Câteva motive pentru care nu voi vota cu Klaus Iohannis!
Unii prieteni mi-au atras atenţia că Klaus Iohannnis vorbeşte puţin şi pentru faptul că nu ştie bine româneşte. Până în prezent candidatul ACL nu a venit cu niciun proiect economic sau de politică externă viabil şi credibil pentru români. E adevărat că în privinţa lipsei proiectelor propuse românilor în această campanie electorală nu e singurul candidat. E o singularitate a acestei campanii prezidenţiale din 1990 până în prezent, în care niciun candidat nu a prezentat un program sau proiect de ţară. Dar dincolo de aceste slăbiciuni de comunicare ale lui Klaus Iohannis mai sunt trei motive principale care mă fac să nu-l votez pe 2 noiembrie. În primul rând acestea sunt de natură morală. Nici până astăzi primarul Sibiului şi nici justiţia nu a clarificat implicarea candidatului ACL la preşedinţia Ţării în traficul de copii şi adopţiile internaţionale din anii 1990 – 1992. Klaus Iohannis a făcut parte dintr-o reţea internaţională de trafic pentru copii pentru Canada, dar nu pentru adopţii, ci pentru organe, cum cred analiştii vremii? Klaus Iohannis a colaborat cu avocaţi specializaţi în trafic de copii, fiind remunerat se pare cu circa 70 mii de mărci, bani cu care şi-ar fi cumpărat prima casă de lux din Sibiu. Justiţia nu a promulgat, încă, o sentinţă definitivă pentru fapta penală a candidatului Klaus Iohannis privind traficul de copii. Al doilea motiv pentru care nu-l votez pe Klaus Iohannis este cel legat de neclarificarea situaţiei sale imobiliare. Klaus Iohannis se laudă în presă că a câştigat bani din meditaţii să-şi cumpere trei apartamente şi trei case, fără să ştie cât lua pe o oră de meditaţie, lucru care frizează elementarul bun simţ al românului şi salariile de mizerie al profesorilor. Răspunsul “Ghinion” al candidatului ACL l-a întrebarea reporterului de ce profesorii nu-şi pot cumpăra case din meditaţii arată superioritatea mefistofelică afişată de Klaus Iohannis faţă de profesorul umil care trăieşte doar din salariu. Klaus Iohannis arată prin această atitudine arogantă că e un om care nu-i înţelege pe românii care lucrează din greu şi cinstit pe un salariu de mizerie. Această aroganţă faţă de lucrătorul sărac şi cinstit e o paradigmă a clasei politice corupte din ţara noastră. De altfel, e cunoscut faptul că Klaus Iohannis e tartorul mafiei imobiliare din Sibiu şi a retrocedat tot centrul oraşului Forumului German, iar românii au fost alungaţi extra muros, ca în vremea evului mediu, când saşii şi ungurii stăpâneau Ardealul. Al treila motiv pentru care nu-l votez pe Klaus Iohanis e faptul că acesta nu e român ortodox, ci sas de confesiune lutherană. Într-o Românie în care populaţia majoritară de circa 90% este de etnie română, iar peste 80% dintre români sunt de religie ortodoxă, nu pot vota un sas de orientare reformată, cu părinţi cetăţeni străini, care nu recunoaşte tradiţia poporului meu, Sfinţii Părinţi şi pe Maica Domnului, ca mijlocitori direcţi între neam şi Dumnezeu. În ţara mea, unde companiile străine ne dictează economia, iar marile puteri atentează lacom la resursele noastre naturale, nu îmi mai rămâne decât demnitatea să votez la preşedinţia României un român de religie ortodoxă.
