30 ianuarie 2011, 12:02:23 • actualizat 30 ianuarie 2011, 12:04:45 (1 ori)
Se pare ca 2011 a venit cu mai multe daruri de cat ne asteptam. La CES 2011 au fost prezentate in jur de 50 de modele de tablete si multe alte smartphoane pana la urma care din ele sunt mai avantajoase?
eu cred ca smartphoneul este pana la urma cel mai util gadget tableta pentru mine ,momentan, nu are nici o utilitate
mai treci pe la Clasa I, nu am înțeles ce ai vrut să spui. Smartphone-ul este telefon deștept. Tableta este un gadget care face mai mult decât un telefon, datorită componentelor hardware. Singurul dezavantaj la o tabletă este marimea în general, ceea ce rezultă portabilitatea scăzută.
Hmm... si pot pune 3DSMax sau Cinema4D pe ea? Dar un server Apache? AfterEffects/Motion, Photoshop, Premiere/FinalCut, Lightroom, InDesign, Illustrator Macar Corel? Sau un Sibelius? Mai are rost sa intreb de Reason, Audition/SoundPro sau Squeeze?
Sunt lucruri diferite. Ideea e sa fii constient de ce anume vrei s-o cumperi, iar daca nici de asta nu esti in stare te asteptam pe forum(numai sa fii sincer, vrei o tableta mare si alba ca sa atraga atentia?)
Citand titlul topicului ma asteptam la o comparatie tableta smartphone(wm/sau andro.si cu functia de telefon) versus telefon... :D are si orange in oferta asa o tableta. Tableta e de la 4inchi in sus. Nu e exagerat de mare sa vorbesti pe o tabla de 5 inchi pacat ca nu sunt echipate cu camere performante.
netbookul , telefonul si tableta se vor contopi intr-un singur device in viitor mai mult ca sigur.
pana una alta, ce as duce lipsa la un xpphone2 cand va apare pe piata? spec de laptop, design de tableta si ...gsm/hsdpa...nu se stie inca daca va prinde si suport LTE
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.