pai rezilierea nu cred ca o sa o refuze ca odat prin decembrie m-am enervat foarte rau si am sunat la ei si au zis ca accepta, intre timp m-am razgandit si am cerut anularea cererii de reziliere! as vrea sa stiu cam cat ma costa rezilerea! ca nu cred ca ar fii corect sa mai platesc atatea luni degeaba! ps: nici acum nu stiu ce naiba a fost in capul meu sa iau modemul ala la oferta! mai ales ca in zona mea nu e nici macar 3g! doar egde! apropo: l-am testat si in oras pe 3g: nici o problema dar la mine e ceva de la ei ca nici cu telefonul nu imi merge netul bine!
Incepand cu contractele incheiate pe data de 9 decembrie 2008 Zapp a modificat contractele, astfel de acum este posibila rezilierea abonamentelor oricand dupa incheierea perioadei contractuale, nemainexistand vreo clauza conform careia contractul sa se prelungeasca automat cu cate un an (sau 2).
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Pai si de ce crezi ca in sfarsit au adoptat si ei chestia asta?? Pt ca nu se mai abona nici naiba la ei,ii stiau ca sunt hoti! Nu vezi ca au lansat si prepay,au renuntat la metoda de a-i fura pe oameni prin prelungire automata de contract.. asta pt ca sunt intr-o situatie disperata. Deja concurenta are oferte mult prea bune ca sa mai apeleze cineva la serviciile Zapp!
Rezilierea te costa restul de plata al facturilor pana la terminarea contractului , asta daca ai trecut de 1/2 din durata contractului , daca nu platesti 100 de euro pe acest lucru .
Cel mai bine e sa folosesti de abonament , de ce sa le dai 100 de euro ?
Rezilierea te costa restul de plata al facturilor pana la terminarea contractului , asta daca ai trecut de 1/2 din durata contractului , daca nu platesti 100 de euro pe acest lucru .
La ce operator este clauza aceasta stipulata in contract?
@audculori,s-au mai schimbat lucrurile. Eu am prelungit abonamentul la Cosmote si am citit clauzele... Eu de exemplu daca vreau sa reziliez trebuie sa platesc o suma fixa (in ron) in functie de cate luni mai am pana la expirarea contractului. In momentul de fata trebuie sa platesc 800 ron daca as vrea sa termin cu ei.
Eu am fost ieri si am platit pentru ca aveam abonamentul suspendat , a spus ca am trecut de 1/2 din durata abonamentului si ca nu mai e nevoie sa dau si clauza din contract de 100 de euro , ca si tine .
Si am ramas la concluzia ca decat sa platesc facturile care sunt trecute pe durata abonamentului si sa termin de el , mai bine ma bucur de minute , banii tot i dau .
Eu am avut abonament vodafone si dupa 3 luni n.am mai platit nimic ca m.au taxat prea mult. Dupa 1 an si ceva am primit scrisoare de la ei ca trebuie in 5 zile sa platesc nu mai stiu cat. Nu am platit dar nici nu am mai auzit de ei si am ramas si cu telefonul.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Sa vezi ce-o sa te incinga aia. Faza cu 5 zile a fost inainte sa dea unei firme de recuperare. Acum aia de la recuperare asteapta sa creasca suma prin penalitati! Sa vezi ce-o sa te mai distrezi...
La Cosmote trebuie sa faci cerere de reziliere cu 30 de zile inainte, altfel mai stai o luna. Termenul de procesare este de 30 de zile. Eu am stiut si am facut-o din timp, unul se reziliaza pe 25 noiembrie, iar celalalt pe 21 decembrie. Ideea e ca abonamentele se factureaza pe data de 19 ale lunii. Sper ca nu o sa platesc o luna intreaga pentru cateva zile.
@Hidralazina am gasit scrisoarea aia (credeam ca am aruncat-o) si m-am uitat mai atent la ea si defapt era de la o firma deasta de recuperari si aveam de platit vreo 3600 lei din cauza penalizarilor dar tot nu am mai auzit nimic de ei de atunci. Oricum le-am dat teapa si cu vreo 8 cartele pe care am luat credit in avans si dupaia le-am aruncat.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.