Prelungire abonament orange
2 178 vizualizări
4 răspunsuri
Linkuri topic "Prelungire abonament orange"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
3 mesaje
din 04/06/2011
04 iunie 2011, 22:27:05
Salut tuturor! In urma unei indelungate cautari am gasit intr-un colt de lume si site-ul vostru,in seara asta m-am si inregistrat. In fine,deci mama poate sa-si prelungeasca abonamentul Orange incepand cu data de 1 iulie. Si desigur,ca m-am dat putin pe langa ea sa-mi ia si mie un telefon nou. Ce telefoane se dau si diferenta de bani care trebuie data daca ati putea sa mi-o spuneti care este?
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
04 iunie 2011, 22:36:19
Nu te supara dar tu ceri sa iti dam noi oferta orange?
E cat se poate de clar pe site... Te duci la magazinul online, alegi abonamentul ce vrei sa il prelungesti si ai de ales un telefon la pret promotional. Acolo ai toata lista si poti cumpara online.
Iti recomand sa te duci la un shop (preferabil unul direct org nu dealer) si te mai poti juca cu optiunile, poti primi chestii mai bune decat cele oficiale, etc.
Dar sa intri pe un forum si sa ceri oferta unui operator care nu are legatura cu forumul e absurd!
E cat se poate de clar pe site... Te duci la magazinul online, alegi abonamentul ce vrei sa il prelungesti si ai de ales un telefon la pret promotional. Acolo ai toata lista si poti cumpara online.
Iti recomand sa te duci la un shop (preferabil unul direct org nu dealer) si te mai poti juca cu optiunile, poti primi chestii mai bune decat cele oficiale, etc.
Dar sa intri pe un forum si sa ceri oferta unui operator care nu are legatura cu forumul e absurd!
Începător
3 mesaje
din 04/06/2011
04 iunie 2011, 22:39:44
Ok,ok. Dupa cum am zis sunt noua pe acest site,forum si nu am apucat sa citesc regulamentul. Scuze! Pai am cautat si pe la ei pe site si nu am gasit nimic.
CleanUP Crew
2427 mesaje
din 10/03/2006
185 aprecieri
04 iunie 2011, 23:03:06
Începător
3 mesaje
din 04/06/2011
05 iunie 2011, 10:18:02
Gata,am inteles ce si cum sa caut! Mersi mult Relu pentru adresa.
Înapoi la Orange
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.