Recent mi-a aparut o problema la pc si anume nu imi citeste stick-uri usb, bluethoot, sau cabluri de date dar tastatura care e prin usb functioneaza... Stick-urile sunt bune le-am probat pe alt pc si functioneaza.. Iar cand conectez un stick la pc nu imi mai recunoaste nici tastatura nici in bios macar.. care ar fi problema?
Am o problema ciudat cu un stick usb serioux de 8 Gb. De fiecare data cand inchid windowsul cu stickul usb in port de fiecare data imi sterge tot de pe stick adica imi spune ca stickul nu e formatat. Tocmai ce am pierdut 8 Gb de date. Sa fie problema stickul sau netbookul meu sau windowsul ?
Am o problema ciudat cu un stick usb serioux de 8 Gb. De fiecare data cand inchid windowsul cu stickul usb in port de fiecare data imi sterge tot de pe stick adica imi spune ca stickul nu e formatat. Tocmai ce am pierdut 8 Gb de date. Sa fie problema stickul sau netbookul meu sau windowsul ?
Testeaza la un alt calculator si asa iti vei da seama cine e de vina.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.