23 august 2012, 17:53:40 • actualizat 23 august 2012, 17:55:46 (1 ori)
zi-i asta lu ala care facut cu clipul anti Basescu. stirile nu au copyright sunt pura informare,stirile nu sunt opera, creatie, show, stirile nu aduc bani propagarea stirilor tine de dreptul la libera informare.
eu nu mint eu imi respect cuvantul, e onoarea mea ) nu e politician, e doar un pokerist prost. putea sa isi ceara scuze ca nu isi respecta promisiunea macar si nu sa ne faca pe toti prosti ca nu a zis ca iese din politica daca referendumul e invalidat.
Cu ceva timp in urma cand era arestat Blejnar, Presedintele Basescu declara ca nu-l cunoaste pe Blejnar si nu se poate pronunta in privinta lui,dar din aceste stenograme reiese faptul ca erau prieteni si hotarau multe impreuna,din moment ce se adresau unul altuia la "per tu".In urma acestor stiri incepem sa vedem ca incet, incet ,serviciile secrete incep sa nu-l mai tina in brate pe Base. Si politicienii nostri mai au pretentia sa-i mai credem .....
The force is with you young Skywalker , but you are not a jedi yet.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.