Cint ce firewall ai? S-ar putea sa fie si de la asta.. sau antivirus (cel putin asa am citit alte forumuri). Incearca sa inchizi firewallu sa vezi daca merge.
Pai acum am bitdefender 9 pro plus... Sa-l dezinstalez?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
20 februarie 2006, 16:49:33 • actualizat 20 februarie 2006, 16:50:08 (1 ori)
Mia facut si mie faza cand nu vroia sa copie de pe telefon in pc dar invers mergea , la alte pc mergea totul perfect sunt singur ca este la antivirus imediat miam pus bitdefenderul nu a mai mers de ce numi dau seama
27 februarie 2006, 01:58:55 • actualizat 27 februarie 2006, 02:03:41 (3 ori)
am avut ceva probleme pana am reusit sa instalez activesync pe PC-nu mergea decat cu SP2 acum am alta problema:nu-mi vede jucaria. imi da: device not detected. ce sa-i mai fac?ca m-am chinuit atata pana am instalat SP2....mi-a luat deja vreo 2 ore... tre sa mai activez ceva din tel?
pai ce vers de active sync ai? din tel nu trebuie nimic activat... eu am SP1 si merge... mah poate nu-i instalat driverul de la spv c500... hai ca l-am pus aici
pai ce vers de active sync ai? din tel nu trebuie nimic activat... eu am SP1 si merge... mah poate nu-i instalat driverul de la spv c500... hai ca l-am pus aici
salut, imi poti spune unde pun driverele alea?
Daca nu e Smart...nu e Phone... ) Contraziceti-ma la 0726184725 sau ym: dragosbogoi
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.