 5 ani dar ocupa doar 4GB
Vezi ca cei de la Sansa au cateva modele mini, gen iPod Shuffle. Sunt excelente pentru jogging.laur1989 13-02-2010 02:42:50
Sansa e un player bun dar nu conteaza tot timpu' sa ai un sunet puternic, sa-ti simti timpanul cum nu mai suporta.
Daca e sa.l folosesti in scopuri gen "killer de urechi" ala chiar are succes

Ps: e corect scris "intradevar"?

好人礼服黑色
15174 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri

nerooo_07 13-02-2010 02:22:49
salut baieti!Am un prieten care a primit din Anglia un astfel de gadget si cand l.am probat si eu, am incremenit

mdah...

Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you

MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri

Iti cumperi un Sony Ericsson W880i, schimbi driver-ul de sunet (cu ala original se aude incet) si sa vezi atunci sunet puternic. Eu dupa 1h de ascultat muzica la casti pe telefonul meu ma aleg cu dureri de cap
) E foarte bun sunetul, mai ales metalul se aude super pe el

Înapoi la Playere MultiMedia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.