folie protectie Samsung Galaxy S
2 518 vizualizări
11 răspunsuri
Linkuri topic "folie protectie Samsung Galaxy S"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
1 mesaje
din 27/02/2011
27 februarie 2011, 14:08:54
Salutari tuturor, mi-am cumparat acum 2 saptamani un Samsung Galaxy S de la Orange. Cand l-am achizitionat mi-au cam bagat pe gat o husa de silicon si o folie (7 lei folia, 22 lei husa). Am fost multumit de ele cateva zile, dar folia avea pori asa ca am dat-o jos si acum nu am nimic pe display. M-am interesat pe net si am gasit foliile invisibleShield si Alien Surface (cele mai bune, din ce-am citit). M-ar interesa sa-mi iau un Alien Surface (nu vreau sa schimb folia odata pe luna), ce ziceti, se merita ? Si cu ce se poate curata display-ul fara probleme inainte de aplicare (ca are urme) ?

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
27 februarie 2011, 15:02:15
E foarte ok. Acopera si fata si spatele.
Poti sterge cu o carpa de bunbac uscata inainte de aplicare.
Sa nu fie praf in camera cand o aplici si sa ai lumina buna. E la ei pe site un exemplu video.
Eu sunt foarte multumit de ea. Nu se vede ca am folie.
Poti sterge cu o carpa de bunbac uscata inainte de aplicare.
Sa nu fie praf in camera cand o aplici si sa ai lumina buna. E la ei pe site un exemplu video.
Eu sunt foarte multumit de ea. Nu se vede ca am folie.

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
27 februarie 2011, 17:33:57
salut jack , lasa mi id ul tau de mess si te ajut eu

MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009

Eu am avut Alien si pt display.Am dat jos Alien pt ca degetul nu aluneca in jocuri si am pus 3m.Calitativ Alien este mai buna decat 3m pt ca nu se zgarie asa usor ca 3m.Cea 3m are mai are ceva in plus:este facuta special pt touch capacitiv si chiar am simtit asta.Este diferenta,cu cea 3m touch-ul nu isi pierde din senwibilitate pe cand la Surface pierde.In concluzie daca nu joci jocuri pune Alian Surface iar daca vrei jocuri pune 3m care in 2 -3 luni trebuie schimbata in caz ca nu ti plac zgarieturile.
La cea 3M eu am primit si solutie pt curatat inainte de aplicare(un servetel imbibat intr-o solutie).Partea proasta e ca la aplicare folia atrage praf pt ca nu stiu din ce material este facuta(cel putin asa mi s-a spus cand am cumparat-o.Recomand ca la aplicare telefonul sa fie pus pe un ziar sau ceva foarte curat si daca se poate sa se examineze inainte de aplicare macar cu o lupa.Golurile de aer(desi nu ar trebui sa prinda aer pt ca ea este parca atrasa de display) vor disparea de la sine(nu trebuie insistat pe ele).Unde prinde praf ori nu va face priza niciodata(mai ales la colturi) ori daca va face priza tot se va observa o mica ciudatenie .Daca pui 3M iti recomnad totusi sa o pui la un service ceva pt ca se pune mult mai grei decat Alien si daca ptinde praf la colturi sau pe margini nu se va mai lipi niciodata acolo.
La cea 3M eu am primit si solutie pt curatat inainte de aplicare(un servetel imbibat intr-o solutie).Partea proasta e ca la aplicare folia atrage praf pt ca nu stiu din ce material este facuta(cel putin asa mi s-a spus cand am cumparat-o.Recomand ca la aplicare telefonul sa fie pus pe un ziar sau ceva foarte curat si daca se poate sa se examineze inainte de aplicare macar cu o lupa.Golurile de aer(desi nu ar trebui sa prinda aer pt ca ea este parca atrasa de display) vor disparea de la sine(nu trebuie insistat pe ele).Unde prinde praf ori nu va face priza niciodata(mai ales la colturi) ori daca va face priza tot se va observa o mica ciudatenie .Daca pui 3M iti recomnad totusi sa o pui la un service ceva pt ca se pune mult mai grei decat Alien si daca ptinde praf la colturi sau pe margini nu se va mai lipi niciodata acolo.

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Chiar nu am simtit chestia de care spui... in fine, nu prea ma joc. Imi place ca nu raman amprente ca pe sticla fara protectie si ca este foarte transparenta. Practic nu se vede ca e pus ceva pe display. Este si foarte rezistenta. Se simte un pic de rezistenta in momentul cand aluneci cu degetul pe display dar mie imi place.
Singura chestie ce ma seaca e faptul ca m-am grabit cand am aplicat-o si nu am nimerit bine colturile pe spate. Dar a fost din vina mea. In rest o recomand mai ales ca vine si cu reducere daca folositi codul mobilewave!
Singura chestie ce ma seaca e faptul ca m-am grabit cand am aplicat-o si nu am nimerit bine colturile pe spate. Dar a fost din vina mea. In rest o recomand mai ales ca vine si cu reducere daca folositi codul mobilewave!

