09 septembrie 2010, 01:17:06 • actualizat 09 septembrie 2010, 01:30:00 (4 ori)
am si eu o mica problema cu filtrajul,am un transformator de o iesire de 23v si o iesire de 24 (nu sunt amadoua de 24v) la 6A,eu lam facut cu mediana,conteaza asta foarte mult daca e o diferenta de tensiune de 1v?,si problema este ca se aude in dfuzor acel brum de retea,filtrajul l-am facut dintr-o punte redresoare de 10A si 2 condesatori de 63v/10.000uF si 2 condesatori nepolarizati de 63v/100nF pusi dupa condesatorii electrolitici,atasez mai jos cateva poze cu amplificatoru ,filtrajul si difuzoru
@hotoman,e doar un hoby de al meu,radiatoru e mare pt ca vreau vreau racire pasiva,fara coolere,dar totusi,cum pot scapa de brumu de retea,are careva vreo schema simpla de filtrare?pe langa puntea redresoare si condesatori ce mai trebuie pus
are ceva daca scot sarma de pe traf si apoi pun la fel cum pui tu,2 ssarme odata,dar cum faci,ca trebuie sa fie practic o infasurare si mediana sa aiba continuitate cu urmatoarea bobina,si am vazut ca la fiecare infasurare se baga hartie
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.