Am o problema cu programul meu ACTIVE SYNC ... de vreo 3-4 zile nu mai imi vede telefonul ... s`a stricat dintr`odata ! Am reinstalat programu .. de vreo 4-5 ori .. am incercat si cu un setup luat de pe net... nimic... telefonul se incarca , primeste curent .. ce sa fac ? ati patit si voi asa ? pls help
EDITED BY MOD. titlu vechi: Active Sync --> SPV c500
Am reusit cu programu`..am dat hard reset la tel si vad ca merge.......dar am alta problema...... nu mai pot sa copiez din telefon pe PC ... de pe PC pe tel pot.... what to do ?
Am o problema cu programul meu ACTIVE SYNC ... de vreo 3-4 zile nu mai imi vede telefonul ... s`a stricat dintr`odata ! Am reinstalat programu .. de vreo 4-5 ori .. am incercat si cu un setup luat de pe net... nimic... telefonul se incarca , primeste curent .. ce sa fac ? ati patit si voi asa ? pls help
mi-a facut si mie faza asta de 2 ori cu pda-ul.. nu am instalat nimic pe el, pur si simplu nu-l mai vedea. spv-ul mergea.. am incercat sa reinstalez activesync(4.1), am pus si 3.8.. degeba s-a rezolvat cu hard reset la pda (noroc ca aveam backup)
26 ianuarie 2006, 10:14:01 • actualizat 26 ianuarie 2006, 10:17:57 (1 ori)
razvan_shef 27-12-2005 09:52:45
Nu zice.... imi arata ca il copiaza...... cu bara aia de progres...si cand se termina... nu imi apare nimic ..pe desktop sau unde copiez eu
asa am patit si eu. Ieri mergea ,azi cand vreau sa copiez pozele pe hdd,ia-le de unde nu-s.. De ce?
PS:am scos si optiunea cu convertirea si la fel ramane...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.