MW Addicted
809 mesaje
din 15/08/2009
27 februarie 2011, 22:05:08 • actualizat 27 februarie 2011, 22:51:58 (3 ori)
Nici eu nu am nimerit prea bine colturile de pe spate desi vreo 5 min am inspectat si am probat modalitati de aplicare.Cred ca doar cei care se ocupa cu asa ceva o put aplica aproape de perfectiune.
Pe 3M spre deosebire de Alien raman urme ca pe sticla.
Eu am jumulit Alien intr-o seara cand jucam bia.M-am umplut de nervi pt ca nu alunecau degetele pt ca este dintr-un material putin caucuicat(probabil ca sa reziste si sa protejeze cat de cat si la lovituri).La 3M nu se simte rezistenta.Crede-ma ca daca te apuci sa joci bia online si o sa-ti iei bataie intruna o sa o jumoli si tu.
Dupa ce am dat jos Alien nu doar ca alunecau degetele dar touch-ul era mai sensibil.Apasam atat de incet incat parca si aerul dintre deget si display il facea sa reactioneze.Cu 3M s-au pierdut foarte putin din calitatile touch-ului(Varianta de folie pe care o am eu).
Pe 3M spre deosebire de Alien raman urme ca pe sticla.
Eu am jumulit Alien intr-o seara cand jucam bia.M-am umplut de nervi pt ca nu alunecau degetele pt ca este dintr-un material putin caucuicat(probabil ca sa reziste si sa protejeze cat de cat si la lovituri).La 3M nu se simte rezistenta.Crede-ma ca daca te apuci sa joci bia online si o sa-ti iei bataie intruna o sa o jumoli si tu.
Dupa ce am dat jos Alien nu doar ca alunecau degetele dar touch-ul era mai sensibil.Apasam atat de incet incat parca si aerul dintre deget si display il facea sa reactioneze.Cu 3M s-au pierdut foarte putin din calitatile touch-ului(Varianta de folie pe care o am eu).

MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
29 ianuarie 2012, 09:23:56
Salut, baieti! Tocmai mi-am achizitionat un Galaxy S si imi caut o folie pentru ecran. Am gasit acest topic. As vrea sa va cer parerea.
1.umbla vorba ca samsung galaxy s are un ecran ce nu se zgarie si, astfel, nu are nevoie de folie. Din moment c voi v-ati montat foli, cat de adevarata este informatia aceasta?
2.in acest moment, ce folie mi-ati recomanda(pro sau contra, pret etc.)? mentionez ca nu ma joc pe telefon.
Va multumesc!
1.umbla vorba ca samsung galaxy s are un ecran ce nu se zgarie si, astfel, nu are nevoie de folie. Din moment c voi v-ati montat foli, cat de adevarata este informatia aceasta?
2.in acest moment, ce folie mi-ati recomanda(pro sau contra, pret etc.)? mentionez ca nu ma joc pe telefon.
Va multumesc!

MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
29 ianuarie 2012, 10:02:56
De preferat sa-i pui folie..una mai buna calitativ, Asa cica ar fi rezistent display-ul..dar nu e mai bine sa-l feresti?
Daca-ti permiti pune folie de ishield ori iti ei ceva mai ieftin de la orice shop..in jur de 20-30 lei, eu folosesc folie relativ ieftina cumparat din orangeshop...aproape 30 lei cu 2 folii in pachet.
Daca-ti permiti pune folie de ishield ori iti ei ceva mai ieftin de la orice shop..in jur de 20-30 lei, eu folosesc folie relativ ieftina cumparat din orangeshop...aproape 30 lei cu 2 folii in pachet.

MW Liker
74 mesaje
din 06/05/2009
31 ianuarie 2012, 12:13:16
Merci mult, Cypryan. Ishield-ul e cam scumpicel. Merita diferenta de bani fata de o folie de 30 ron? Ma gandesc ca si daca imi iau o folie de 30 ron si are o durata de viata de doua ori mai mica decat un ishield, tot cam e acolo ajung cu investitia. Tu ce parere ai? Multumesc!

MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri

Începător
13 mesaje
din 26/04/2010
21 octombrie 2012, 20:13:19
Eu am luat folie ieftina de aici http://foliisihuseieftine.shopmania.biz/info/aplicare-folie . Pana acum se comporta ok. Recunosc ca nu am incercat ishield sau 3M.

MW Addicted
4261 mesaje
din 16/02/2009
13 aprecieri
22 octombrie 2012, 01:07:13 • actualizat 22 octombrie 2012, 01:07:55 (1 ori)
fa testul cu cheia
aia arata ca folie de 1 usd anti praf

Înapoi la Samsung Galaxy S
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.