Salutare all, as dori si eu sa pun pe tel. meu niste filme xvid, de 700mb, insa acestea cand le introduc in iTunes nu mi-le citeste .....Ce format trebuie sa fie filmele ca sa fie citite de iTunes si iPhone!?
Thks
Multimedia iPhone 3GS : Video
649 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Multimedia iPhone 3GS : Video"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Android 2.2
24 martie 2011, 20:23:02
Incearca in format mp4 cu codec h264, CABAC on, level high 4.1, vbr multipass, iar la bitrate alege intre 1 si 3.5 mbps in functie de rezolutie. Poti sa treci de 3.5 daca vrei. Este foarte probabil sa mearga. La audio alegi aac si la restul setarilor te descurci.
Poti opta si pentru format quicktime (mov) cu codec h264 dar e mai versatil mp4.
E mai bine sa faci cateva sample-uri si sa vezi care da cel mai bun rezultat in raport cu dimensiunea.
Majoritatea programelor de conversie au profile presetate pentru mai multe dispozitive inclusiv iphone. Poti incepe prin a modifica acele preseturi.
Ca program de conversie eu recomand sorenson. Mi se pare foarte profi si nu m-a dezamagit niciodata. Mi-a mai placut convertorul de la xilisoft dar nu este la fel de flexibil in setari cu toate ca are mai multe preseturi si formate. Pe langa astea mai sunt tone de alte convertoare... Conteaza pe care il intelegi cel mai bine si care iti livreaza cea mai buna calitate.
Bafta!
Poti opta si pentru format quicktime (mov) cu codec h264 dar e mai versatil mp4.
E mai bine sa faci cateva sample-uri si sa vezi care da cel mai bun rezultat in raport cu dimensiunea.
Majoritatea programelor de conversie au profile presetate pentru mai multe dispozitive inclusiv iphone. Poti incepe prin a modifica acele preseturi.
Ca program de conversie eu recomand sorenson. Mi se pare foarte profi si nu m-a dezamagit niciodata. Mi-a mai placut convertorul de la xilisoft dar nu este la fel de flexibil in setari cu toate ca are mai multe preseturi si formate. Pe langa astea mai sunt tone de alte convertoare... Conteaza pe care il intelegi cel mai bine si care iti livreaza cea mai buna calitate.
Bafta!
Începător
6 mesaje
din 22/02/2011
25 martie 2011, 00:12:34
Mersii pentru sfaturi ! Voi reveni cu rezultatele indata ce voi aplica toate acestea!
Tks din nou!
Tks din nou!
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
25 martie 2011, 00:22:12 • actualizat 25 martie 2011, 00:22:41 (1 ori)
Sau poti folosi CineXPlayer sau VLC. Parca primul merge si cu subtitrare.
P.S.: iti trebuie Jailbreak ca sa-ti mearga aplicatiile din linkurile alea.
P.S.: iti trebuie Jailbreak ca sa-ti mearga aplicatiile din linkurile alea.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Înapoi la iOS
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.