Galaxy'ul da clasa in categoria lui...Sony Ericssonul are de 950 bateria.memorie interna mai putina,si nu suporta card mai mare de 16 GB.
Ce nu imi place la Galaxy 1) camera,e cam slabuta...e ok pentru una de 3 ce pot sa zic dar mergea una de 5
2) Nu are Gorilla Glass
Samsung Galaxy Mini S5570 AndroiD
4 152 vizualizări
19 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Galaxy Mini S5570 AndroiD"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
11 septembrie 2011, 10:33:08
hardcore_writer@yahoo.com

Începător
5 mesaje
din 15/08/2011
11 octombrie 2011, 23:08:43 • actualizat 11 octombrie 2011, 23:10:15 (2 ori)
cine cauta flash la acest telefon sa foloseasca skyfire. merge f bine.
pt posesori o singura intrebare am: are cineva idee daca se poate rezolva in vreun fel inceinvenientul memoriei interne,care este de dimendiune destul de mica? ma refer la faptul ca nu reusesc sa instalez aplicatiile in asa fel incat sa ocupe doar spatiul cardului de memorie, nu si memoria interna.
pt posesori o singura intrebare am: are cineva idee daca se poate rezolva in vreun fel inceinvenientul memoriei interne,care este de dimendiune destul de mica? ma refer la faptul ca nu reusesc sa instalez aplicatiile in asa fel incat sa ocupe doar spatiul cardului de memorie, nu si memoria interna.

MW Addicted
805 mesaje
din 13/05/2006
28 decembrie 2011, 18:21:56
Pentru a rezolva problema cu memoria internă a acestui telefon puteți să-i faceți root( cu SuperOneClick). Apoi instalați Titanium Backup și să stergeți programele preinstalate care nu vă sunt necesare.( versiunea pro a programului Titanium va putea șterge aceste programe și din folderul Dalvik cache: meniu-m. multe- clean up the Dalvik cache). Pentru mai multă memorie internă puteți sterge din data/log/ fișierele de genul vold11-03-14-31-14.log care ocupă fiecare în parte în jur de 3 mb.( utilizați Root Explorer)
Problema la acest telefon este că în momentul în care ați depășit 160 mb ocupați în memoria internă( din 181 câți are) nu mai puteți instala altceva sau sunt probleme cu recepționarea mesajelor. Prin metodele scrise mai sus puteți câștiga aproximativ 50 mb.
Problema la acest telefon este că în momentul în care ați depășit 160 mb ocupați în memoria internă( din 181 câți are) nu mai puteți instala altceva sau sunt probleme cu recepționarea mesajelor. Prin metodele scrise mai sus puteți câștiga aproximativ 50 mb.

MW Addicted
1172 mesaje
din 25/08/2007
27 februarie 2013, 20:20:01
am luat si eu acest telefon cumparat de la orange si intre timp am decis sa il folosesc pt cosmote l-am decodat si i-am instalat alt soft... acum face figuri si isi da restart singur asa ca as vrea sa il trimit la garantie (mai are garantie 1 luna) stie cineva cum pot sa ii bag soft-ul original de la orange si sa il codez pe orange?

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
27 februarie 2013, 20:31:48
blocheazal in bootloader ca ai sanse sa primesti altul nou,asa nu prea
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.