SUNT LA MODA si in viitorul apropiat se anunta vanzari record al acestor gadget-uri.
Postati tot ce stiti despre acestea-marci,preturi,specificatii tehnice,etc.
MP3 Players
7 883 vizualizări
233 răspunsuri
Linkuri topic "MP3 Players"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

Liderul mp3 playere-lor e,BINEINTELES, iPod.Va prezint modelul SHUFFLE-are doar 22 grame,cu o capacitate de stocare de 512 MB sau 1 GB.
Poti sa-l folosesti 12 ore non-stop.
Pretul unuia de 512 mb ajunge la 450 RON.
Daca playerele iPod ar fi avut si radio incorporat ar fi minunate,dar am inteles ca e radio doar atasabil-stiti ceva de asta?
se gaseste la noi?
Poti sa-l folosesti 12 ore non-stop.
Pretul unuia de 512 mb ajunge la 450 RON.
Daca playerele iPod ar fi avut si radio incorporat ar fi minunate,dar am inteles ca e radio doar atasabil-stiti ceva de asta?
se gaseste la noi?

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
27 decembrie 2005, 16:05:19
IPod am vazut la Germanos,dar era pe la 10 milioane. 
pe la 3-4 milioane am vazut niste mp3 playere chinezesti,paralelipiped dreptunghice de 3-4 cm lungime si 1 cm latime.

pe la 3-4 milioane am vazut niste mp3 playere chinezesti,paralelipiped dreptunghice de 3-4 cm lungime si 1 cm latime.

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

Cred ca ai vazut un iPod mini.Acelea au pret peste 10 mil.dar au o memorie de 4-6 GB.
Cred ca o sa treaca ceva vreme pana cand se vor mai ieftini!
Oricat mi-ar place mie muzica,mi-e greu sa dau 10 mil.pe un iPod.
Cred ca o sa treaca ceva vreme pana cand se vor mai ieftini!
Oricat mi-ar place mie muzica,mi-e greu sa dau 10 mil.pe un iPod.

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
27 decembrie 2005, 16:16:52
mda,se pare ca au mai multe memorii.
http://www.pop.store.ro/shop/tip/iPOD/cat/Audio_Video/items/
http://www.pop.store.ro/shop/tip/iPOD/cat/Audio_Video/items/

MW Veteran
692 mesaje
din 08/10/2005
27 decembrie 2005, 23:46:33
..mda.. ceva ce stiam cu totii... daca vrei sa-ti iei un ipod, adica cel mai bun ipod, trebuie sa-ti vinzi casa..
...in seara asta chiar nu ma pot abtine... whatever.. Ideea e ca ipod-urile sunt scumpe...

MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
28 decembrie 2005, 01:18:24
totusi, cei mai tari in playere pe flash, nu HDD sunt iRiver:
1. merge pe baterii AAA, nu de-alea incorporate, care cand se distrug tre sa-ti iei alt MP3 player
2. o abterie reincarcabila pe NiMh de 800 mAh te tine vreo 18-20 de ore
3. au si radio
4. sunt mai ieftine decat un iPod si se aud mai bine
eu am acum un Inno de 256 MB. nu e cine stie ce super player, dar mi-am tras niste casti panasonic si nu mai am nici o treaba.
sunet clar, puternic si cela mai important baterie AAA sa nu stau cu grija ca daca se descarca, ce fac
(ma tine vreo 10-12 maxim 14 ore bateria. dup-aia terc la cae de rezerva, sau daac nu imi cumpar una, ca-s pe toate drumurile), radio (cand ma plictisesc de cele 60-70 de melodii care au loc in memoria interna trec pe kiss FM). iar luna viitoare imi trimite o cunostiinta un MP3 player cu 256MB memeorie interna si slot MMC/SD. daca se aude la fel ca la inno imi iau un miniSD de 1Gb si adio iPod. in plus miniSD-ul pot sa-l folosesc si la telefon. in total m-ar ajunge vreo 4 mil MP3 playerl si cardul de memorie. mie mi se pare avantajos, decats a dau 8 Mil pe un ipod nano de 1GB....
1. merge pe baterii AAA, nu de-alea incorporate, care cand se distrug tre sa-ti iei alt MP3 player
2. o abterie reincarcabila pe NiMh de 800 mAh te tine vreo 18-20 de ore
3. au si radio
4. sunt mai ieftine decat un iPod si se aud mai bine
eu am acum un Inno de 256 MB. nu e cine stie ce super player, dar mi-am tras niste casti panasonic si nu mai am nici o treaba.
sunet clar, puternic si cela mai important baterie AAA sa nu stau cu grija ca daca se descarca, ce fac

winners never quit, quitters never win

MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
28 decembrie 2005, 03:17:14
Eu pot spun ca am mp3 player pe telefon, multe optiuni, calitate buna a sunetului, chiar si la melodiile ,,comprimate", memorie suficienta, doar ca mi se termina cam repede bateria. Sa revin la topic, cam care este playeryl cu memoria cea mai mare care poate fii gasit in Romania ?
http://djgsm.info new wap chat portal
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

@eric,cat e un iRiver de 256?,ca mi-ai facut pofta :-)
Un iPod mini la 4 GB e 810 RON.
@djadi,parca sunt si iPod-uri de 60 GB,dar nu sunt sigur daca aceasta e cea mai mare capacitate pt.mp3 playere.
Un iPod mini la 4 GB e 810 RON.
@djadi,parca sunt si iPod-uri de 60 GB,dar nu sunt sigur daca aceasta e cea mai mare capacitate pt.mp3 playere.

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

@eric Si eu zic la fel,iRiver sunt
Eu am un Mercury cu 128MB,radio si voice recorder.L-am luat cu aproximativ 200 ron.

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

Un iRiver de 6GB e 900 RON,are radio, display cu peste 200.000 culori,eu zic ca "pe foaie" intrece un iPod,dar ce ziceati despre baterie?
Ca nu e prea buna la
iPod?
Ca nu e prea buna la
iPod?

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

Pai cica sunt acumulatori care nu pot fi schimbati cand "imbatranesc" si trebuie sa ai mereu o sursa de energie,pentru reincarcare.

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

Asa deci,
dar totusi cu iPod-urile astea,ce au ele asa special de sunt mai in fata,cel putin la reclame si prezentari?
Oare e de vina firma care sta in spatele lor (Apple) sau ca mai apar in clipuri ale unor vedete de peste ocean si nu numai?
dar totusi cu iPod-urile astea,ce au ele asa special de sunt mai in fata,cel putin la reclame si prezentari?
Oare e de vina firma care sta in spatele lor (Apple) sau ca mai apar in clipuri ale unor vedete de peste ocean si nu numai?

MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005

Firma e de vina,sa te interesezi cat costa un pc apple echivalent cu un pc normal. De 3x mai mult. Dar calitatea e incontestabila,apple creeaza tendinte in it&c. Asa si cu iPod

MW Lurker
352 mesaje
din 11/01/2006

Eu am un Trekstor de 256mb - 30 euro din germania.Fara radio.Am vazut insa pe www.comenzi.ro un mp4 player beton. 5 mil, 1gb. E rosu.Cred ca are si camera video.
[img]http://www.danasoft.com/sig/anqelitto.jpg[/img]
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
God is everything I need!!!
Daca nu ii poti convinge ... zapaceste-i !!!
Înapoi la Playere MultiMedia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.