Amplificatoare , Audio pentru PC , Difuzoare , Incinte Acustice

31 431 vizualizări
678 răspunsuri
autor subiect #106
mosul
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
25 aprilie 2006, 19:24:42
In principiu nu ar trebui sa "bazaie" chiar cu un c de filtraj de 2200micro/16v incearca sa pui firul de masa si in alte parti decat este pe placa ta :)
Sa pui un stabilizator la un etaj de putere este o solutie cam ciudata , are ca efect si diminuarea puterii , ma rog , sa spunem ca este o solutie dar un tda 2003 solicita cam 5 a ori doua ci -uri cam 10 A (3055 cam la limita} , asta datorita faptului ca aceste CI-uri sunt specializate ptr audio auto , de fapt sunt cele mai uzitate in aparatura ieftina
date de catalog :http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/2/TDA2003.shtml
Publicitate
Publicitate
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
SAGEM-myX-5m
25 aprilie 2006, 19:44:09
Eu am pus finalul direct pe radiator,are ceva?eu am observat la alte amplif ca un fir de la masa e legat la radiator,iar cand am incercat si io imi facea scurt.
wapavo
MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
25 aprilie 2006, 22:21:38
Ai grija ca masa sa fie la - si nu in alta parte. Uita-te la pinul 3 al CI-urilor sunt lipite la masa ?
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
SAGEM-myX-5m
25 aprilie 2006, 22:39:52 • actualizat 25 aprilie 2006, 22:42:02 (1 ori)
Da este la masa si e legat la -.dar trebuie sa pun ceva intre final si radiator?


Note: Posts were merged
wapavo
MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
25 aprilie 2006, 22:54:00
Interesant, masa CI-ului TDA2003 este conectata la pinul 3 al acestuia, iar daca pinul 3 e si el lipit la masa nu are cum sa faca scantei ??? , da se poate pune si o foita de mica intre CI si radiator
mircea
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
25 aprilie 2006, 22:56:39
Ai grija cu masa!
Am o problema cu un amplificator: pe masa imi da un curent/tensiune f mare! S-a prajit aparatul de masura (digital) cand am vrut sa-l masor (a ramas sudat testerul de carcasa amplif)! M-am curentat de nenumarate ori si mi-am ars modulul de amplificare audio de la un televizor (PHILIPS). Si daca inversez polaritatea la priza, nu mai am intoarcere pe masa! Ce poate sa fie? Am desfacut amplif si nu am gasit defectul! :help:
johannes
MW Lurker
351 mesaje
din 08/03/2006
SIE-M55
25 aprilie 2006, 23:57:59
eu am patit ceva asemanator la 1 tv sport sanyo: e alimentat printr-un autotransformator, la vreo 80V (pe audio), cu traf inainte de dif, ca la lampi..! (de aia la britanici nu poti inversa steker-u'n priza); probabil e vreun C intre nul si masa. de nu, e de-ajuns sa pui invers in priza...
[img]http://img526.imageshack.us/img526/5710/siemensmobiles01ng6.gif[/img]
[img]http://img210.imageshack.us/img210/3008/amdzf3.gif[/img]
[img]http://img339.imageshack.us/img339/422/asus1dr5.png[/img]
whoever learns from correction is wise
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
SAGEM-myX-5m
26 aprilie 2006, 08:05:30
Este posibil sa fie o piesa stricata si sa dea la masa.nu sunt sigur dar e posibil sa se fi stricat finalul audio acel Cl.se mai aude ceva in difuzoare?
autor subiect #114
mosul
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
26 aprilie 2006, 20:16:11 • actualizat 26 aprilie 2006, 20:18:40 (1 ori)
De regula este vb de o jonctiune a unui final strapunsa , probabil, televizorul functioneaza in vreun fel ?(mIRCea ?)
La TDA 2003 nu trebuie sa faca scantei intre radiator si masa este exclus , nu merge cu s-ar putea .
Probabil defect CI . :)
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
SAGEM-myX-5m
26 aprilie 2006, 20:32:39
Ok mosule am sa le incerc pe rand sa vad la care nu da scantei.
autor subiect #116
mosul
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
26 aprilie 2006, 20:48:52
Pai scoate-le de pe placa ca asa fac contact prin pinul 3
wapavo
MW Veteran
519 mesaje
din 05/08/2005
1 aprecieri
26 aprilie 2006, 21:21:17
Si ca sa revenim cat de cat la subiect, ceva interesant gasiti aici: http://uli.uv.ro :type:
autor subiect #118
mosul
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
26 aprilie 2006, 21:49:07
BIG BOYS TOYS      
JUCARII PENTRU COPII MARI :lol:
Termo
MW Addicted
1045 mesaje
din 18/07/2005
10 aprecieri
Nokia3200
02 mai 2006, 13:51:10
Iarasi a inceput sa bazaie boxa cand dau la volum mic,iar cand dau la maxim nu mai bazaie deloc.Iar potentiometrul lam montat astfel:la primul piciorus dinspre stanga am pus - de la intre semnal si amplificator,la mijloc +de la intrare la amplificator,si la ultimu am pus + de la intrare semnal.E bine pus,sau trebuie altfel.Dar daca schimb CI oare va mai bazai?
Publicitate
Publicitate
gansteru
MW Lurker
292 mesaje
din 31/12/2005
02 mai 2006, 16:11:01
Sal baieti! va rog eu mult ajutati-ma si pe mine cu o problema! gasesc pe undeva daca stiti un traf de amplificator cam ceva de genul asta: alimentare 220v si iesiri: 2X32v 5A, 2X16v 5A, 1X5v 1A!! mi s-a bulit trafu de bun ce-a fost si imi trebuie altul! e din ala toroidal! daca ma puteti ajuta v-as multumii f mult!! pa!
Înapoi la Gadgets
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
Inițiator acum 17 ani
mosul
Flower Power
Ultimul acum 9 ani
simplu_m
MW Veteran
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 65
Au votat 135 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.019⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!