DECI!! IN CONSECINTA !! NU AM SA VOTEZ. AM DESTUI PROSTI CARE SA VOTEZE SI PT MINE
Politica
18 462 vizualizări
3 298 răspunsuri
Linkuri topic "Politica"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
38 mesaje
din 02/08/2014
-59 aprecieri
16 noiembrie 2014, 12:08:10
Here There Nowhere
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
16 noiembrie 2014, 23:57:54
Puie Monta
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri
17 noiembrie 2014, 07:35:28
@DoarTu Multumesc ca nu ai mers la vot. In schimb eu si familia am mers sa votam, de-si la primul tur de alegeri nu ne-am dus. Motivul pentru care nu am votat la primul tur a fost, ca nu am vazut un candidat care sa reprezinta imaginea tarii, si sa aiba sanse de castig la alegeri. Apoi dupa aflarea rezultatelor la primul tur, a aparut a raza de speranta. Vreau sa mai multumesc si organizatiei UDMR ca a indemnat magharimea sa NU voteze pe Klaus Johannis. Ori-cum o majoritate coplesitoare de maghiari l-au votat pe K.J. Un scenariu asemanator a fost si cand l-am votat pe nenea Basescu. Si atunci magharimea a ignorat preferinta organizatiei UDMR si a votat pentru Basescu.
Stau pe net
[url]http://109.96.116.47[url]
Începător
38 mesaje
din 02/08/2014
-59 aprecieri
21 noiembrie 2014, 21:55:31 • actualizat 21 noiembrie 2014, 21:57:39 (1 ori)
plasa ma ca am votat si eu cu
Santa klaus decit sa vad prosti care voteaza cu pPonta si partidu lu bunicuta .....mai bine traiasca
Santa Klaus doar ca imi era lene sa-mi schimb buletinu duminica ))) pina la urma am facut un efort si lam schimbat numa ca sa-ti fac in ciuda ))) sa fiiti "iubiti" cu totii )))
oricum, miulti habar nu aveti pe ce lume traiti si trece viata pe linga voi fara sa stiiti DE CE !!! )))))))))))))))))))
Santa klaus decit sa vad prosti care voteaza cu pPonta si partidu lu bunicuta .....mai bine traiasca
Santa Klaus doar ca imi era lene sa-mi schimb buletinu duminica ))) pina la urma am facut un efort si lam schimbat numa ca sa-ti fac in ciuda ))) sa fiiti "iubiti" cu totii )))
oricum, miulti habar nu aveti pe ce lume traiti si trece viata pe linga voi fara sa stiiti DE CE !!! )))))))))))))))))))
Here There Nowhere
MW Veteran
720 mesaje
din 17/05/2008
3 aprecieri
Android 4.0.4
21 noiembrie 2014, 23:36:59
Ţară de putori şi multă idioţenie. Asta e România. Dacă cel ce munceşte nu e ajutat se duce în altă ţară care îl ajută. Oricum se va ajunge la : 0
ex angel_of_... nu spunem cuvantul ca e un cuvant al raului.
MW Lurker
250 mesaje
din 08/06/2006
8 aprecieri
iPhone
23 noiembrie 2014, 04:03:47 Punisher 2014-11-06 16:35:58
1. Dacă erau în țară nu s-ar fi dus la vot cu siguranță.2. Dacă sunt atât de patrioți, să stea în țară și să sufere, cum suferă toți românii. S-au dus în Germania că le e mai bine și decid viitorul unei alte țări. Români doar în bulentin...
