Salut !!! Am si eu un telefon , NoKia 5800 Express Music , si am card de 8 gb in el ! Pana sa bag cardu` la un prieten in telefon mergea foarte bine , dar dupa ce am bagat cardu la el in telefon , mi la formatat si acum cand il bag la mine in telefon imi arata memorie disponibila doar 30 mb ! Va rog frumos sa ma ajutati !!! Multumesc .
Când 10 oameni îți spun că ești beat, le arăți degetul mijlociu și mai bei un pahar. [img]http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/4/40/Startrek-BSoD.gif[/img]
L`am formatat si degeaba , tot 30 de mb imi arata memorie disponibila , plus de asta cand bag cablu de date in calculator si am cardu` in telefon nu mi`l vede in calculator dar cand il scot mi`l vede... :-??!
Ajutatima si pe mine.nu mai pot formata nimic nici cardul nici telefonul.Ce sa ii mai fac am incercat sa il formatez si prin aplicatie si prin modul default.Si telefonul am incercat sa il formatez si cu *,3,tasta de apel si power.Parca era un cod care sa reseteze softu.Aici era.Pe mw.Il jtie cineva?
salut am vrut sa trimit un fisier din pc pe tel si pe la jumate am anulat si acum imi arata memoria ocupata cu toate ca nu imi apare ace parte din fisier pe card ce as putea sa fac inafara de formatare?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.