am si eu o chestie destul de ciudata. am un logitech x-530 si in seara asta am sesizat o chestie bizara. nu am nici un program de muzica sau altceva deschis si se aude in boxe un radio rusesc/bulgaresc dar foarte incet, daca stai cu urechea foarte aproape de boxe ) de la ce poate fi asta?
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Datorita neecranarii corecte a aaf cateodata , mai ales seara/noaptea se pot receptiona posturi de radio din gama undelor medii sau scurte,iar rusii au emitatoarele cu puteri de emisie cele mai mari ....
Ideea suna in felul urmator : Eu vreau sa il conectez la placa de sunet (onboard) a pc-ului,dar nu pot din cauza mufei...Exista un adaptor ceva ?
Sau as putea sa il conectez la o statie audio AKAI AM-27 ? Aceasta are suport care banuiesc ca este pentru acel tip de jack,dar nu cumva functioneaza doar CASTI acolo ?
Astept un raspuns de la cineva care se pricepe,eu imi iau microfonul pentru a canta,si momentan nu imi permit si un mixer audio,ca altfel nu mai imi faceam problemele astea.Multumiri in avans
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Pare a fi un jack de 6.35mm, deci vei gasi usor si adaptoare pentru 3.5mm (cat ai nevoie la linia de Audio-in de pe placa de baza). Aveam eu de la un TV mai vechi un astfel de adaptor, dar sunt slabe sanse sa il mai gasesc pe undeva..
Pai mergi la un magazin de profil si vei gasi sigur. Eu locuiesc intr-un oras relativ mic unde este un magazin de unde se poate achizitiona asa ceva, ma indoiesc ca tu nu vei putea gasi asa ceva in... ditamai Bucurestiul
De curand mi s.a ars subwoofer.ul de la pc asa ca am luat un casetofon gasit prin casa (vechitura) are intrare de mufa din aia cu multe picioruse si l.am folosit pe post de statie si vreo doua boxe le.am bagat la pc si se aude acceptabil, problema e ca trebuie sa dau din placa (pc) volumul la minim si volumul la casetofon pe la 20% pt a se auzi clar altfel daca dau din placa la maxim se aude distorsionat rau chiar daca e dat la aprox 5% din volumul casetofonului , deci ce as putea pune-scoate pt a se auzi clas si la volum mai mare ? (imi place ca are 2 volume pentru fiecare boxa + egalizator)
E prea sensibila intrarea casetofonului respectiv, sigur nu folosesti intrarea de microfon ? Asta ar explica multe ... Singura solutie e un divizor rezistiv pe intrarea respectiva (sau un potentiometru intercalat intre iesirea din pc si intrarea casetofonului respectiv.)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.