Începător
38 mesaje
din 02/08/2014
-59 aprecieri
23 noiembrie 2014, 15:34:17 • actualizat 23 noiembrie 2014, 15:41:05 (2 ori)
@maryux astia sunt ""Pupincurucii"" care au votat cu Ponta nu isi dau seama ca datorita "subnutritilor" ca ei, avem noi de suferit si fugim din tara !!!!! Astia sunt cei care inca mai pling dupa domnia PDSR-ului ))))) crede-ma ...gindeam si io ca un infect cindva....si nu uitati ca oamenii care au fugit din tara VA TIN PE VOI IN CIRCA DATORITA TAXELOR SI IMPOZITELOR PE CARE LE PLATESC INCA IN TARA SI BANILOR CARE II TRIMIT NEAMURILOR SI CASELOR CARE SI LE INGRIJESC IN TARA ASTA DE @@@@@ CA SI VOI DOMNILOR occidentalii va aduce voua cel putin 5% din pib.....!!! ceeia ce inseamna 7,7 miliarde de euro !!! Salut @Punisher tu sau astia din clip sunteti aceeiasi umplutura din punga neagra si subtire de unica folosiinta ;) lasa ca e mai bine sa voteze acesti....................!!!! "'iubitori de ciini bagabonzi"" dupa mintea ta ? decit unul care si-a mai deschis ochii prin occident si munceste ca sa intretina PUTUROSII ca tine in aceasta tara in care nici daca rezolvarea ar sta sub nasul vostru ....de prea multa comoditate va intoarce-ti pe partea cealalta si mai treage-ti un pui de somn ...e ca si cum nimic nu sa intimplat dar in a critica ...pe aici vad ca sunte-ti buni ai drq halal TARA eu ma bucur ca nu sunt obligat sa va suport ) in ceeia ce consta DISLIKE-URILE pe carre mi le dati ...este egal cu 0 )) tot la restaorant ma duc sa maninc si tot atitia bani am in buzunar cum am avut si pina acum!!! nu vad cu ce mar afecta ..... ))))))) asta sunteti voi o parte din cei care reprezinta ROMANIA in ochii mei )) https://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU
Here There Nowhere
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri
26 noiembrie 2014, 13:28:03
S-au incurcat saracii oameni cu schimbarile astea politice. RPR, RSR si nu lipsea mult sa ajungem si la RCR. Noroc ca nu a intrebat reporterul, ce fel de republica este Romania...
(Republica semi hibrid prezidentiala)
(Republica semi hibrid prezidentiala)
Stau pe net
Începător
38 mesaje
din 02/08/2014
-59 aprecieri
26 noiembrie 2014, 20:14:50
foarte corect ))))))))))) nu mai pot de ris ...esti tare )))))
Here There Nowhere
MW Addicted
3963 mesaje
din 05/08/2008
94 aprecieri
14 decembrie 2014, 14:48:17 • actualizat 14 decembrie 2014, 14:49:20 (1 ori)
Man, nu stiu ce sa zic, dar stiu ca toti politicienii sunt o specie aparte. Ei nu sunt oameni. Le face placere sa domine rasa umana, sa manevreze viata si destinul oamenilor. Ei sunt mincinosi, majoritatea haspani, corupti, iar cei care ajung din greseala in pozitii inalte si nu corespund acestei descrieri nu vor putea realiza nimic din ce si-au propus. Am incercat sa ma exprim cat mai frumos. Parerea mea este si mai naspa, dar ma retin in a incepe sa injur pe politicieni. Indiferent ca se numesc Obamba, Puie monta, Marinaru, Angela merge, Klaus de craciun, etc. Singurul mod de a-mi exprima neincrederea e sa-l nu-l mai votez pe unii. Pana cand va fi o noua revolutie...
Stau pe net
Începător
38 mesaje
din 02/08/2014
-59 aprecieri
25 decembrie 2014, 14:46:02 • actualizat 27 decembrie 2014, 01:02:02 (1 ori)
daca ar gandi toti asa ar iesi tara din @@@ asta e ...pacat ca suntem un popor de EMO ...MEMO...COCALARI .....MOPALARI....ETNOTARAFARI....ETNOBOTANARI......Pupingitisti si nu in ultimu rand TRASEISTI respectiv (TE) ..masculine cat si feminine ..... )) ......smda NU AI CU CINE )))
Here There Nowhere
MW Liker
84 mesaje
din 18/07/2008
-1 aprecieri
29 februarie 2020, 15:38:10 • actualizat 29 februarie 2020, 15:40:20 (2 ori)
MW Addicted
1454 mesaje
din 31/01/2009
41 aprecieri
Android 10
18 noiembrie 2024, 22:39:15
Cu cine votăm ?
CleanUP Crew
2430 mesaje
din 10/03/2006
187 aprecieri
Înapoi la Free zone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.